26

Анонимен

преди 1 месец

Казват, че гроздето било страшно кисело бе пруфесуре.

25

Анонимен

преди 1 месец

90% от западните *** които коментират тук и говорят за война ако отидат на фронта още при първия откос на АК-то и са се *** и ще плачат като женички!

24

Анонимен

преди 1 месец

КОЙ ИСКА ДА ВЛЕЗЕМ В БРИКС- ЕСТЕСТВЕНО МИЛИОНЕРИТЕ- А ВСИЧКИ НИЕ БЕДНИ КАТО В РАША, КИТАЙ, ИНДИЯ И БРАЗИЛИЯ- А МИЛИОНЕРИТЕ НИ ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ В ТАЯ "ЛОША'' ЕВРОПА- ПОДОБНО НА РУСКИТЕ, КИТАЙСКИТЕ, ИНДИЙСКИТЕ МИЛИОНЕРИ!

23

Анонимен

преди 1 месец

Новините от фронта са лоши и затова ни заливат със словесна платена поомия .

22

ДО анонимен келеш

преди 1 месец

Точно, за това и ще оцелеят, за разлика от тец.

21

Учете история

преди 1 месец

"Длъжност свята към милото ни Отечество налага ни да открием простодушному народу какво нещо е тая Русия и нейното мъчителско монголско правителство, и какви вечни мъки ги чакат, ако са тия излъжат и идат да влязат в нейните железни нокти. Но преди да дойдем на този предмет, нужда е да покажем вкратце нашим братям какви неприятелски сношения е имала още от стари времена с наши праотци и как тя сякога старала да ги завладей, какви же злини им нанесла досега за награда и що са тия кръстили и първите начала образования й дали."(Георги Раковски

20

Анонимен

преди 1 месец

Си не иска цяла Русия! Само до Урал, с предимно китайско население!

19

Анонимен

преди 1 месец

КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ- СРЕДНА ПЕНСИЯ 43ЛВ И 30 000 000 БЕДНИ КИТАЙЦИ ЖИВЕЯТ В ПЕЩЕРИ/ВИЖ В ЮТУБ И ГУГЪЛ- ПРИЗНАВАМ ТОВА МЕ ПОТРЕСЕ/- НО ГОСПОДАРИТЕ ИМ БАШ КОМУНИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ И 850 МИЛИАРДЕРИ! АЗ НЕ ИСКАМ В БРИКС, В ЕС МИ Е ДОБРЕ- НЕКА СИ ОГОВАРЯТ НОВИЯ РЕД ЗА РОБИТЕ СИ!

18

Когато го преизбраха

преди 1 месец

Китаеца, той първо посети Москва. Путин след преизбирането си първо посети Пекин. Страхотен знак на уважение и доверие и от двете страни. Второ: Русия те е спирала да продава суровини на Европа, но сега чрез посредници на завишени цени. Трето: за зависимости пишете за поделят на САЩ наречен ЕС. Ние, Европа сме посмесището на политическата сцена, а не Кремъл или Пекин. ЕС е по- зависим от САЩ отколкото Чечня от Русия.

17

До Радо

преди 1 месец

Не ми пиши тук, ами дай снимки от фронта.

16

анонимен келеш

преди 1 месец

Голема работа са и Китай и Русия:):):)Едните пият препарати за почистване,а другите ядат прилепи,кучета,котки,плъхове,маймуни,буболечки и всичко що мърда:):):):)

15

Анонимен

преди 1 месец

Айде още 2 села освободени

14

Радо

преди 1 месец

Скоро ще има масова мобилизация в България. Трябва да покажем че ЕС и НАТО сме силни, трябва да отстояваме свободата си.

13

Анонимен

преди 1 месец

Русия изнася нефт за Китай и внася от там топинамбура

12

Алекс

преди 1 месец

Хитър е другарят Си.Добре работи празноглавото Жуже.Петрол и газ за копейки от Русия.С тях произвежда стоки,които продава на богатите пазари в Европа и Америка.За Китай-доларчета и евраци; за чебурашките-сладки китайски приказки.

11

Анонимен

преди 1 месец

Барем Москва и Пекин са партньори и кой от кого е зависим е трудно да се каже,но ние като какви се явяваме в тези "демократични" организации дето членуваме - безгласни букви и роби,нашата задача е само да ни скубят и да плащаме някакви неосъществими проекти на Западните началници ...и после някакви измислени професори ни обясняват колко било хубаво да си член на ЕС и НАТО...

10

!!!

преди 1 месец

Не я мислете Русия! Тя ще пребъде, но нашата територия - едва ли! Орбан издаде , че евроГейската комисия обсъжда да влезе във война с Русия! Тези евро...едераси не ме представляват- анатема, вън от ЕС вън от НАТО! Заблудената овча популация няма шанс .....

9

Анонимен

преди 1 месец

Не бъдете скромни от към заслугите на умопобъркания Запад в частта му враждуваща с Русия и Китай откъм създаването на тези крепки връзки и в двете държави си дават сметка колко са си важни от към безумията дето са обладали узурпаторите на властовите лостове и ресурси в този Запад готови на тотално унищожение за да запазят хегемонията си .

8

Това е Расиа

преди 1 месец

Пръкналата се през 1991 година Недо-държава Расиа: знаме - Власовско от Холандия, герб - византийски кокошки, химн - интернационална бредня, територия - монголско-чечено-калмишко-бурятско-якутска, население - видиотени укродебили, расийски език - измислен език на крепостни доярки и овчари , който никой не го знае, писменост-българска,история - фантазии на душевно-болни.

7

Пловдив

преди 1 месец

Какво толкова ти е страх,от държава,която няма оръжия,а перални и миксери,Западът стана за смях.у всеки,ще го обижда,отсега нататък,хеле па Холивуд е по кината, действителността,е съвсем друга.