44

Откакто

преди 3 месеца

Влезе политиката през 2001г.Борисов управлява по един и същи начин:изнудване,жантажи,скандали,задкулисие,вътрешна опозиция.На 65 години,той няма да се промени.

43

Дрън дрън

преди 3 месеца

Психодесните си продължават с примитивна помия..."Боко", "Чекмиджан", и...! Времето да разнасят ковчези из жълтите павета отмина! Дойде време да се плащат вересиите и да се върши работа!А Променкаджиите доказаха, че освен да раздават постове и да крадат, за друго не стават! Покрай тях, даже и Копейките се взеха насериозно!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Мафията и шарлатанити се надлъгват кой е Краля на Мошениците в България? Бойко или Кирчо?Народа гледа интригата!!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Как говори само, все едно виждам селска мутра в кръчма да ме заплашва :)))

40

Анонимен

преди 3 месеца

Има много свестни и качествени българи, но мутрафоните не ги допускат до управлението. Явно наистина масата е страшно невежа и меркантилна. За съжаление всички бивши соц. страни вървят напред, а само ние кретаме с тези селски пехливани

39

Анонимен

преди 3 месеца

41- ВИДЯХМЕ КАКВО СТАВА КОГА КРЕМЪЛСКИТЕ ОЛИГАРСИ ПЛАЩАТ ДА ИЗМАМАТА НАРЕЕНА ПП-ДБ

38

Анонимен

преди 3 месеца

Едни селски супер наглеци държат и контролират цяла държава и я ползват за лично обогатяване - преоблечени в "партии, политици,лидери"- а са си пладнешки разбойници,схемаджии- не го ли разбраха най накрая - че няма да допуснат да им сменят калинките по служби съд и прокуратура - щото- бай Ставри чака- ам дали ще ги дочака...А дано ам надали..Вижте го ЧЕКМЕДЖАН - с какви пинизи и лелки бушони ползва - какви представления изнася...преговори...програми..политики..кабинети..ПУНТА МАРА

37

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов отново хвърли държавата в хаос. Каквото и ще да ни разправя сега вината си е изцяло негова и на пошлушниците му от ГЕРБ.----А няма ли някаква вина и на тия дето го изпраха и се гушнаха с него и Пеевски, измамвайки гласувалите за тях? Ако се говори за измамата на века, то по-голяма измама от тая на ДСБ и ПП трудно ще се намери.

36

Христо Христов

преди 3 месеца

До 35 "Нека целият народ види, докъде сме се докарали' - какъвто народът, такива и управниците. 85% неграмотни про'с'таци гласуващи Брюксел да ги управлява, какво друго заслужават?!

35

Анонимен

преди 3 месеца

БОРИСОВ Е ДЕСЕН, ТОЙ И ПУТИН Е ДЕСЕН, И ХИТЛЕР Е БИЛ ДЕСЕН

34

АнонимеН

преди 3 месеца

БУДА: ОПИТАХ ДА РАЗЦЕПЯ ПП-ДБ но не се получи. ДЛЪЖЕН БЯХ ДА ОПИТАМ.

33

Поета

преди 3 месеца

И едните и другите сте маскари! Столетия в нашата история и все маскари ни управляват!Но палмата на първенството все пак се държи от Баце! Той няма стигане в милиционерските похвати да подхвърля гнусни клевети!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Построи на Путин патока, ама иначе бил десен.... смех в залата :)))

31

Христо Христов

преди 3 месеца

Въпреки неразбираемото му ломотене, Тиквата пак е ПО-НОРМАЛЕН от 80% от премиерите в ЕС.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Боже мили, какво ниво на първи държавници. Нека целият народ види, докъде сме се докарали... Срам и позор. Дано се появи нещо ново, че да има поне капчица надежда и за кого да се гласува

29

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 3 месеца

Ефекта от глупостта на Борисов: Най-голямата база на НАТО ще е в Румъния. България ще я пазят дюнерите, които стават все повече, дори Баце вече лапка дюнерите на ДПС.

28

Териториален

преди 3 месеца

Нарочно меси възраждане..... Много им се иска да ги ликвидират но това не е ПП.... Ние не искаме коалиция на всяка цена и не ни дреме ще има ли правителство особено в тези времена.....

27

тоти

преди 3 месеца

ВРЕМЕ Е ПЕТКОВ И БОРИСОВ ДА НАПУСНАТ ПАРТИИТЕ И ДЪРЖАВАТА ДА ТРЪГНЕ БЕЗ СКАНДАЛИ ,а ТЕЗИ ДА СЕ СРЕЩНАТ НА БОКСОВИЯ РИНГ ИЛИ ПРЕД ДЕТЕКТОРА НА ЛЪЖАТА ,ЗАЩОТО ТЕ СЪЗДАВАТ ЦИРКА И ХАОСА В ДЪРЖАВАТА !!!

26

Анонимен

преди 3 месеца

Борисов отново хвърли държавата в хаос. Каквото и ще да ни разправя сега вината си е изцяло негова и на пошлушниците му от ГЕРБ.

25

Защо продължавате да

преди 3 месеца

избирате мутренско престъпната ГЕРП с Баце начело? Избиращите са даже по големите престъпници! Защо не искате да живеете като европейци, българи? Излезте и вижте Унгария, Чехия, Словакия, Полша бивши соц приятели къде са сега и къде е България! Къде е пълната разруха визуално по градовете, улиците, сградите а и духовно по стриганите мъжки глави! Антропологичния вид на българина е като, че ли всички са с въшки по главите и за това си стрижат косита за улеснени грижи!