95

Анонимен

преди 3 месеца

91 руснаците никога нямаше да правят държава България ако икаха да е част от Русия. За разлика от твоите опорки чл 5 не помогна на Гърция когато Турция нахлу и взе половин Кипър. А за това са виновни точно американците които до тогава подкрепяха режима на черните полковници в Гърция. Освен това такива като теб мисля че трябва да бъдат *** като фашисти. Има недобити фашисти и ясно ли личите.

94

така е!

преди 3 месеца

До Анонимен 80Ако от древната история на Московците извадим това, което е крадено от българската и украинската история, няма да остане нищо! Те даже не са славяни. През 16 век са знаели само 10 славянски думи. Ние им даваме християнството, писмеността, езика и литературата. Макс Фасмер, авторът на Етимологичния речник на руския език пише, че руският литературен(сега е имперски език) възниква на основата на старобългарския. Всичко запоцва от дъщерята на Симеон Велики - княгиня Олга Киевска!

93

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 88 "щом македония е в нато значи има македонски език." Македноския език като държавен такъв е създаден по поръчение на Сталин от 4 руски професора лингвисти, и е наложен със сила от сръбските служби след 1944та в земите на сегашна РСМ тогава населявани изключително главно с българи. За македонския език и използването му за дебългаризирането на днешна РСМ трябва да "благодарите" на руските престъпници и техните сръбски помощници на Балканите.

92

Анонимен

преди 3 месеца

93 Прав сте.

91

Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 91 "Ако русия се откаже официално да ни счита за свой враг, може да си променим мнението за вас." Никакъв шанс. Да повярваш на руснак е като да си сложиш главата в устата на гладен лъв.

90

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 86 Аз питах конкретно за 9ти век. Какво е правил Иван Асен Втори (не Петър) не е от интерес в момента.

89

Анонимен

преди 3 месеца

85 Виж сега, България ще си я оправим българите, руснаците искате да ни спретвате кримския сценарий, но никой няма да ви го позволи- най-малкото, чл.5 от Договора за НАТО няма да ви го позволи,Ако русия се откаже официално да ни счита за свой враг, може да си променим мнението за вас. Но в момента русия е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА, която обяви България за свой враг, ЕДИНСТВЕНАТА. Та- какво отношение искаш от нас- българите, към вас- руснаците, а

88

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо като да напишеш реферат за Георги Димитров за да те приемат във ВУЗ.

87

Анонимен

преди 3 месеца

диктатура в действие!

86

Анонимен

преди 3 месеца

А у нас никой нищо не пита, директно се заповядва от америка, щом македония е в нато значи има македонски език. Щом има македонски и албанският е официален, значи няма нищо общо с България. Кажи баба тенк ю.

85

Българин

преди 3 месеца

Двата народа ги обединяват украинските телевизори, хладилници и перални. Ще попитате, ама как така - ами така, украинските уреди сега са в руски домове и това обединява двете държави. Хуманитарна помощ за изостаналите с един век рашки.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До 59Що бе, каква е българската парична единица от 9ти век?)))Дълго време се смяташе, че Първа Българска Империя не е секла монети, но изненада дойде от тия които омаловажават България.В Ермитажа се съхранява българска монета сечена по времето на цар Петър, мисля беше перпер, намерена е до Киев през 19 век.

83

Анонимен

преди 3 месеца

А на путинистите искам да им задам следният въпрос, въпреки, че магистратурите ми не са по средновековна история- Абе, княгиня Олга на какво е княгиня- на руската империя или на Киевското княжество, а;0 И къде, аджеба, се е намирала на политическата карта на европа тази прословута, но несъществуваща тогава, руска империя, че не разбрах;0

82

50% руснак

преди 3 месеца

Оправих ме България,сега почваме да бурим Русия

81

Анонимен

преди 3 месеца

Нек'ъв тук *** пита за имената на българските царе през 12 век;0 Ми добре- те му едно име- цар Калоян Ромеоубиец. Е- нека сега той да напише името на владетеля на / руската империя/ от 12 век,а;0 Как да го напише, след като през 12 в НЕ СЪЩЕСТВУВА руска империя, каквито и лъжи да учат по този въпрос в русия;0 Неслучайно гърците са кръстили Йоаница Калоян- т.е. Хубавият Йоан, нооо, откъде толкова знания по медиевистика у тях...

80

Анонимен

преди 3 месеца

Аз мога да им кажа какво ги разделя - режимите на двама кървави сатрапа - Сталин и Путин, които извършиха ГЕНОЦИД над украинския народ! Ако не бяха тези два сатрапа, то иначе близките руски и украински народ, щяха да са в отлични отношения

79

ВОЙНАТА

преди 3 месеца

ВОЙНАТА ГИ ОБЕДИНЯВА В МОМЕНТА И МОСКАЛСКАТА АЛЧНОСТ И ЗАВИСТ!!! ама те САЩ са виновните, не са москалите!

78

Анонимен

преди 3 месеца

Руската история от самото й създаване е напълно фалшифицирана и крадена, за да даде НЯКАКВА идентичност на руснаците. Когато Екатерина идва в Русия, се заема с това "напише" история на Русия. Още тогава са започнали фалшификациите и оттогава не са спирали. Неслучайно руските варвари, когато се доберат до контрола над някоя държава първото което правят е да се заемат с фалшифицирането на историята йм, така че да обслужва тяхната "версия" както и на слагането на ръка на архивите й.

77

Анонимен

преди 3 месеца

Както и да го въртите по неграмотни дечурлига от нашите в Европа няма,казаха ви го самите западняци.

76

Братан Братанлиев

преди 3 месеца

Руския мир и преди и сега винаги е бил людоедска държава- животите на милиони хора са разрушени за някаква обосрана идея. Самия *** никога нищо не е измислил(с много малки изключения) и всички технологии 100% са крадени или купени от запада. Вяличието на рушняка се изразява в това че за малоyмните идеи на царя са готови да *** на фронта. Всички които сега воюват са от най-низшите и бедни прослойки. Феодализма никога няма да напусне блатните територии. Пфу!