21

Кубрик

преди 1 месец

Със мозък на еврогейците, амнезия на всеки 75 години, трябва да се напомни,На Берлин,За Победу,За Русия,да знаете, политиците от Европа,нямат думата, всичко се управлява от ФАЩ, всички граници на търпението свърши, гответе се за най лошо, България отново на страната на нацюги.

20

БАБО МАРО,ЛЕЛЬО ПЕНО

преди 1 месец

ДЯДО ВИ ИВАН ЗАКЪСА ЯКО...

19

Анонимен

преди 1 месец

Мислете, мислете сега, че след месеца няма да има кой да мисли! Всичко ще е пепел и мрак!

18

Наши Братя

преди 1 месец

България е с Германия. (както винаги е била и ще бъде)

17

баико

преди 1 месец

става интерено нма да се сърдите на русия да затриват тоя свят до крак.

16

Бай Дрън

преди 1 месец

Само Алтернатива за Германия ще оправи тая пропаднала държава.

15

Сашо

преди 1 месец

Честито на всички ПРОевропейци и американски поклоници - войната дойде в Централна Европа. Догодина всички европейци ще искат да стават българи,сърби,гърци,македонци,босненци,албанци.Германските политици са по-продажни даже и от нашите.Продължават упорито да си съсипват сами държавата.След 10 години Европа ще е едно голямо гето от социални роби, живеещи на дребни пари от държавата.

14

Анонимен

преди 1 месец

Сега ръцете на Руснаците са развързани и могат да бият по здраво Укропитеците без да се съобразяват вече с нищо. А още по интересно е, че сащ вече не могат да водят войни на чужда територия Русия на момента ще предостави оръжие да се бие по територията на америка. Нещо такова ще се случи на всяка страна от НАТО ако нападне някого. Както беше в Сърбия, Либия, Ирак, Афганистан и Сирия.

13

Бай Дрън

преди 1 месец

A Русия обмисля, да даде право на генералите си, да ударят по Берлин.

12

ЕЙ РОСОФИЛИ

преди 1 месец

Казах ви да пазите по-тихо, за да не събудите германцте. Видяхте ли сега какво стана. Они още не е започнала войната и вече мерят къде и как да ринат руската к0чина.

11

Анонимен

преди 1 месец

Еми време да се вадят по големите оръжия и да видим кой ще оцелее. Като нищо може и нас да ни загрее тук с тия натовски бази.

10

КЪСНО Е ЗА ЗАДЕН ХОД

преди 1 месец

ППУТИН ЩЕ БЪДЕ ЛИКВИДИРАН ОТ СВОИТЕ, ЗА ДА СЕ СПАСЯТ МИЛИАРДИ НОРМАЛНИ ХОРА...

9

...

преди 1 месец

Секретарка буди Путин посред нощ:- Владимир Владимирович, търсят Ви едни украински военни.- А увряха им главите най-после - мърмори Путин - На кой телефон?- Те са дошли лично, Владимир Владимирович ...

8

Анонимен

преди 1 месец

Не си играйте с огъня!Ще пламне и изгори целият свят. Украйна да сведе глава и моли за мир!

7

Упси...

преди 1 месец

Берлин бави, но не забравя.

6

Анонимен

преди 1 месец

Краят на 2023г западът разбра, че хибридният блиц-крийг с Русия на който разчиташе, е тотално провален. От тук нататък започва ескалация, защото всеки път към деескалация ще означава тотална загуба на лице и авторитет на западната политическа система. Западът никога няма да се примири с поражение. В края на лядото може да се очаква пряк военен сблъсък между Русия и НАТО, при това САЩ ще се дистанцират, и ще оставят ЕС да води войната.

5

Анонимен

преди 1 месец

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

4

хе хе хе

преди 1 месец

Този обмисля, оня обмисля, този направил изказване, друг направил изказване - край, руснаците рухнаха психологически, до дни,дори до часова Русия ще се предаде.

3

Костя Копейкин

преди 1 месец

Търся на изгодна цена памперси за другаря Путин! Може и втора употреба....Спешно!!!

2

баба мара

преди 1 месец

убии-ци