72

Сата НАТО

преди 1 месец

Трябва да сте ного наивни да си мислите, че ВСУ просто така решава от днеска за утре и праща бригадите си на самоубийствена мисия. Лт две години и половина насам бойното поле се наблюдава от въздуха и от космоса, всичко, което мърда, се брои и оценява, анализира и прогнозира. Знае се с колко техника и войници разполага руснята, по колко губи и по колко възстановява. Преценено е, че силите им се изчерпват и че се отваря нова възможност.

71

Унижавам евроатланти

преди 1 месец

Абе евроатлантици защо само някакъв утрепан хохъл твърди че Русия изтегля части от Украйна а супер-дупер натовските спътници не засичат такова нещо?

70

Анонимен

преди 1 месец

Копейки, Костя и Цомчо направиха ли си дете или им капят лигите по пАлковника след развода му с Ивелин?

69

Слава Путину !

преди 1 месец

Руската армия успешно и в свински тръс напредва назад към Москва.

68

Ли Си Цин

преди 1 месец

Дежурните еврохатлантичета и русофобченца сега мед им капе от устенцата. Мислят си че до броени дни Зеленото шмъркало с шут ще отвори портите на голямата зала в Кремъл и хване Путин за ушенцата и ще му изсъска - Абе ти що беше толкова лош, а?! Хаха. Тропнете с крак и слезте на земята. Русия винаги се смее последна. Факт.

67

Абе уркрофенове

преди 1 месец

След Изтребване на укротерористите полазили руската територия - нали се сещата е че няма да има кой да спре червената армия? А? Замисляли ли сте се?

66

След Курск

преди 1 месец

Райха пада. Стара история.

65

Анонимен

преди 1 месец

До До59 - Вий рушафилите сте правени без желание .

64

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Лихновий що не казва кои точно части са изтеглени и пратени в Курска област? След като твърди това би следвало да знае кои са частитите,например от Хераонска област 82- механизирана бригада,от Запорожка област еди коя си част. Иначе излиза,абе руснаците изтеглиха там едни части. На това може да повярва само трето полов рероатлантик тротинетка но не и нормален човек.

63

Всеки нацист

преди 1 месец

трабва да отиде до Курск да си намери вечния покой! :):)

62

До 64

преди 1 месец

Или Зеленски неговите хора ще го оправят само,че нещо в Донбас му се точат

61

Как

преди 1 месец

Путин съсипа Русия ще се изучава в землянките след ядрената зима.

60

До59

преди 1 месец

На тая украинска психиатрия ограда няма ли още Отец.Намармории

59

Америакномучилките,

преди 1 месец

Та колко са постигнали днес тия с тенджерите на главите? Нали скачаха на маймундана за този момент? :):)

58

отец Нафърфорий

преди 1 месец

Украинците контролират 1 000 квадратни километра и предалите се плен руснаци са 1 000 , просто съвпадение на цифрите .Сега се извършва окопаване .Заменяме Крим за Курска и Белгородска области без референдуми, но след 20 години ще има референдум в Ростовска област , да си кажат хората къде искат в Европа или в БРИКС .Другите области ще почакат , има си правила .

57

До 55

преди 1 месец

И като се събуди, какво стана

56

ХА ХА ХА!

преди 1 месец

Урките толкова са успели че си евакурат 20 км дълбочина считано от руската граница - за да предоставят теритоията подарък на червената армия! Ха ха ха!

55

До 49

преди 1 месец

И за това ли ревеш тук ,а не стоят украинските просяци в Украйна работа май е Дай бате някой лев за Украйна жината болен дицата и той

54

Хохландия

преди 1 месец

Това е голям удар по престижа като военна сила за Кремъл.Иначе е чисто безразсъдство на укритие.Ще има много избити и от двете страни,и накрая украинците ще вдигнат белия флаг.

53

Сълза и смях

преди 1 месец

Путин е притиснат...лошо за цялата руска диктаторска върхушка.Дано ги избият ,Русия да се разпада и да се тръгва към демокрация и Макдоналдс...отново..за втори път!По-добре късно..отколкото...