102

до Монуващ

преди 9 месеца

Имам чувството, че бот ти е писал коментара или просто самият ти си такъв.

101

Анонимен

преди 9 месеца

до 125 Превзета ти е тъпанарската краварска тиква, кравар смешееен! В този краварски сайт първо щеше да е упоменато това ако беше вярно.

100

Монуващ

преди 9 месеца

Украинците заслужават да освободят страната си от руския агресор. Дано успеят, всички нормално хора се надяват справедливостта да възтържествува. Успех, ние нормалните българи сме с вас! Всички коментари в обратна посока да платени и неистински. Никой не обича Путинова Русия в България, нито Сталин, нито СССР.

99

Zеленски

преди 9 месеца

До 115. Ами първата си върви, само че не е според твоите съветски разбирания от ВСВ - юруш цялата армия из полето. Върви внимателно, пресметливо и като си пазят хората. Та те, така. Умно и прагматично ще има и втора, и трета, докато свършат сибирските изверги.

98

стига копейки

преди 9 месеца

Закривай Русия!

97

Анонимен

преди 9 месеца

Все едно чета оправданията на Стойчо Младенов след загубен мач.

96

Закривай Окрайна!

преди 9 месеца

Стига жертви.... не останаха.

95

Христо Христов

преди 9 месеца

Дано Русия унищожи до крак вашингтонските мюрета в Киев.

94

Анонимен

преди 9 месеца

до Анонимен - В Украйна няма война и Русия не е нападала Украйна, в Украйна Русия провежда специална военна операция срещу нацисткия киевски режим който 10 години поред извършва геноцид над руското население. Ако Русия започне да война с Украйна, Украйна ще бъде размазана за 3 дни. Дори не е нужно ядрено оръжие, нито да унищожава леопарди, брадлита и пейтриъти. Достатъчни са две плътни килимни ракетни бомбардировки които да изравнят със земята Киев и Лвов за 2 дни, и на третия ден украинските бандити ще се влачат по корем пред Путин и ще молят на колене за милост и пощада.

93

Анонимен

преди 9 месеца

"След първата контраофанзива ще има втора и трета" - a какво стана с първата?

92

Петков

преди 9 месеца

До коментар 96И какво предлагаш след като терикатите "Украинци " богатите избягали от войната имат джипове и купуват руски имоти по черноморието ни, да оневиним войната на психопата Путин и да опрости цвл свят на Русия военните предтъпления, кражбите на земи изниването на цивилни, инфраструктора ,че малко и е земята на Гнусия аа пардон Русия??Акълия голям ей!!!!!

91

Ни може да бъде

преди 9 месеца

Мили разпространява руска дезинформация. Всъщност укрите настъпват ежедневно по 100км и избиват по милион руснаци, които са въръжени с лопати с чипове от перални, а Путин отдавна е пукнал от рак и са му свършили ракетите.

90

АнонимеН

преди 9 месеца

ВИКТОР ОБРАН ОБЯВИ ДНЕС, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, ЗАЩОТО БИЛИ ПРОПАДНАЛИ И, ЧЕ СЕ НАСОЧВА КЪМ ЕС! ОЩЕ ЕДИН ИЗОСТАВИ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЛЕД КАТО СЪРБИЯ ИМ ТЕГЛИ ЕДНА

89

Анонимен

преди 9 месеца

Странно от къде са взели хората на снимката тези чисти дрехи? Мъжът дори е с риза и панталон.

88

Василев

преди 9 месеца

До коментят 91...Само да те питам като Зеленски бил "откраднсл 400 милиона за гориво", а той милионер от 10 години и следен от всички западни служби дори когато е в тоалетна...Това повечето помощи ли са за Украйна при положение че да получили 100млрд помощи ???Математиката ли ти е за слаб 2 ?Или ти е 160% отгоре рудките плиткоумни лъжи?А ти кажи сега ???

87

ЗиЛ

преди 9 месеца

Кога спечелят украинците войната, тогава че махате паметника на съветската армия!!!

86

Анонимен

преди 9 месеца

"Просякът Зеленски е успял да изпроси всичко останало до момента." - Зеленски не е просяк, Зеленски е милиардер и също така добър актьор. В момента е нает да много висока цена да играе роля на президент на демократична страна нападната от тоталитарна Русия който обикаля целия свят да търси помощ и да убеждава хората колко се нуждае Украйна от оръжия и пари. Ако зависи от него той ще си харчи милиардите и нищо няма да проси. Неговото просене е да се убеди населението на запад, той нищо не проси.

85

Propolis 2

преди 9 месеца

Абе, хора, знаете ли колко украинци с огромни джипове се разкарват по *** ни? И колко от тях си накупиха къщи и апартаменти? Руснаците продават, украинците купуват? И все мъже избягали от фронта!!! Кво ще ги жалим тия украинци... Бита кауза от самото начало е тая *** война... Как ще победиш Русия с това мижаво соц въоръжение? Тва да не е Виетнам дето се опъна на САЩ и видяхме как си тръгнаха посрамени янките през 1969?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Това славяните са И стига сте ни навирали в новините тези нагли, арогатни, без срамни, продажни същества, в У..... Райна* като минимум има 5 милиона ц... И който са екстремно нагли

83

Анонимен

преди 9 месеца

Борили се били, да умирват щом напират да са нацита. Светът може да съществува и без нацистка Украйна, виж без Русия - не може!