155

Анонимен

преди 4 месеца

Ако ви мобилизират , директно отказвайте . Най много да ви вкарат в затвора , обаче ще останете живи ! Срещу Русия аз оръжие няма да вдигна ! Благодарение на Русия изобщо има България

154

Анонимен

преди 4 месеца

Няма кой да му обясни, че българите са братя с русите и никога няма да тръгнат да се бият с тях. Затова го срещат с марионетките Денков и Марийка. Но пък нямаше нужда чак до тук да идва. Просто трябваше да им се обади по телефона и те веднага щяха да се и изпънат и да изстрелят Yes Sir.....

153

Анонимен

преди 4 месеца

Англосаксонците са много по-лоши от САЩ !Но както е казал народа :Краставите магарета през 10 планини се търсят , И СЕ НАМИРАТ !

152

GHJ

преди 4 месеца

Целта на посещението е да изпратим жива сила на фронта, т.е. пушечно месо. Квотата за България е 30 000 човека. Армията ни обаче е смешно слаба и ефективно наброява около 15 000 човека. Затова усилено се говореше за връщане на наборната служба, по предложение на Тагарев, за да има наборни войници по казармите, които да са под ръка. Интересно кога ще започнат да пращат призовки за явяване по военните окръжия.

151

НЯМА ДА РЕВЕТЕ

преди 4 месеца

ВИЕ СИ ГИ ИЗБИРАТЕ

150

от ЮАР

преди 4 месеца

До Анонимен141- Тия играчки за деца дето гърмели и уж ги били пускали Англоамериканците са тотална ЛЪЖА на Съветската пропаганда. През ВСВ, Британците правят кукли с форма на войник, около 60см високи, с парашути и изглеждат отдалеч като истински парашутисти. Когато куклата стигне земята се задейства електро-ключ и куклата гърми с капси много силно но не уврежда никого, имитира престрелка. Сериозни Германски сили са пращани в грешно направление, мислят ги за десант. Пускали са ги с хиляди.

149

Анонимен

преди 4 месеца

До Англичаните са добри...Защо станаха дружки по разбойничество със сащ с/у ЕС и цяла Европа ?

148

Анонимен

преди 4 месеца

Хора давайте да обърнем мача докато още може . Вчера започнаха да ни тъпчат с мигранти .Нещата са или ние и родината ни или тези психари . С Русия бяхме хиляда пъти по добре и бяхме уважавани .Вдигайте главите и да си оправяме държавата , гарантирам ви че за кратко време ще си оправим и стандарта и всичко . Можем да махнем тея за 24 часа , не се търпи вече .Продажници !

147

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Британия излезе от ЕС, защото не искаха да имат нищо общо с ЕС? Чий го дирят сега в Източна Европа и от в най-западналата държава от Балканите?

146

Анонимен

преди 4 месеца

Единствено Англия от европейските държави изразява официален протест при обявяването на войната срещу Турция. Войната на Русия срещу Турция се представя като война за Цариград, за окупацията на Проливите и за господство на Русия в този район. Според лорд Дизраели и кралица Виктория с тази война Русия застрашава интересите на Англия. Направеното от министър-председателя на 9 май предложение да се предприеме морска демонстрация срещу "руската инициатива", е решително отхвърлено от мнозинството мин

145

Анонимен

преди 4 месеца

То освен с Габи и Денков , с кой друг може да си говори , щото само те се ОПИТВАТ да му вярват !Не знам защо Иво М-инджев , Плевнята и ПаситУ не са се навели И там ?

144

Анонимен

преди 4 месеца

Пука му за България на тоя пиг факър. Те за хора не ни зачитат, седнал за солидарност да ми говори

143

Анонимен

преди 4 месеца

Ей тези демократи , ни затвориха работеща АЕЦ , затвориха ни производствата , за да не сме им конкуренция , напукаха ни с техните стоки със съмнително качество .Направиха ни държава сметище .Марш от святата ни земя .

142

Англичаните са добри

преди 4 месеца

Работил съм в Англия в зеленчуко производството. Англичанина шеф беше строг,но справедлив. Работехме здраво по 10-12 часа с поляци и румънци. Интересното е,че нямаше един английски работник. Накрая ни освободиха и ни поздравиха за отличната работа.Та ,ако стане война с Русия,само на английските военни вярвам,че ще се грижат за нас,дори и да сме редови войници. При тях има ред и отговорност за тези които им служат. Аз бих се доверил на 100% на Англия,тя няма да ни изостави

141

Анонимен

преди 4 месеца

Шарл Дьо Гол към европейците :''САЩ е далече , а Англия е остров , Русия е в Европа ''!

140

Анонимен

преди 4 месеца

Къде сбърка Русия , разгледайте сники от интернет . После вижте снимки на цялата западна гнилоч , на бездомните в най великата страна , на метрото им , на наркоманите във Филаделфия . Подобни неща при славяните няма . Славяните имаме сърца и си помагаме един на друг . Стига вече дезинформация ! Запада се провали тотално във всичко !

139

ГОЛЯМ

преди 4 месеца

ПРАЗ

138

Bulgaria

преди 4 месеца

САЩ УМРЯ, ЕС умря, много добре знаете, че Китай управлява, а Русия се намесва в политиката и Гео стратегията, а Китай помага!Западът е мрън мрън - дрънчат на кухо от всякъде, Европа няма оръжие в складовете!

137

Анонимен

преди 4 месеца

Да го питат КОЙ е Бенджамин Дизраели... Много вероятно е да не знае. После да му разкажат

136

Анонимен

преди 4 месеца

Каквато и цензура да се налага в Бг , то народа не само видя , но и усети , ЧЕТВЪРТИТИЯТ от САЩ и ОСОБЕНО от Англия !