544

123

преди 6 месеца

Като чета коментарите на копейките се убеждавам, че в главите им е някаква каша от слаби познания по история, безгранична вяра в руската пропаганда и черпене на информация от фейсбук.

543

3-ти март?

преди 6 месеца

Каква свещена дата е 3-ти март?Датата, на която две чужду империи си поделят майка България и я разпокъсват???Учете я тази история! И никога не забравяйте, че нашите национални герои - Левски, Ботев, Раковски, Бенковски и Стамболов са ненавиждали русофилите!Имало е защо!

542

Анонимен

преди 6 месеца

До 575Отговори на един елементарен въпрос - защо унгарците мразят АМЕРИКАНЦИТЕ, а не руснаците заради 1956година///!Лъжа! Унгарците мразят руснаците в червата си, а обичат САЩ. 500 000 унгарци живеят в САЩ.

541

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До Анонимен (578): Германия е била освободена от нацистите тогава, бе, плондер! А нас от какво са ни "освобождавали" тогава при положение, че т. н. монархофашистка България до обявяването й на война от "миролюбивия" ссср е поддържала дипломатически отношения с него, а? За чий са нахълтали в държавицата ни, бе?! Та и паметник сме им вдигнали 70 години да стърчи в центъра на столицата ни (па и само той да е...).

540

339

преди 6 месеца

И да го съборят,и да не го съборят все тая.Паметник-това е памет,остава.Да не говорим за 3 март-свещена дата за всеки българин.

539

Шушу мушу зимен сън

преди 6 месеца

До Анонимен 562:Тая шепа неграмотни вече са я пренаписали историята, сега други неграмотни възстановяват малко истината. Хубаво да маха паметника, но ако тротоарите не почнат да се оправят след това, то на майка му у На мен за паметника не ми дреме толкова, но за тротоарите ми дреме.

538

Евразин Алахакбаров

преди 6 месеца

а, паметник на осман паша, освободил задунайските татари от влашките династии, коги ?

537

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя паметник символ на руското робство трябваше да бъде взривен заедно с мавзолея на Тарабата.

536

ъ

преди 6 месеца

Не знам дали мястото на паметника е в историята, те паметниците затова се правят, за да не се забравят исторически събития. Но че мястото на Мирчев е в ЦСЗ нямам никакво съмнение. както и на всички продажници от Безкрайния Преход. А още по-добре с по една кирка да полагат обществено полезен труд в пътното строителство. Това време наближава, няма да има пътуване да островите. Чуваш ли, Мирчев, няма пътуване до островите.

535

IQ 3.14

преди 6 месеца

До 999 при положение, че альошата и септемвриеца се клатят, а са каменни, ще поемеш ли отговорността ако тия 80 годишни циментови петохуища паднат върху майка с количка другото лято? щото нали никой не знае колко е ресурса на циментова сграда, на панелна и прочие.

534

rambaldievskievich

преди 6 месеца

До ime: А за изграждането му, за монтирането му през 1954 г., за тупурдията при откриването му в присъствието на оня надут пияк биеюзов (даже и булевард имаше на негово име - продължението на Дондуков), за десетилетната му (45 г.) охрана и т. н. колко ли средства са отишли, а, папуняк (33) пършив?! Седнал да дрънкоти ? щал да струва демонтаьът му. 'баси!...

533

Анонимен

преди 6 месеца

***. Паметника Ви пречи. Идете в Германия да го бутнете, маоумници.

532

Анонимен

преди 6 месеца

До Днес е велик ден!утре ще ти олекне

531

999

преди 6 месеца

Нищо ново под българското слънце.Монумент,построен в знак на лоялност към следваната преди политическа доктрина,се разрушава отново в знак на лоялност към настоящата такава.А българска политическа доктрина няма.

530

до 566

преди 6 месеца

Абе умник защо паметника на Червената армия в центъра на Будапеща свети от чистота, а паметника на Джордж Буш е затворен в ограда? Отговори на един елементарен въпрос - защо унгарците мразят АМЕРИКАНЦИТЕ, а не руснаците заради 1956година?

529

Днес е велик ден!

преди 6 месеца

Днес страната ни си връща националното достойнство! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!!

528

malgiorno a tutti

преди 6 месеца

До Анонимен 561: Има, има загинали содомоветски войза..йници :). Никога не забравяй онези жи... 'ай да не казвам, дето пиха най-чист метанол в Бургас и скоропостижно изпукаха кат' пуканки :).

527

IQ 3.14

преди 6 месеца

чак па кран - да пратят русофилите да си свалят светините на ръка

526

Анонимен

преди 6 месеца

Много се радвам, че ще премахнат паметника на 3-ти украински фронт, нищо укр аинско не трябва да стърчи

525

Анонимен

преди 6 месеца

До Така...Бягайте в САЩ , че Путин идва ...