573

Бирата

преди 1 месец

Никой не използва стратегически бомбандировачи над Украйна за капацитетите тук.И досега са свалили транспортен самолет ад руска територия с тяхно пленници за размяна.Явно не могат да направят разлика между него и боен самолет.И прехвалени те ракети земя въздух нямат обхват за руските,които изстрелват кинжалите от стотици км,а въздух въздух няма самолети за тях,а и ги нямат."Тушките" са също в историята,освен ТУ-160 М,който за час е над Лондон и оттам може да удари и Ню Йорк,тъй че не е за Укра

572

уточнение

преди 1 месец

До Анонимен п.294 Гледам че Зельо Наркомана е станал по-висок с 2см и вече гони ръст от 158 см!Истински великан ,стига ми почти до пояса...

571

ха-ха

преди 1 месец

До Анонимен п579 -Пий си хапчетата ,Джендъров!Нито един българин няма да си вдигне малкия пръст срещу Русия!Нито един!Защото иска да си има по пет пръста на всяка ръка!А ти Джендъров не се репчи ,преди да си видял кафявото петно отзад.

570

82-ОМБР

преди 1 месец

До Абе Има от всичко брат,кажи к'во ти трябва?

569

Анонимен

преди 1 месец

Привържениците на късия от Варна и на късия от бункера са в най-добрия случай полуобразовани обществени аутсайдери, бедни като църковни гризачи, с пълна липса на критическо мислене и способност да обработят дори най-елементарната информация. Цял живот работа на смени за заплата, не са го докарали и до 1000 евро месечно. Боли, не боли, това е.

568

Дъртия

преди 1 месец

Ние български войници почти нямаме. Техниката я чаккаме още . Другата я дадохме на зсу .Путин ше ни унищожи сега дртия.

567

абе

преди 1 месец

В БГ останаха ли някакви ПВО и ПРО системи? Или с непоколебима решимост дадохме всичките си пушкала на Зеления? За самолети знам, че нямаме. Интересувам се, понеже го играем ястреби, а сме на около 250 км от конфликта.

566

82-ОМБР

преди 1 месец

Другари и пролетаряти,признавам си,че бес вас ще ми бъде...сиво;))) Истински ме забавлявате,но ще си призная,смеха с който ме забавлявате честичко прераства в подигравка,не искам да ви се присмивам,но защо вие тогава ме принуждавате!? Дали защото принудата е ваша запазена марка,стил и верю,аз това незнам! И не си блъскам главата във вашите неща,защото все пак не сме си приятели. Продължавайте да бъдете все по-забавни,но моля не ме принуждавайте да избирам пред "смях на корем"и"дяволчето в мен";)

565

Анонимен

преди 1 месец

Оврещяхте новината правейки се на смели и саркастични изтървайки кафяво вещество ароматизращо около вас а нервоатлантици ? Що така пищите ба ?

564

Глух трол

преди 1 месец

Не разбрах . За украинска техника ли става въпрос. Или по принцип ?

563

IQ 3.14

преди 1 месец

ше падне смех, ако бастисат некой ту 95 с българска с200

562

д

преди 1 месец

Наздраве медвядя и аз яко пийвам брау!

561

ДЕтхенд

преди 1 месец

До Пръст мертвеца много работи ше те заболат, самолетите от системата са или за скрап или на дъното на черно море.

560

IQ 3.14

преди 1 месец

До Бирата това означава че утре чакаме сполучлив ракетен обстрел или свален стратегически бомбардировач. най вероятно "частичното разрешение" е като "частичния шенген" - дали са им далекобойни ракети земя/въздух и въздух/въздух, поразяването на тушките ще е над руска територия.

559

Пръст мертвеца

преди 1 месец

Заболя ме пръста . Да се свършва вече.

558

Бирата

преди 1 месец

Casus belli не е наличие на солидно основание,а е само повод за война,с което казва,че той е вече налице Достатъчна е заплахата от действия,дори и да не са извършени Това казва този.

557

Анонимен

преди 1 месец

Бой по украинските фашисти )))

556

Чико

преди 1 месец

До Не е баш тъйАбсолютно съм съгласен с теб но имено нито НАТО нито САЩ и Европа искат да се изложат за това наблюдавам че са готови да пожертват доста невени хора и да ни метнат вече към 3 С.В .

555

Анонимен

преди 1 месец

Споко, Литва, Латвия, Естония, България, Полша, Чехия, Финландия, Швеция, Германия, Холандия, Франциа, САЩ, Англия, Австрия, Римъния, Хърватия, Испания и Португалия дадоха разрешени на Украйна да удря по руски територии. Русия е в шок, до часове, дори до минути Русия ще падне на колене пред целия консолидиран цивилизоан обединен запад който даде разрашение на Украйна, и ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

554

IQ 3.14

преди 1 месец

Последния път в сирия почти им се получи.