11

Анонимен

преди 4 месеца

Контрата как е? Крим върнаха ли?

10

до 11

преди 4 месеца

А какво стана с руската рубля,въобще иска ли я някой по света,дори наште руссофилистици не я щат.

9

Анонимен

преди 4 месеца

До 8, когато фашистките русофили осъдите руските ракетни нападения над цивилни украински градове, тогава и аз ще осъдя тъй наречената "бомбардировка в Донецк", ако изобщо е вярна, тъй като на руската дезинформация не може да се има и грам доверие

8

Анонимен

преди 4 месеца

Мислеха си, за два-три дена тупа-лупа превземваме Украйна и и възстановяваме Мордорската Империя.Едва ли са мислили, че поне 2 години, ще се мъчат през което време укрите ще им обстрелват петролни бази, чак в Санкт Петербург.

7

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Стана ли Украйна член на НАТО?

6

Анонимен

преди 4 месеца

До до 5 - Руснаците взеха Киев за 3 дни още март 2022 с блестяща десантна операция, с 10 пъти по малко военни части от украинската армия. И после в Истанбул украинците получиха много изгодни условия на преговорите, и парафираха договора. И след като руснаците се изтеглиха от Киев, Борис Джонсън им казал, - не, хайде просто да воюваме, и украинците скъсаха договора. За това сега ще загубят цялата държава.

5

Фашистка България

преди 4 месеца

Фашистка България не осъди терористичната атака на киевските фашисти които с американски касетъчни бомби убиха 29 души, между които 2 деца на неделния пазар в Донецк. Масирана артилерийска атака с касетъчни снаряди по цивилни обекти.

4

до 5

преди 4 месеца

А какво стана до Киев за 3 дни.

3

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

2

Анонимен

преди 4 месеца

Франция предоставя голям брой "умни бомби" Hammer на Украйна! Блатная или ще трябва да спре с простотиите, или ще яде голямо дърво!

1

Pen

преди 4 месеца

Чак пък нов фронт да е отворила Украйна ... Пращат по някой друг дрон да прави поразии и това е , всичко си е нормално ! :)