9

Анонимен

преди 2 месеца

С тоя подход няма да намерите истината, а и едва ли я търсите.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Са гущери, ако бяхте предупредили още тогава укронацистите нямаше да се стигне до това. Когато свалих самолета, когато убива ха цивилните, когато обстелваха Донецк, но Вие ги поощрявахте с лъжите си.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Този самолет беше свален само и единствено, защото тогавашното правителство на Украйна и президентът им Порошенко отказваха да въведат военно положение в страната и натичаха безразборните обстрели на Донецк, при които загинаха хиляди жени и деца Антитерористична Операция. Затова и продължаваха да летят граждански самолети като този Боинг и разбира се един такъв беше ударен от ракета Бук. Така, че отговорността тук е споделена, а не както статията внушава.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Само не разбрах на кого е този пасквил?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Леонид Гозман по руския първи канал и после го арестуват: "Ние всички като граждани на Русия носим отоворност. Тази ужасна война нямаше да продължи и един ден ако ние не снабдявахме така наречените лидери на тези републики с пари, оръжия и хора. Те са просто престъпници, всички си спомняте понзи схемата МММ, Пушилин преди да започне борбата за "свободен" Донецк беше регионален мениджър на тази понзи схема. Захаренко преди войната продаваше пилета. Ние нямаме работа в чужда държава"

4

Да бе

преди 2 месеца

Американските терористи го свалиха

3

Анонимен

преди 2 месеца

Нелке, след още 10 години такова нещо като крайна няма да има. Всичките ви пропаганди и поръчки са записани и ще се самоубивате като се върнете към заглавийцата за няколко цента.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Руските терористи го свалиха да се опитат да го припишат на Украйна.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Пак фантасмагории. Благодаря. Едва ли някога ще дочакам нормална статия без литературни повествования и пропаганда.