233

Помнещ

преди 1 месец

До Набор 1966 Така е, Режима на Путин е едно към едно с режима на Хитлер, и Путин дори не крие, че много от действията му са директно взаимствани от Хитлер. Що се отнася до атмоните бомби, те са ужасяващо оръжие, което ..... никой никога повече няма да използва.

232

Христо Христов

преди 1 месец

До Скоро Скоро!/226 "Вече нямат никаква работна ръка -последните млади бяха отвлечени от така наречената Мобилизация и пратени на фронта" - интересното е, че и Западът и Русия казват, че Украйна има още голям мобилизационен потенциал. До сега си решиха демографско-социалния проблем като пращаха на фронта възрастните. Още не са започнали тези от 18 до 25 години. Отделно, че работещите в казината са стратегически важни и не ги пипат.

231

пенка

преди 1 месец

Тия танкове са правени за пустиня а не за пресечени терени като Украйна. Те не са с двигател а използват турбина - това украинците няма как да го поддържат. Хората, които разбират от темата винаги са казвали, че Абрамс не стават за Украйна. То и тия танкове им бяха дадени предимно като 'показна' помощ.

230

Напред на нож

преди 1 месец

Война до последният украинец. САЩ дават долари.

229

Редактор

преди 1 месец

Спрете достъпа на "работилата по статията" до гугъл транслатор, бре :))

228

Набор 1966

преди 1 месец

До Помнещ. Историята трагично се повтаря. Приликата между поведението и действията на Хитлер и Путин е ужасяващо!Разликата е съществена.Втория има атомни бомби.На всички препоръчвам да прочетат разказа на Станислав Лем "Ползата от змея".

227

До Помнещ

преди 1 месец

Да де, ама само руските загуби се съобщават. Дай да видим за украинските. А, да, май бяха 30 000 до момента. Яснооо

226

От скоро скоро

преди 1 месец

До евроатлантика Ироничен --сложих ти плюсче да се радваш ))

225

Ироничен

преди 1 месец

До Скоро Скоро! "Цял Свят е наясно че Украйна е загубила войната" Цял свят говори за тигана, а рибата още в морето. И "цял свят" не е "цял свят", но на руските петоколонници "целия свят" има е този на руската пропганда. Те в него си живеят. Съдба, както казваше руския другар Алексей.

224

Олимпий Панов

преди 1 месец

Ясно-щом Абрамсите стрелят с патрони а не със снаряди!

223

Скоро Скоро!

преди 1 месец

Цял Свят е наясно че Украйна е загубила войната--само Украйна не знае?? Колко още трябва да умрат?? Вече нямат никаква работна ръка -последните млади бяха отвлечени от така наречената Мобилизация и пратени на фронта--Зеленски е с изтекъл мандат и продължава да се прави на Президент--много хора ще бъдат изправени пред Международният Съд и вкарани в затвора --засега са Натаняху Зеленски Путин Байдън и още много кандидати!!!

222

Помнещ

преди 1 месец

До триморец крадев Точно с руската наколенка Радев ли реши да правиш "анонси" в полза на Украйна? Много повече щеше да подхожда, ако беше използвал някой като Тагарев. Пак щеше да е смешно с вече отиващите в историята опорки за "самолетите на хартия", но поне нямаше да звучиш объркан.

221

Помнещ

преди 1 месец

До Набор 1966 Това не е тактика на изтощение, а тактика на унищожаване на военния потенциал на противника. Никой не го интересува каква "пропаганда" има ако тази, която прикрива руските загуби, се опитва да прикрива реалността. Мустакатото човече през 40те се държеше по абсолютн същия начин като човечето в Кремъл през 40та и 41ва. И тогава уж "пабеждаваше" а знаем какво се случи накрая. Помним историята.

220

триморец крадев

преди 1 месец

нищо ние като дойдат нашите чертежи ф16 ще дойдем да ви спасим от въздуха. лично аз ще поведа ескадрилата. от някое топло местенце на ривиерата или па защо не на карибите. деси поетеси искаше на карибите. тука и без това не я отразяват вече, големите черни топузи там ще се радват да и видят съдрания ***.

219

Анонимен

преди 1 месец

еф-16-ките ще са като ейбрамсите: пълен ташшшак. Затова не искат да им дадат - да спестят резила!

218

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Хайде сега - на дарен танк, характеристиките не се критикуват ;)

217

Набор 1966

преди 1 месец

До Помнещ.Извинявай,но ми позволи да не се съглася с теб.Пропаганда има и от двете страни.Тактиката на изтощение е добра за партизанска война.За победа ти трябва маса.Количество.Пехота,артилерия,авиация и т.н.40-те години на миналия век имаше едно мустакато човече дето до Берлин все скъсяваше фронтовата линия.И се гръмна в бункера.Ако не направи нещо Украйна не само ще загуби още територия, ами и ще изчезне.Свършват им войниците.Техниката я зарежи.

216

Запада

преди 1 месец

Запада дълги години кажи речи след края на Студената война започна да става ленив към отбранителните си способности. Слабата през 90-те и разпокъсана Русия, изнасяща чрез олигарсите си всички евтини ресурси на тепсия на Запада, предразполагаше да не се инвестира в отбрата. Запада в началото на 90-те и пред новия век натрупа доста голямо богатство, благодарение на индустриалният подеб с евтините руски ресурси. Тази отмина! Сега ще трябват трилиони за отбрана и Запада ще обеднее рязко! Факт!

215

Анонимен

преди 1 месец

ИРОНИЧНО ИРОНИЧНИЯТ ПОЖЕЛАВА - 15 МЪРТВЕЦА В КОВЧЕГА НА УКРАЙНА ЙО-ХО-ХО И БУТИЛКА ВОДКА С БЯЛО ЗА ЗЕЛЬОНКАТА...

214

Ироничен

преди 1 месец

До Анонимен 216 "А БОГ ДА ПАЗИ УКРАЙНА ДО ПОСЛЕДНИЯ КОВЧЕГ!!!" Да, има логика в твоето пожелание. Докато и последния руски войник не напусне Украйна доброволно или в ковчег, щя има нужда да ги млатят. Виж, руските войници определено имат нужда от религиозност каквато е руската. Както съветват КГБ поповете в русия, зареждаш снаряда в танка и казваш православна молитва. Е това е ЕМАНАЦИЯТА на руското православие: да убиваш хора с молитва на уста.