62

Анонимен

преди 2 седмици

Кой е Юл Браун? Това е Илия Вълков от Варна, който през 1952 г. бяга от комунистите в Турция и после се установява в Австралия. Роден е на 20 април 1922 г. От малък имал впечатление към техниката, бил сръчен и от подръчни части можел да направи радиоапарат например. Като ученик в Пловдивската семинария се впечетлил от пасажа в Библията, че Бог ше накаже грешниците с огън и ще изгори земята.

61

Анонимен

преди 2 седмици

А ПЪК АЗ ИМАМ БОЖИЯТ ОГЪН ДЕТО СЛИЗА В ЙЕРУСАЛИМ ПО ВЕЛИКДЕН. А ПРИМЕН СЛИЗА ВСЕКИ ДЕН И КОГАТО КАЖА Е ГОРЕЩ,А КОГАТО КАЖА - ЛЕДЕНОСТУДЕН!!! И НЕ МИ ТРЯБВА НИТО ЙЕРУСАЛЕМСКИЯ, НИТО БРАУНЕРСКИЯ ГАЗ. САМО КАЗВАМ НА КОЛАТА "НАПРЕД" И ТЯ ЛИТВА КАКТО ПЧЕЛАТА ГОНИ МЕД!!!... И КОГАТО ИСКАМ ЖЕГА,И КОГАТО ИСКАМ СТУД, НЯМАМ НУЖДА ОТ НИЧИЙ ТРУД...

60

Анонимен

преди 2 седмици

...пламъка от моя гаС е със специфична миризма, а га ям тако ходим все едно съм с нитро и капе браунова маса, баце....

59

Анонимен

преди 2 седмици

до пича с идиотските цитати за пръдня гас...пич ти начално училище ходил ли си?!? Там се изучаваха два предмета, които не знам в лакво са еволюирали,бно химията и физиката ти куцат силно....поне в цитатите оставамбс такова впечатление,

58

Анонимен

преди 2 седмици

То и злато има *** го окрадоа янките кел файда ора нема

57

Анонимен

преди 2 седмици

Пламъкът на "Брауновия Газ" е с особени свойства: без да използва кислорода наоколо, той може да реагира и топи всякакви материали - реже стомана, топи и споява, изгаря и разгражда радиоактивни и токсични отпадъци, прави от водата гориво, произвежда електричество, създава вода в пустинята, суши въглища. пречиства рудата и т, н. безброй приложения във всички области на живота. При това ПЛАМЪКЪТ СЕ "ДЪРЖИ" КАТО РАЗУМНО СЪЩЕСТВО - сам повишава и намалява температурата според материала който гори.

56

Анонимен

преди 2 седмици

ОЩЕ ЛИ ИМА НАИВНИЦИ, ДА СЕ ЛОВЯТ НА МИТОВЕТЕ С ЮЛ БРАУН И НЕГОВИЯТ БРАУН ГАЗ???!!!...

55

Анонимен

преди 2 седмици

ОТ УМЕН ПО УМЕН,А ПОСЛЕ ДОЦЕНТ,ГОСПОДИ НЕ ГО ПРИБИРАЙ,НЕКА НИ ВОДИ НАПРЕД...

54

Анонимен

преди 2 седмици

Но любимата демонстрация на Юл Браун е ДА ИЗМИНЕ С КОЛА 1600 КМ БЕЗ ГОРИВО само с 4 л. вода и две Браунови батерии, които преубразуват водата в газ. Брауновият Газ е получен, чрез електролиза на водата, при която водородът и кислородът се разделят, Новото е че когато двата газа след това се смесят те не експлоадират, а се свързват мирно и тихо. "От Вода и пак на Вода с чиста енергия, която може да пречисти водата, въздуха, храната, въобще света." Така Браун формулира сам своето откритие.

