404

Анонимен

преди 5 месеца

Стига с тези яйца!Може да нямат яйца,но имат най-бързите ракети!

403

Анонимен

преди 5 месеца

До 416 И щото няма още чакаш Русия да фалира,а тия дето ги изброяваш уж дават оръжия и пари щото са много сили ,а се получава едно голямо НИЩО

402

3254362

преди 5 месеца

До Бобиаха значи разбирам - щом ти трябва нещо функционално (функциониращо по предназначение) значи няма как да е руско. Разбрахме всички отговорите ти, благодаря и приятен ден.

401

Анонимен

преди 5 месеца

До Алекс.Да добре и това в изгорелия вестник го прочете нали или някой уркописки .Там и за украинските "победи"сигурно пише

400

Анонимен

преди 5 месеца

до 407 - да бе, ама от сондата през провода и до крайния клиент няма нищо сделано в СССР - а е зап част - Япония, Корея, Канада, Германия, Франция. Чайниците не се беха светнали за СВО и не бяха развили да правят машинарии за добивната индустрия.

399

Боби

преди 5 месеца

До 3254362 Проблемът при мен е че аз се изнсох от вкъщи преди десетилетия и се пренесох да живея при любимата. След това всичко което съм купувал е модерно. Старал съм се да купувам не токова марково колкото функционално.

398

Анонимен

преди 5 месеца

Тази статистика не показва, къде се живее по-добре. Доказателство за това е, че Индия е пред Норвегия, Швейцария, Люксембург, Монако и т.н. Мислите ли, че в Индия е по-добър стандарта на живот?

397

Алекс

преди 5 месеца

Най-новите данни са от 2021 на МВФ и Русия по показателя БВП/паритет на покупателната способност/на човек е на 52 място.Жужето послъгва на едро,както обикновено.

396

Анонимен

преди 5 месеца

При паритета не се отчита, какво за колко си продал, а колко си произвел!

395

Анонимен

преди 5 месеца

До Public enemies...НО ДУЧЕТО ИМА МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ЗА ИЗВЕЖДАНЕ НА СТОТИЦИ УКРАИНЧЕТА В РАША- ТОВА СЕ СМЯТА ЗА ГЕНОЦИД

394

Извънредно

преди 5 месеца

Верховный шаман России Кара-оол Допчун-оол будет принимать пациентов в Москве с 4 по 8 февраля, рассказала РИА Новости представитель верховного шамана в Москве Анастасия Тарасова.

393

Анонимен

преди 5 месеца

Рашките и през соца не са лъгали толкова!

392

3254362

преди 5 месеца

Относно производството на процесори - ще оставя Боби като очевидно разборащо IT да ни обясни какви технологични процеси се ползват в РФ за производство на процесори и да ги сравни с тези на Intel например ;)

391

Public enemies

преди 5 месеца

Изнасят суровини за половината свят и в Русия има контрол, доста олигарси, но не е страна на бандити, има силна власт.

390

Анонимен

преди 5 месеца

На никой ли не направи впечатление, че освен Русия в тази статистика по-нагоре от европейските държави са и Китай, и Индия? Явно, че тази статистика не отразява къде се живее по-добре, защото колкото и да спорите за Китай и Русия като начин на живот сравнено с Европа, то мисля, че всички ще се съгласите, че в Индия се живее по-зле, отколкото в Европа. Щом се съгласявате с последното, значи е безпредметен целия спор. Да, Русия е по-напред в тази статистика поради някакви причини. Е и?

389

Анонимен

преди 5 месеца

Отдолу има новина, че Китай за една година е произвел 30 милиона автомобила! Русия, колко произведе?

388

Анонимен

преди 5 месеца

И хапчетата вече не помагат

387

Анонимен

преди 5 месеца

Икономиката като армията " Велика " му работа

386

до опорката

преди 5 месеца

е не видя ли колко пъти ходиха делегации в Северна Корея, а после поканиха Ким Чен Ун в Русия и го ухажваха като най-големия и важен човек на планетата - и сега севернокорейската промишленост има заявки за производство за изпадналата русия

385

Анонимен

преди 5 месеца

Ей, не разбраха тези простоидиоти, начело с плъха, габриеееел, простокиро, гнома, оня дето си бърка в носа с дървените си глави и две гънки в тях, че ядрена и космическа държава и с чувство за национално достойнство НЕ МОЖЕ да се победи!!