9

Анонимен

преди 3 месеца

До Ле ле,. Квот си искаме туй ше прайм теб кво ти пречи ? Сипи хвалебствия и дитирамби.

8

ПП-ДБ...АЛА-БАЛА

преди 3 месеца

Ние предлагаме да прекръстим южната дъга ОКОЛОВРЪСТНОТО на името на Юлия Навалная...!!!!!! И също така да се наложи данък-такса на всички тираджии наречен данък Юлия Навалная !!!!

7

Ле ле,

преди 3 месеца

...всякакви анонимни Копейчики се напъват да ръсят помия по Навални и жена му ! Това са смели хора бе, не като Бункерното Джудже, което се крие от собствената си сянка, и е впрегнал целият репресивен апарат да прикрива собствените си престъпления!

6

Нахалний

преди 3 месеца

Тая моята си е развихрила КОТьЕТьО яко ...рагацонее до откат!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ей за кралицата не писхте толкова колкото за тоя измамник

4

Малииеее....

преди 3 месеца

Тая Юлия Общата умори мажо си и му тури най яките разклонени рога...горкичкия за това по собствено желание отиде в Сибир да умре на спокойствие...Лека му пръст!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Да бехте публикували пустите мирни съпротивляващи се как постоянно мъкнат цветя и как полицията ги маха. Стига с тия голи приказки 21-ви век сме камери има навсякъде.

2

Грозев

преди 3 месеца

Юлия общата е моя държанка...запазил съм и централно място на Околовръстното да развива своята благородна интимна дейност...

1

Анонимен

преди 3 месеца

Никак как да го продължи. Нямат поддръжка в Русия какво да продължава ? Въпосът е дали още ще я поддържат спонсорите да живурка по банкети.