162

Анонимен

преди 3 месеца

Когато руснаците отстъпват на Наполеон и предоставят своята столица Москва на разграбване , това те взаимстват от своите предшественици българите при Крум.Но за разлика от руснаците , българите заграждат византийскита армия и я унищожават напушълно.Пленвеат и убиват император Никифор.А руснаците са били толкова наплашени от французите.Че не успяват да се събират в една армия дълго време.Разчитайки на набези времето.

161

Анонимен

преди 3 месеца

Реално България трябва да подпомага Русия в тази война, защото Русия ни е освободила, а не тъпата Украйна!

160

Шенген

преди 3 месеца

А на летище София и днес продължават да пристигат самолети с бежанци от Австрия по спогодбата Шенген.

159

Анонимен

преди 3 месеца

Тагарев е заявил точно обратното при Макрон в Париж, че веднага имаме готовност за изпращане на наши войски в Украйна!

158

Анонимен

преди 3 месеца

Ще пращат. Сигурен съм на 100%

157

Анонимен

преди 3 месеца

Най ме е страх, някой като каже няма страшно...особенно тоя

156

Анонимен

преди 3 месеца

Нали ако пуснеш повиквателни , всички ще се съберат и ще изринат и народно събрание и павета и всичко . Дори не трябва такави мисъл да ти минава , кой ще се подчини ?

155

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Министр Магарев заяви-иа-иа-иа!

154

Анонимен

преди 3 месеца

Когато един политик ти каже нещо значи ще стане точно обратното. А Тагаренко дано един ден да влезе в затвора.

153

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко е въпрос на стратегия и тактика..За това Наполеон е побеждавал на бойното поле Но винаги има по добър от тебе.За това Наполеон губи битката при,, Ватерло "Надхитрен или по скоро подлъган от разузнаването.А руснаците са гледали отстрани и да се чудили.Как Наполеон може да бъде победен на фронта

152

Анонимен

преди 3 месеца

Внимавайте е картинката да не се наиграете че новото време идва

151

Анонимен

преди 3 месеца

Щом веднъж се спомена, значи вече е решено. Ще пращат войски, само дето не казват кога. И това се знае. Украинците свършиха. Избягалите в чужбина ПАТРИОТИ не искат да участват във филма на Зеленски и САЩ. Трябват хора! Най-верните- поляци, българи... Колониите. Нашите са готови на всичко за да угодят на господаря си. Не напразно историята ни изобилства от предателства. Тези 500 години са ярък пример за непримирима нация! Така че, стягайте се! Пак ще ни наградят...

150

долу ес

преди 3 месеца

някои от това правителство, обясняваше, че не сме подписали да се връщат мигранти, обаче самолетите станаха редовни автобуси, а за награда ни казаха Без Шенген и то вчера.... та като чуя от тези предатели НЕ, значи ДА!

149

Анонимен

преди 3 месеца

вЕрваме ти тагаренко

148

Анонимен

преди 3 месеца

От русофоб стана набързо русофил Тагарев, защо ли ?! :)))

147

Анонимен

преди 3 месеца

До 146....Ти въобще русофиле , кой ти дава право да мислиш.Путин ти нарежда какво да мислиш и говориш глупост .Запада разполага с десетки повече отбранителни способности от Украйна.За това работил години през ,,Студената война" .Не си е чоплил нисъ като тебе Захласнат по руския зелен чорап.

146

Христо Христов

преди 3 месеца

До 141 "Докато теглят заеми с огромни лихви да плащат заплати и пенсии и които който остане тук, ако остане, ще плаща" - ми нали за това гласувахте на 2 Април?

145

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя човек е много добър професионалист и достоен патриот. ТАГАРЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

144

Бай Дрън

преди 3 месеца

Корнелия продаваше на Полша, да, макар че те камионите дощиректномвлизаха на 20 км навътре в Украйна и разтоварваха. Ама поне пари вземаха. Сега вече пари не се вземат, подарява се. Това би било повод за гордост, ако бе хунанитарна помощ. Само че в случая е предателство към народа ни.

143

Горд Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 123 - като те мързи да си размърдаш сивото вещество така ще пишеш глупости. С този недостиг на ракети и снаряди Украйна сваля не повече от 20 % и то най вече дронове. А руските кинжали си удрят без да могат да ги прихванат и това го признават украинските воени. Вземи малко да четеш не само да слушаш украинската пропаганда, както че украинските загуби били малко. Само като им видиш гробищата и с какво темпо се разширяват и може да ти стане ясно какви им са загубите - колосални.