196

Да

преди 1 седмица

До Анонимен 196 И от многото 10 сармата, като си паднат при самите тях и света може и да се пооправи!

195

До 196

преди 1 седмица

То така се мятат сармати по най силната държава в света фантазьор! Карай си голфа и не философствай.

194

Валуева

преди 1 седмица

До Психолог И на мен така ми каза Ботокса, но ме изгониха от националния отбор, след като ме изстискаха като лимон за пропагандата си.

193

Психолог

преди 1 седмица

Руснаците не предават своите.

192

Анонимен

преди 1 седмица

До 186. Виетнам в Момента е 110 милиона и е пред нас на свелинни години. Произвеждат всичко от игла до самолети. Камбоджа след 1975 г след геноцида за 49 години от 4.9 милиона сега са 15 милиона. Та къде е геноцид, не е ли у нас. Ние за 49 години сме намалели 20 процента при прехваления ви комунизъм и сегашния либерализъм Прогледнете.кой води война против Европа. Той не е далеч, а е до вас. Както заяви Сталин, че това е врагът с партиен билет.

191

IQ 3.14

преди 1 седмица

може. а може и да не може ;)

190

Нане

преди 1 седмица

предателското ганюву племе, да си пише завещанията и да отправя горещи молитви към алата, новият му Бог.... Който го владя 500 години... ===)))

189

СТРАХ--- РУСИЯ ПАЗИ!

преди 1 седмица

Втората армия в света--- вече3-та година може да мръдна от Донецк....ХАХАХА

188

Анонимен

преди 1 седмица

Тоя на снимката е уникално смешен

187

Анонимен

преди 1 седмица

Да го съкращава колкото си иска..трябва да се разположат ядрени във Финландия...Литва...Латвия...Естония...Полша...пък нека да съкращават времето...мизерна нация...войнолюбива...

186

Анонимен

преди 1 седмица

Когато жена ви стане на 45 задължително я сменяйте с някоя млада

185

СМЕНЯМ ЛВ. ЗА РУБЛИ

преди 1 седмица

СССР НЕ СЕ ЛИ РАЗПАДНА? РУСИЯ И УКРАЙНА НЕ БЯХЯ ЛИ В СССР? ЩО СИ ТРЕПЯТ ПО НАД 1000 БРАТЯ НА ДЕН? ЩО НИ НАРИЧАХА И НАС - БРАТЯ, А СЕГА СМЕ ВРАГОВЕ? КОГАТО СЛУШКАМЕ И КАРАХМЕ МОСКВИЧИ БЯХМЕ БРАТЯ, КОГАТО СТАНАХМЕ ЕВРОПЕЙЦИ И ПОДКАРАХМЕ БМВ, МЕРЦЕДЕС И АЛДИ - ВРАГОВЕ?

184

Public enemies

преди 1 седмица

Хаха, Виетнам и Афганистан са прецъфнали в момента, далеч по-зле и от България колкото и трудно да е за вярване че това е възможно, абсолютно гето.

183

хайде стига

преди 1 седмица

Хайде стига моля ви се, и децата в родилния дом вече разбраха, че ядрените шахти на Русия не се отварят, а всичките им ракети са от папие маше, хайде стига моля ви се, хайде стига са ни плашили, никой не им се връзва.

182

Игрите на БРИКС

преди 1 седмица

В Казан са пълна фалшификация и пародия. Спортисти, които никога не са заявявали участие или са в Русия, се "състезават" и ... "печелят" състезания. Цялата РФ е една трагична измислица.

181

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен "След ударите с американски ракети в Севастопол на плажа, нищо чудно да започнат с ответен удар и руснаците." - за това не са нужни ядрени оръжия. Русия може без проблем унищожи всички разузнавателни самолети и дронове на НАТО над Черно море, и тогава всичките HIMARS и АТАCMC са напълно безполезни. И тогава НАТО да решава, дали ще започне ядрена война с Русия.

180

Василев

преди 1 седмица

В Афганистан и Виетнам великата американска армия не отиде да заграбва територии както го прави Русия в Украйна, а отиде да се бори с комунизма и тероризма!И днес тези две страни са коренно различни, нищо че САЩ се изтеглиха, но излиза че пак са спечелили голямата битка и пак те диктуват правилата!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!

179

НЕпритеснен

преди 1 седмица

Стига вече с тия фантасмагории! Русия у ядрен удар като им знам качеството на руснаците представям си какви са им и ядрените оръжия. После Русия изчезва. Завинаги. Бай бай Раша :D

178

Public enemies

преди 1 седмица

НАТО слага бази в Румъния ако Путин си вземе Украйна да защити близките до нея страни.

177

Анонимен

преди 1 седмица

11 месеца, вносът на торове е нарастнал с 900%. Внася от Русия.