20

Зозо

преди 2 месеца

......изходът от войната Пеевски-Доган ще има отражение и в ГЕРБ..... Хахахааааааааа, каза плyжekът Денков от когото нищо не зависи в България :)))))))))))))))))))))))))) Взимайте мандата и с БСП, ИТН и Доган правете правителство. Аре ЧАО!!! ППДБ умре.

19

До 16

преди 2 месеца

Каква Тангра те гони тебе бе,сигурно си получил слънчев удар,да ходиш да се прегледаш

18

Коментар

преди 2 месеца

Денков, Занимавай се с твоята партия, не с чуждите.Видяхме те вече като премиер и министър.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Поставяме Знака на двете Божествени Същности, на двете Проявления, полагащи свързващ елемент, държим ръцете си вдигнати високо, вдъхваме живот на символа и виждаме сенките на своите деди. Вече не вярваме, а знаем, че те никога не са умрели. Предците ни са тук и сега, техните духове са с нас и ни помагат! Сбъдва се предреченото: "Ще дойдат мъртви, които все още ни обичат, и те ще отворят нашите очи."

16

от село

преди 2 месеца

Всичко при вас беше лъжлива и безбожна илюзия .На следващите избори ще бъдете опозиция ,но извън парламента.

15

Йордан

преди 2 месеца

ППДБ са вечната опозиция. Все някой друг им е виновен. Никога не поемат отговорност за нищо.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Време е за Избори на 29 септември или 6 октомври. Промяна в изборния закон. !80 депутати да се избират пропорционално а 60 мажоритарно в 2 тура. Защо 60? Защото тежестта на един мажоритарен мандат трябва да е минимум 50 000 гласа. Във Франция тази тежест е 100 хил. Така се намалява купуването на гласове. Да се премахнат преференциите, защото с държавни пари се решават партийни/коалиционни проблеми ( реденето на листите) и е най-добрия начин за купуване на гласове. Слави мълчи за маж. вот. Защо?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Преброихме. Извървяхме прокобена пътека. Има го Съветът, насочващ събитията към желания завършек. Жив е стаеният, неунищожим Съвет на колобърите, поправящ пъртина към Българските времена. Оцеля Тайната. Следповикът е чут. Слугите на Черната армада, поклонници на слизащия в Тъмен облак Саваот напразно съсякоха верните родове. Срокът на Тангра е опазен. Заветът е спасен от поругаване. Силата на Проклятието гасне, топи се. Върху руините на древно Светилище отново се извършва прастар Български ритуа

12

СМЕХ....

преди 2 месеца

Много приказки и умуване----за това---" КАК ДА ВЪРНЕМ МАНДАТА".....ХАХАХАААА....

11

Ама защо

преди 2 месеца

статията уж за Денков, пък насреща в едър план гледам Петков, дето ми е по-противен и от Нинова?

10

Анонимен

преди 2 месеца

То беше илюзия изобретател сапунджия и продавач на шнорхели да са кандидати за успех, ама - чудото се случи. Едното даже и премиер беше. Плъх

9

Анонимен

преди 2 месеца

Божееее! Пак ли тези мошеници и селски тарикати се появиха!!!! Аман от *** в политиката! Не разбраха ли, че хората ги презират и не ги искат!

8

Анонимен

преди 2 месеца

То беше илюзия изобретател *** и продавач на шнорхели да са кандидати за успех, ама - чудото се случи. Едното даже и премиер беше. Плъх

7

Анонимен

преди 2 месеца

А вие давахте всичко от себе си да помагате на украта вместо да правите стабилно правителство. Сега давайте акъли, но нема нужда.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатаните се ошашавиха и през ум не им е минавало, че съдбата ще ги направи втори в класацията.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Отбой бият, ама кой е луд в тая ситуация да поеме управлението на държавата? Иначе, нищо против да си получават заплатите нямат.

4

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 2 месеца

а аз си купих Банан за 30 лева на ЧерноМорието, но беше Бял!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Всички политически партии не бива да гледат страхливо саморазправата с българите в ДПС.Султана коли и беси българи в ДПС.Сега в ДПС, но нали знаете, че следващите са другите българи в българските партии.Неговата заедност беше за заблуда, да заблуди българите, чрез някакви българи в ДПС, че сме заедно.Виждате какво прави обезумял в Сарая, този радикален терорист.Това вече е Хамас в България.Не се учудвайте до година две да ви нападне с младежкото ДПС, ислямски главорези и фундаменталисти.

2

Анонимен

преди 2 месеца

ГОНЗО ПРЕМИЕР! А в БФС да се връща Михайлов. А в БСП да се връща Нинова, т.е да си стои, тя не се е махала.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Да се клонират и ще имат бройката.