91

Анонимен

преди 1 месец

Изложение в Москва на експонати от скрап за стотици милиони долари предизвика възхищението дори на чужденци.

90

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

89

Анонимен

преди 1 месец

"Още чакаме да превземете Киев за 3 дена" - Киев няма да го взимат, нито за 3 дни нито за 3 години. Ще вземат Харков, Днепро, Николаев и Одесва. И след това НАТО и ЕС ще се разпаднат. САЩ не се нуждаят от НАТО, могат и сами да се пазят, не им трябва НАТО да пазят несъстоялото се ЕС.

88

демокрацията

преди 1 месец

Да сте чули някой политик да казва - аз защитатавам такива ценности, и се стремя към такава и такава цел, и ако ме изберете ще работя за тях да ги постигнем заедно, ще бъде трудно, тежко, ще трябва да положим много услилия и ще има лишения, но мисля, че можем да постигнем целта, защото имам такава и такава програма и план. Ами не - всеки обещава много пари, лек живот и да оправи живота на простолюдието. И простолюдието гласува за вторите.

87

Анонимен

преди 1 месец

до 80 Краварски мозъчен недорасляк, не ви ли омръзна тази измислена от вас краварите опорка за трите дни превземане на Киев. Кравар жалъъъък, ако ми покажеш, че някъде някой от ръководството на Русия е казал, че Русия ще превземе Киев за три дни аз ти давам 1000 лева. Чукваме си срещица и ти ги давам. Аре да те видя, кравар жаааалък?

86

Анонимен

преди 1 месец

Селидовско н-ние. В Уманское тече почистване в западните райони на н.м.. Всъщност то вече е под контрола на ВС на РФ. В близко бъдеще ще бъде възможно да се започне настъпление на юг - към Яснобродовка, към която други части на ВС на РФ вече са се приближили от изток. В Нетайлово, след като овладяха територията на училището, руските бойци се насочиха към южната част на н.м., където се намират сградите на бившата птицеферма. В "джоба" между Невелское и Первомайское зомбираните по натовски uзMeTu все още държат позиции.

85

2

преди 1 месец

По-рано беше съобщено, че руски бойци са се доближили до н.м. и се канят да започнат щурм, но от там не се получи повече инфо. Но е известно, че ВС на РФ започнаха да напредват към Новопокровски от югоизток, от селата Семьоновка и Бердичи.

84

народен управител

преди 1 месец

Здравейте пичове управители! Най големия кеф е да управляваме и да се разпореждаме, затова демокрацията е най-добрата система, демокрация идва от демос - управление на народа, Мене демокрацията много ме кефи, демокрацията е най-добрата система.

83

1

преди 1 месец

Покровское н-ние. ВС на РФ прочистиха "джоба" между Новоалександровка и Архангелск от омразния на цял свят кървав бандеро-фашистки ботуш. За Новоалександровка няма инфо, то в момента е под гнета на зомбираните по натовски uзMeTu. От Соловьово и Очеретино руските бойци настъпват към позициите на зомбираните uзMeTu в района на н.м. Сокол. След загубата на Соловьово зомбираните по натовски uзMeTu успяха да изградят някаква защита в съседното н.м. и да отблъснат няколко атаки на ВС на РФ. Понякога дори контраатакува. Ситуацията с Новопокровски не е ясна.

82

Анонимен

преди 1 месец

do 90 - каква демокрация те гони бе хахаха ,да са разрешили един референдум да се прави? преди се чуваше само "говорит Москва" сега слушаме само "говорит Брюксел"

81

Анонимен

преди 1 месец

Константиновское н-ние. ВС на РФ разшири зоната си за контрол в северната част на микрорайон Канал. Руските бойци си пробиха път през отбраната на зомбираните по натовски uзMeTu в дачите и се приближиха до Часовярския ремонтен завод. На юг от микрорайона Канал ВС на РФ са консолидирали позиции в близост до канала Северски Донец - Донбас и продължават да разширяват зоната на контрол.

80

2

преди 1 месец

В западния сектор ВС на РФ отблъснаха няколко контраатаки на зомбираните uзMeTu в Стрелече, след което преминаха в настъпление и освободиха Глубокое. Водят се боеве в района на Мороховец и Олейниково. Руските бойци постепенно се придвижват към град Липци.

79

1

преди 1 месец

Н-ние Харков. Група войски "Север" на ВС на РФ продължава операцията по създаване на санитарна зона в Харковска област. В източния сектор Волчанск настъпва едновременно от три посоки: От северозапад - от Огурцово и Гатище. От север от страната на Плетеневка. От североизток - от Тихое. В централния участък ВС на РФ се закрепиха на линията Старица Избицкое. Н.м. все още не са освободени от омразния на цял свят кървав бандеровски ботуш.

78

Анонимен

преди 1 месец

68 - пич, по-добро от демокрацията няма, разбери го. Колкото и да не си съгласен с някакви неща, можеш да имаш някакво представяне и влияние. В тоталитарните к о ч и н и това го НЯМА. Отделно - какви ЛГБТИита ви гоняат ден и нощ? Толкова сте смешни... Забелязвам едно - неудачниците винаги търсят външни фактори, с които да се оправдаят. Не харесват нещо и искат то да бъде забранено за всички. Не могат да оценят свободите, с които разполагат. Мързи ги да се квалифицират и да просперират

77

Анонимен

преди 1 месец

Бокьо че стане пръв русофил..ко Тръмпи земе изборите

76

баба мара

преди 1 месец

ти остави украина ами се гледаи българия че тази инфлация ще ни затриеникои не те слуша и вярва така че не се показваи всеки ден по медиите ставашдосаден с твоите опорки

75

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

САЩ обезсилиха ЕС както икономически и политически така и венно. Сега с англичаните ще се насочат към Тайван и Китай, а за ЕС ще остане да поемат срамната загуба в Украйна. Целите на Путин не се простират само до Донбас! елите включват неутрална Украйна без излаз на море, както и изтегляне на НАТО в границите от 1994 г. Китаеца беше в Европа да подготви почвата, в замяна на помощта на Русия в Китайско-американският конфликт за Тайван.

74

Цветан Камелий

преди 1 месец

Е и?!? Ще ти секнат грантовете ли,КеремедчийооглУ? Айде у лево,п0дл00г0!

73

Реалист

преди 1 месец

Тези "помощи" помагат наистина на Украйна. Да избият и изгонят населението й и да намалят територията. С такива приятели нямат нужда от врагове.

72

Анонимен

преди 1 месец

Русия победа!