115

Анонимен

преди 4 месеца

До 131Не бе българи сме дето не харесват нагли просяци.Не стига ,че го храниш ,ами то и нагло та пак си мисли,че тук вече му е Урколандия

114

Боби

преди 4 месеца

До 123 Сори но ГАЗ са наистина ГАЗ(за България може да са сложили западен двигател което е по-добре ще е по-икономичен) Руските версии са наистина Каруци и наистина са направени да се движат в полето в направление еди кое си без пътища. В полето няма авто сервизи.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Според материал от днес в немска медия и според браншовия синдикат отрасълът на машиностроенето в Германия се е свил за миналата гпдина с 12 %. А за близките няколко години са планирани няколко десетки хиляди рабитни места в автомобилостроенето да бъдат съкратени.

112

Хем Сърби Хем Боли

преди 4 месеца

а ЕС - Икономически Потъза - за поне Едно 100 Години НаПред - От Германия - всички Бягат през Глава, вече над 11 Милиона Души са НаПуснали Потъналият 4ти Райх в следствие на Рецесията и Икономическата БезПересПектива!!

111

Анонимен

преди 4 месеца

До 124 Е стаята някой работили бе украинска копейко пък в България валутата е български лев не ти ли е ясно

110

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 128 Ич не сте налазили руски 6матки целия интернет. Кой си мислите, че манипулирате? Сядай сега да слагаш минуси русначе.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Каква е причината Пиндостан спешно да изтегли самолетоносача "Айзенхауер" от Червено море? Може би са решили тази нощ да ударят по ирански групи и се страхуват от отговор?

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Боби 125 Как са минималните заплати и пенсийте Боби?

107

Анонимен

преди 4 месеца

Украинските копейки не схващат,че щом един сайт ,които не е проруски пуска такива статии на къде отиват нещата

106

...

преди 4 месеца

епа всяка война води до забогатяване на едни и обедняване на други! Реално обаче производство на чипове не се прави ей така! А рашистан такова нема! Отделно, че за да се направи нещо се изисква кадърност знания можене и още а сега дори руснаците НЕ искат да живеят в рашистан! Така, че или ше требе да си внесат севрно корейци да им работят за купичка ориз на месец! Това сериозно го говоря, или рашистан бързо ще трябва да измисли изкуствения интелект и да си направи роботи да им работят!

105

Анонимен

преди 4 месеца

Иван чай е много добър. Напоследък си го правя с мои съставки.

104

Боби

преди 4 месеца

До Анонимен 113 Цена ГАЗ в КВ/Ч в ЛЕВОВЕ за България 0.13 цена Газ в РФ 0.12, да не говорим за други неща Детска градина 5000р(работи от 7 до 21ч) ??? това са 100лв, Половината РФ се отоплява на ТОК - да ФАКТ инвестиция ГАЗ - ТОК до 10 години по-евтино е на ТОК над 10 години ГАЗ. А комуналката(Газ/ток/Наем/Охрана/Вода/Черен водопровод/Смет) колко е евтина в сравнение с България да не говорим за Западните стреани...

103

Анонимен

преди 4 месеца

Илон Маск искал да мести производството на тесла във Тексас

102

123

преди 4 месеца

До Боби 118. Пич в буса Газ руска е само ламарината и сглобката (което вече го прави ***). Как точно ще ми евтин ремонта

101

Сът

преди 4 месеца

Чудна статийка за евтините koneuku. Нарастнала в производството на танкове,дронове и консерви за фронта. Сигурен съм ,че руснака става сутрин и няма търпение да покара новия си танк,докато закусва боб в консерва. Мечта.

100

Боби

преди 4 месеца

До 123 Ако трябва да карам стока до селата в провинцията където пътищата са изплзваеми само от ГАЗ и Каруци ще си купя ГАЗ. Ако доставям в София ще си купя западен модел бус/камионче - ясно защо нали? ГАЗ се ремонтира за стотинки и вози и издържа на тормоз като Каруца. Форд, Пежо, Фиат... сигурно за жизнения цикъл ще дам за ремонт на ходова част колкото един ГАЗ ако ги ползвам за доставка по селата.

99

Анонимен

преди 4 месеца

Абе и квито и глупосте да бълвате за Руся тя Фактор номер 1 в света . Държава с суверинитет до която всеки се допитва преди да започне нещо ! Бенизът им е 1 лв имат всякаква техника .Ракетите , дроновете самолетите и оръжията им са недостижими още и за Америка и за ЕС . Както видяхте как смелите Хамериканци деликатно изоставиха Ус-райна и я закачиха за гърба на ЕС А ЕС вече върви към тотален разпад

98

до Малко за политика

преди 4 месеца

Само още на Укрите не им увира мозъка, че Украйна не е тяхна а на кредитори които наливат милиарди и които трябва да се връщат. Отпуснатите помощи от сащ не са безвъзмездни няма безплатен обяд. Нито Полша ще върне територии нито Румъния. Дори Руснаците ще спрат до своите предишни територии. Имат да вземат Харков, Одеса, Николаев, Херсон, Сумск и Чернигов и до там. Останалото е на американските кредитори които няма да пуснат аванта на никого.

97

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 93. Е кой те преметна, че руските стоки са забранени в България - Е, айде сега зор да разбиеш опорките на копейките. Така хубаво си се надлъгват, па си и верват...

96

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен102 Я пак повтори това за цените и зплатите в Русия. Минимална заплата в Русия 320 лева, бензин А95 - 1.11 лева. демек с мин заплата в Русия си купуваш под 300 литра. В България мин заплата 930 лева , литър бензи 2.46 демек си купуваш 378 литра. Пак сме по добре от тях