11

Анонимен

преди 2 месеца

ДВЕТЕ ГРУПИ,КОИТО СА СЕ СБИЛИ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ СА СЕ ПОЗНАВАЛИ...НИКОЙ НЯМА ДА НАПАДНЕ НЯКОЙ НЕПОЗНАТ ПРОСТО ЕЙ ТАКА!!!АПРОПО ВСЕ ПОВЕЧЕ СТОЛИЧАНИ ОТ ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ИМАТ ЗА СЪСЕДИ ГРАЖДАНИ НА НИГЕРИЯ,ГАНА,ЕГИПЕТ,СИРИЯ,БАНГЛАДЕШ И АФГАНИСТАН!

10

Анонимен

преди 2 месеца

Преди ги пребиваха дано да продължава тази добра традиция.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Сълзлива история.Мирптворец......айде не на нас....

8

Джак Изкормвача

преди 2 месеца

Някой има интерес да бъда представен като сериен убиец...

7

Европеец с главно Е!

преди 2 месеца

Бъдете толерантни към тези хора, които са избягали от лошо и изоставили родината си, за да спасят животите си и да имат шанс да живеят. Никой не знае какво ще му дойде до главата. Стига сме сипали омраза към тези невинни души. Разбира се, че Възраждане и тем подобни целят да ги поставят в лоша светлина, за да настроят обществото срещу тях. Но Европа е цивилизована, толерантна и искрено се надявам и ние да не се повлияем от негативните внушения. Европа е за всички свободни хора! Добре дошли!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки, който е участвал в този бой веднага екстрадация. Да си премисля поведението в друга страна.Ако не се вземат мерки сега, положението бързо може да ескалира.Вижте Франция докъде се докараха.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Че сириеца ако не е заплаха кой да е?

4

българка

преди 2 месеца

Ти да видиш! На вас все някой други ви е виновен ! ВИЕ СТЕ ЗАПЛАХА !!! РЕАЛНА ЗАПЛАХА за живота и здравето ни ! Това дори и Меркел вече го разбра и сигурно горчиво съжалява, че ви покани, обаче няма да излезе и публично да се извини на всички европейци. Имаме хубава българска поговорка - Това което сам си направиш, и Господ не може да ти направи! Та вие сте заплаха и сте го доказали много пъти през годините в различните европейски държави. Връщайте се откъдето сте дошли!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Ясно кой. Копейките!

2

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Точно същя каза, че се изненадал, че при закачане на жена ( момиче) са установиши, че българските мъже бият

1

Ееее

преди 2 месеца

Кви сте вие ве, не били заплаха, аре кой от къде е ве