81

К у р з а УШЕФ Але

преди 1 месец

Слава на цар Фердинанд!

80

Анонимен

преди 1 месец

Ловко ни вкарва във война която не можем да спечелим и след това кротко си отива с няколко тона злато и други ценности. До краят на животът си много обича България.И с право Коя друга държава ще обере и разсипе и местните в телешки възторг ще мучат за " царо колко е бил добър и хубаво е управлявал" Ама то след като се замисли човек след турският ятаган и атомна бомба да е паднала е щяло да им се струва добре.

79

Анонимен

преди 1 месец

Руските слуги и техните господари никога няма да му простят, че има смелостта да обяви България за независима свободна държава.

78

Пробитите БГ служби

преди 1 месец

Слуги та мафията и Русия

77

Анонимен

преди 1 месец

Всичко или нищо. Тогава цялата династия е изповядвала това мото. Две балкански и две световни войни по-късно гледайки назад.

76

Заслуга

преди 1 месец

Ловко е използвал международното положение, за да постигне обявяването на независимостта на България и от княжество сме станали царство, въпреки несъгласието на Русия и на още някои.

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 104 По линия на майка си е потомък на Цар Иван Асен Втори.

74

Антикомунистка София

преди 1 месец

СССР БКП Тошо про с тия Овчар Вълко червения Небинар Гошо Тарабата партизанките и останалите Газдовски м1рши ДС и Сталин докараха България до Най Голямата Национална Катастрофа!!!

73

И

преди 1 месец

С чии пари се извършва мероприятието? От изсечени рилски гори? От печалба в монте карло? От обществена поръчка? Или по европейски проект. Защото тия сел ски тарикати кобургите ни налазиха за да вземат, не да дават!

72

Анонимен

преди 1 месец

как се повтаря историята с катастрофите , фердинанд ни доведе 2 национални катастрофи , а внукът му Сименчо четвъртата национална катастрофа. От неговото управление започна Боко

71

Анонимен

преди 1 месец

За завистливото, продажно и предателско българско племе----Вземай си мършaтa и си я слагай на дивана в хола в която и страна да преживяваш, щом това те влече, а не я натрапвай на българите.

70

M0NARCH

преди 1 месец

Тя в момента България е монархия В което няма лошо лошото е че монархията в момента е маскирана като демократична република и е феодална собственост на чалгата ганYОвщината Цолшевишките милицюнери Мафията мутрите утайкаите на обществото и про с титутките на Русия !

69

Анонимен

преди 1 месец

Тоя няма нищо българско у него, те ни го пробутват за български цар. Типичен чужд агент, работещ за чужди интереси е бил.

68

неуместно

преди 1 месец

шопенхауер е тези полски крале да са предизвиквали национални катастрофи като този. Още навремето са го натирили след Междусъузническата и Първата световна война и то в Царска България

67

Анонимен

преди 1 месец

На мястото на паметника на руските окупатори да го издигнат на пиедестал саркофага на Цар Фердинанд!. Да мъчи комунистите, така както те нас мъчеха 70години!

66

Шопенхауер

преди 1 месец

За завистливото, продажно и предателско българско племе имам следния съвет: като свършите да плюете и храчите, съберете малко стотинки и отидете до замъка Вавел, Краков, Полша. Всички полски крале са положени там, а цяла Полша и Европа и отдава почит (срещу кинти, разбира се). Едва ли всички са били пример за подражание. Но разликата е там, че поляците изгониха комунизма, а ние още живеем с него...!

65

Анонимен

преди 1 месец

Царство Чалгария на три Прасета! Боко Глигана, Пеевски прасуна и Шкембе войводата! Ваши Бостански Величества!

64

Анонимен

преди 1 месец

дееб.....къде е тази църква да ходиме да викаме позор

63

Анонимен

преди 1 месец

ББ се отблагодарява, от Сименчо му почна възхода от охранител до премиер. И царят и ББ трябва да бъдат лишени от българско гражданство , а на този кокалите да стоят извън България

62

Анонимен

преди 1 месец

Симеочо да си го вземе в Испания.