451

Спас

преди 9 месеца

Ами надявам се зърнопроизводителите да успеят да свалят този вреден Франкенщайн, който ни управлява и да има предсрочни избори. Време е за нещо различно! Една коалиция между Възраждане, БСП, ИТН и Българският Възход примерно

450

Гошо

преди 9 месеца

Чудесно така да продължат до като не се изпълнят исканията им

449

Анонимен

преди 9 месеца

А каква е блогадата в Семитли?... Каква е блокадата в Столицата Столипиново? - Там с трактор може ли да се влезе или не?

448

Анонимен

преди 9 месеца

Всяко едно производство в БГ, което не е субсидирано от държавата и се бори всячески с вноса от Китай - казва на зърнарите ДА ГО ДУУХАТЕЕЕ

447

Анонимен

преди 9 месеца

Ситуацията в момента - безработни или с доходи по 1000-1500 лева подкрепят хора с Мазерати-та и Майбаси. Кое не е ясно?

446

Идеалист

преди 9 месеца

Не със зърнарите, а между българският народ и продажниците от англосаксонсонското ни правителство! И не измествайте проблема, че не политически. Протестът е срещу селскостопанската политика на тези продажници!

445

Анонимен

преди 9 месеца

И за компенсация от бюджета за 2024 г. - по един автомобил на стойност между 300 000 и 400 000 евро. Няма да се излагат с тия миналогодишни талиги, я. Те ако са ги купили за 400 000 преди една година, сега стойността им е паднала с едно има-няма 50 000. Тия плебеи дават ли сметка колко струва поддръжката на един "Майбах". А на един "Ролс Ройс"? А, че "Ламборгини" не може да се кара по нашите пътища, а трябва да се ходи до Монако, за да си бръмчиш е него. Той плебса такива дертове няма.

444

Анонимен

преди 9 месеца

Милионери с трактори искат да станат милиардери с трактори

443

Анонимен

преди 9 месеца

В момента протестират хората с най много привилегии в държавата. Субсидии от ЕС, национални субсидии и субсидирана нафта. Интересно е че ги подкрепят хора от другия полюс, бедни и цепещи стотинките за скъпия и некачествен хляб.

442

mn

преди 9 месеца

Тези, които получават големите субсидии и карат Бентлитата, са много малък процент от всички. Повечето не обработват големи площи и печелят колкото да си покрият разходите и да осигурят горе-долу нормален живот за тях и за семействата си. Ако някой фалира, ще са по-дребните зърнопроизводители, които съставляват по-големият процент от всички. А стане такова нещо, това ще започне да касае много пряко всички нас чрез недостиг на зърно и високи цени на хляба.

441

Анонимен

преди 9 месеца

Зърнената мафия се бият за милиарди

440

Граждани

преди 9 месеца

Ние НЕ ПОДКРЕПЯМЕ "зърнарите" и смятаме, че протестират защото искат да продават продукцията си скъпо и да реализират лесни продажби. А за нас хлябът ще е по-скъп.

439

Анонимен

преди 9 месеца

Егати и зърнарите само половин милиард си разделили. Министерствата са корумпирани. Пощите, БДЖ от всички се източва хазната

438

Анонимен

преди 9 месеца

Те и досега изнасяха повечето от продукцията си, сами си го признават. Няма какво да се изкарват големите патриоти, дето произвеждали за България, пък, видиш ли, някой искал да ги уязви.

437

Кире

преди 9 месеца

Странно как производители получаващи субсидии се страхуват от производители без субсидии. Нещо не е наред в тая държава. На мен държавата ако ми дава субсидия от 4000лв на месец, аз няма да се притеснявам от имигранти, които ще дойдат да работят за 1500лв заплата. И аз ще работа за 1500:)

436

Кико

преди 9 месеца

Странно е в България всичко е наред но тази сутрин много спешно трябваше да си дам размерите за военна униформа. Работя като полицай. Президента ще се окаже много прав.

435

Анонимен

преди 9 месеца

Заради тия няма субсидии за други култури. Всички субсидии отиват за тях, другите производители са принудени да унижожават реколтата си. Веднъж сложи ли се край на тоя мутренски зърнарски картел, ще може и друго да се отглежда. Сега се гледат само културите с най-ниската добавена стойност - жито, фуражно зърно, слънчоглед.

434

Анонимен

преди 9 месеца

Рейтингът на Световната банка: по отношение на БВП Бангладеш изпреварва Холандия. Рейтингът се изчислява по паритет на покупателната способност. БВП на Бангладеш по паритета на покупателната способност възлиза на 1,26 трилиона долара. Бангладеш изпревари не само Холандия, хората в Бангладеш живеят на по-добър стандарт и от ОАЕ, Белгия, Швейцария, Швеция и Норвегия. Напред са Нигерия, Египет и Мексико. Засега.

433

Анонимен

преди 9 месеца

Копейкин става нервен, не може да яхне протеста.Сънува барикади и червени знамена.

432

Анонимен

преди 9 месеца

Наглеците с фераритата са взели лозунга на хората с увреждания, които години наред се борят за правата си. Едните се борят буквално за физическото си оцеляване под лозунга "Системата ни убива", другите с последни модели поръчкови лимузини и спортни коли, и тях системата, разбираш ли, ги убивала.