14

Анонимен

преди 6 месеца

браво хората се обединяват срещу Сатаната обитаващ в Израел.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Арабските граждански войни си продължават. Все пак исляма произлиза от една гражданска война между две богати фамилии, не много се е променило от тогава

12

Джоб Айдън

преди 6 месеца

"Дали да не ударя пак Саддам, че много се е разпищолил, пращам самолетоносачи в Боливия"

11

9

преди 6 месеца

И за едните и за другите не ми дреме. Мюсюлманите са спрели във времето и още живеят и разбират света като преди 300 години, режат глави и Аллах е велик. От израелците пък света също нищо хубаво не е видял от тях. Масово мразят всички, ненавиждат християните, за тях няма други.

10

Пен

преди 6 месеца

Опитват се да запалят целият близък Изток!

9

Аман

преди 6 месеца

Аман от мюмюни и ***. Байдъне, инициирай една операция "Пустиння буря" 2 и прочисти малко, че от Аятоласко-кремълски проксита взе да ни писва. Трябва САЩ да се намеси и да ги понамачка. Нека не забравяме кой е шефа. Кремълското незначително джудженце играе с машата, но накрая ще му я заврят в дупедавието!

8

абе

преди 6 месеца

Хамърите ръчкат Биби да прави глупости и да провокира арапите. За да отвлекат вниманието от загубата на НАЦО в Укрия. Било време за война, каза Биби, понеже сигурно е в списъка Магнитски. Пък на арапите не им трябва много, те и без това мразят еврей. И не са наред с главите. Въобще, много са хитри хамърите, ама накрая ще изядат голата опашка.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Значи Саудитска Арабия ще мине на страната на Израел.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Който си играе на война ще се опари. Обаче евреите също си играят с огъня. Накрая Сащ ще трябва да ги спасява. Колкото и добре да си подготвен няма как 5-6 милиона евреи да преборят десетки милиони мюсюлмани

5

Анонимен

преди 6 месеца

Преди време хусите направиха за смях прехвалените "Патриоти" в Саудитска Арабия като гръмнаха с гаражни ракети един завод на Арамко без краварите да могат да реагират.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Чудно, като се включат и ливанските шмуси и иранските кукуруси пак ни информирайте, че ми е важно!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Такива терористични формирования който могат да запалят световен конфликт...трябва да бъдат изтрити от лицето на Земята....

2

Зозо

преди 6 месеца

Лозунгът им е: "Смърт на Америка, смърт на Израел.... Хахахааа, гащниците за къде се напъват? Пълен смях :))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 6 месеца

Костя Копейката като чуе ислям и се подмокря целия от кеф. Вече е рязал малкия.