15

Зозо

преди 1 месец

.....каза Алиса де Карбонел...... Хахахаа, а Червен Колю какво каза? Ай сиктир!!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Тази неофашистка нацистка държава трябва веднага да се закрие. Нацизмът там е издигнат в култ, а хартата за правата на човека е отхвърлена с официално писмо до ООН! Ежедневно отвличат хора от улиците, и ги пребиват за да ги пратят на фронта, а полицият съдейства на безчинстващите офицери от комендантствата. Нито дума по либерастките медии за "самоубийствата" в комендантствата. Нито дума за нацистките поздрави на "Хероите", нито дума за нацистката символика по техниката и байраците на ВСУ- то!

13

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 8 - Тая "истина" на кино ли я гледа или на игра я игра? Че звучиш, като витаещ в облаците. Слез долу на земята.

12

Бай Дрън

преди 1 месец

Е на тия вече им трябва ядрена гъба. Готвят се да водят войната дълги години на чужд гръб. Айде, гъбата и да свършва е.

11

Анонимен

преди 1 месец

До 8 хаха,я погледни картата руснаците колко земя добавиха към русия

10

Анонимен

преди 1 месец

Всичко е въпрос на пари и интереси! Който не учи история е обречен да повтаря стари грешки, а на света до като има "тревопасни"1 ще има и "хищници" !

9

хахахах

преди 1 месец

Историята е показала, че сделките и договорите с русия нямат никаква стойност! Просто поредния или същият сатрап решава, че вече не го кефи сделката, измисля си повод и прецаква нещата.

8

Анонимен

преди 1 месец

Клоун срещу кагебеец, какви тактики, какви стратегии. Първия знае само дайте, дайте, вторият мълчи и си върши работата. И, да, безумство е в 21 век, след толкова години борба за мир и живот в мир, да се води война. И да се помага за продължаването и, вместо да се търсят мирни преговори.

7

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/3 И от къде ще ги наберат тези нови войски?" - има консенсус, че урките още нямат проблем с мобилизацията. Все пак служителите в казината са все още освободени от мобилизация, щото дейностите им са много стартегически важни. Факти.

6

Анонимен

преди 1 месец

Аве шаппшшали руснаците още от април 2022 казаха че са готови за преговори,но глуавите урки сами си го пожелаха да губят територии

5

Христо Христов

преди 1 месец

Кухи комсомолски фрази на ниво па-па-гал-активист от Катунци.

4

Анонимен

преди 1 месец

Сделка така или иначе ще има,но това не зависи от Украйна а от тия който крепят проксито Украйна и марионетката Зеленски!

3

Анонимен

преди 1 месец

Мирна среща на върха без Русия. Няма проблем ще идем, поне кетъринга е супер.Друго няма какво да се прави поне хапка поука на корем.

2

Анонимен

преди 1 месец

И от къде ще ги наберат тези нови войски? На украинците не им пука за Украйна,елате да ги видите в Бургас вече откриха сезона по плажовете,та на нас ли трябва да ни пука.Стига даване на пари,да сядат да преговарят

1

Ако някой го беше

преди 1 месец

Грижа за Украйна, там нямаше да има Война в 21 ви век а щяха да се строят ракети. Но един си продава оръжието за да забогатее, друг го ползва и плаща Цялото ЕУ..за да е добре една държава, която не е в ЕУ, не е в Шенген, не е в НАТО! Защо ги "защитават" след като нито са в НАТО, нито в ЕУ нито в Шенген? Кви са тези ? Толкова ли не се вижда всичко?