53

Анонимен

преди 2 седмици

до пича с кафевият гас опс с брауновият гаЗ.....пич изключи си вибратора, че резонираш от глупости.....Честотно си еректорална единица, а интелектуално, като този учен и стотиците като него самонадъхани уйчени и доценти и експерти....Щото в БълГЕЙрия останахте експертите по всичкология....Отпран хастар е държавата

52

От бункера наротшилд

преди 2 седмици

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Очаква ви само още по-сериозно обедняване и разграбване. Хората продължават да се изнасят от държавата.

50

Анонимен

преди 2 седмици

да вибимам и учените и оня с брауновият гаС (пише се със З, американецо, и никакъв българин не го е измислил, а сибгледал пак лакърдии, като на тоз бай професор)Видород хахахах , а вода за производството му??!А редкоземни метали за производството, а имаче имаме АЕЦ за 8 блока с 4 затворени 1 в ремонт и един диверсифициран с янки гориво.Имаме си и площадка за втори АЕЦ, а те турците вече завършват техният гледам ударно.....Гледамбв Египет също ударно строят руски АЕЦ за да се диверсифицират .

49

Анонимен

преди 2 седмици

Всеки би предположил, че пламъкът е горещ, като ацителенова горелка. Но горелката на Браун била само леко затоплена и МОЖЕЛА ДА СЕ ДЪРЖИ С ГОЛА РЪКА почти до дюзата! Подлагат волфрамова пръчка (волфрамът кипи при 6000 градуса) блясва пламък и пръчката почва да се изпарява. Другият и край обаче остава студен и може да се държи с ръка. Подлагат тухла и тя първо се глеждосва, после се топи. Късче америций 241, който излъчва 16 00 Кюри радиация в минута след 2-минутно излагане на пламъка безвреден!

48

Анонимен

преди 2 седмици

СУ успя ли да влезе в топ 5 000 най-добри университети в света или да чакаме догодина?

47

До 47

преди 2 седмици

Дълбоко съм убеден, че така и трябва да се случи, но православните народи трябва да се осъзнаем и да спрем са воюваме едни срещу други. Такива като Путин и Вучич са на власт, за да сеят разкол сред нас, те са слуги на лукавия. Навремето православните сме паднали под турска власт, защото дяволът успява да ни разедини и скара едни с други. Тази грешка не бива да се повтаря.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Западът и Русия вървят към разпад. Очевидно е, че нямат бъдеще. От друга страна черноморският регион е изключително богат на природни ресурси. Трябва да се помисли за по-тясна икономическа интеграция между православните страни наоколо - Гърция, България, Румъния, Молдова, Украйна, Армения и Грузия. Русия, Сърбия и Македония също могат да се присъединят, ако се откажат от империлиастическите си мераци. Един далновиден държавник би помислил над тази идея. Ще сме сила и стожер на нормалното.

45

Рендето

преди 2 седмици

За ква """"индустрия""" говориш, бе, я посочи конкретни примери??? Щото - ресторанти, кебапчийници, баничарници, МОЛове и 2-3 месеца активен туристически сезон - друго Немааааа........!!!!!!! Ха, стига с тези Изтъркани Мантри и Клишета!!!!! Още живеете със спомените за Бай Тошовата Индустрия ама нея вече я Нямааа..., разрушихте я, затуй остана само потребителят!!!!!

44

Анонимен

преди 2 седмици

Американски учени Шон Монтгомери и Греьм Смит попадат на любопитна информация за австралийският учен - Българинът Юл Браун, който работел върху нова технология в Калифорния. Свързват се с него и го посещават. Браун - Илия Вълков е създал смес от водород и кислород с удивителни свойства, за които няма научно обяснение. Ученият споделя с гостите си, че в Отава има генератор, който произвежда неговият гас.

43

u4en

преди 2 седмици

"доц. Косьо Стойчев, ръководител катедра "Регионална и политическа география- Нито доцент, мито географията е регионална , нито политическа. Лакърдии, като обещае нещо човек хубаво, мед капе по сърцата на читателите. Ама той очаква и на банкерите да капе мед и най-вече на измемените инвеститори. Имаше едно такова създание - гл.асистент по някъкво право я СУ, сега доцент в Стара Загора... Може и тоя да се пъне за премиер-министър,ако Слави дойде на власт.