13

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте снимки от едно време , дебели хора няма . Храната по рецептурник по БДС

12

Анонимен

преди 5 месеца

Отвратително е качеството особено на колбасите - чиста отрова! Шунка, луканка, салами, кайма ....пилешко филе и др. - стандартите на този вид продукти са се влошили десетки пъти през последните години, което се отразява на здравето.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Не стъпвам в големите магазини , там всичко е отровно и на всичко отгоре скъпо

10

Vol'Jin

преди 5 месеца

Джони бой, пропусна зеления дракон на 2.28 минута..... Гълъбчееее Хачиман каза, че не те познава.... а той обикновено първо стреля после пита.... https://youtu.be/iFAFA3B3CWU?si=cIpjfrHWMasLbiu0

9

Анонимен

преди 5 месеца

Христо Стоичков - отваряме каса 6 ...

8

Анонимен

преди 5 месеца

Че то това от 30 години е така откакто разрушител Земеделието и Животновъдството по бай Тошово време бирата ставаше на парцали на третия ден, кисело мляко, боза също сега и месец да стоят и то не в хладилника нищо им няма

7

Хмм...

преди 5 месеца

Храната у нас освен, че е некачествена, за в бъдеще ще става още по-зле! Българските продукти, доколкото ги има също са некачествени и твърде скъпи, за разлика от вносните, които са предпочитани и се купуват повече, във сравнение с родните!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Кренвирши и кисело мляко по БДС - супер качество :)))

5

Анонимен

преди 5 месеца

До 2Храната в Бг е отвратителна, най-ниско качество, като за прасетата каквото остане. Има си единни правила на ЕС,каквато е храната в Франция ,такава е и в България.Прочети малко преди да пишеш глуп0сти.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Е, нали за това беше зора и борбъта на запада да си ликвидираме земеделието? За да могат да си пробутват свободно отпадъчните продукти без да срещат конкуренция.

3

Анонимен

преди 5 месеца

По негови думи храната в България не е качествена, произвеждаме продукти с вносни суровини и 80% от плодовете и зеленчуците в магазините ни не са български./Това по каква логика значи че храната не е качествена ?Щото внасяните суровинни и плодовете и зеленчуците не са български това от къде на къде значи че не са качествени ?

2

Анонимен

преди 5 месеца

Храната в Бг е отвратителна, най-ниско качество, като за прасетата каквото остане. Като дойдат колеги от чужбина се чудя къде да ги водя да ядат, че поне да не се натровят. В цяла Европа няма по гадна храна и ниско качество продукти.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Мразя някви дърти типове къде почват да реват и да се оплакват и да правят някви тъжни заключения в национален ефир .Говори за решение на проблема бе дядка,не прави някви тъжни заключения.