44

Анонимен

преди 9 месеца

Ееех, край нямат фантазиите и великите ви глупости, русофили *** иТъпи... Ако всичко ставаше само с писане и говорене.... никой нямаше да ходи на работа, ама не става... Трябва да се запишете доброволци в руския башибозук масово и едва тогава имате 0,001% да победите Украйна.

43

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна изгражда своите терористични способности от доста време и го прави под вещото ръководство на родителя на Ислямска държава. Тази нощ на два пъти се опита да удари Кримския мост с помощта на надводни дронове, но руснаците ги ликвидираха.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Към 30 юни надеждно е потвърдено унищожаването на 4845 чуждестранни наемници в хода на военните действия, по-голямата част от които са от САЩ, Канада и европейски страни. Още 4801 чуждестранни бойци избягаха от територията на Украйна, след като се сблъскаха с отношението на киевския режим към тях. "Гардиън" публикува видео на руските въздушни удари по щабовете на разузнзването в Киев, а укропите се изпуснаха и признаха за 400 000 убити за 18 месеца.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Руските войски вече изнемогват... от смрaдта на разлагащите се укротрупове на фронта

40

Анонимен

преди 9 месеца

Браво! Тази държава ще пребъде, много след като Русия се е разпаднала на 1000 държавици. Чудесна новина, доброто все пак възтържествува! Слава на Украйна, кер за гомноядните руски алкохолици!

39

Исус от Назарет

преди 9 месеца

Украйна постигна забележителен напредък в броя на убитите и осакатени украинци. Над половин милион за година и половина. Дори Хитлер не успя да убие толкова. Зеленият наркоман е забележителен кръволок.

38

БАНко

преди 9 месеца

ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА Е НАПРЕДНАЛА КОЛКОТО ОТ ОРЛОВ МОСТ ДО ПАРЛАМЕНТА !!!

37

Анонимен

преди 9 месеца

Забележително пълнят само гробищата.

36

Ники

преди 9 месеца

Статията до известна степен казва истината - Наистина Украинската армия се намира между Работино и Вербове , разтоварват войничетата на нивата и ги оставят сами срещу руските снаряди и дронове... и през няколко часа зареждат нови млади войничета. Невероятен напредък.

35

Аз

преди 9 месеца

Редактирайте си заглавието :)

34

Лекар ихтиманец

преди 9 месеца

Тази пропагандна статия е гавра с трагедията на украинския народ. Не съм сигурен, че преписващата мсирка го осъзнава!

33

Да бе

преди 9 месеца

Щото Кърби е Обективен :)

32

Анонимен

преди 9 месеца

Озъптете си полските пудели.Полски боен хеликоптер Ми-24 нахлу в Беларус. Инцидентът е станал през деня в Берестовицки район на Гродненска област, съобщава беларуската гранична служба. Ми-24 пресече границата на Беларус на изключително ниска надморска височина, прелетя на дълбочина до 1200 м в страната и след това се върна обратно.Чий го търсят там ?

31

Анонимен

преди 9 месеца

Това Байдън с деменцията ли го каза?

30

И като се

преди 9 месеца

Събуди видя подпочвените води до шията.

29

Анонимен

преди 9 месеца

А отгоре ги трепят със самолети и веролети .... по 500 урки на ден :)))

28

Напреднаха

преди 9 месеца

Към Румънските КПП.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Но руските сили са създали дълги и дълбоки защитни бариери по терена, включително танкови капани, минни полета и други защитни съоръжения, за да забавят напредването на Украйна. :))))

26

Анонимен

преди 9 месеца

Новите руски проблеми: Умират много офицери с по-нисък чин..... Руската армия вече не успява да опази командния си състав на по-ниско ниво като чинове от старши сержант надолу. Това твърди един от известните руски военни блогъри Мурц, който написа две големи публикации в Телеграм по темата...

25

Сата НАТО

преди 9 месеца

След като САЩ за първи път обявиха военна помощ за Тайван, а UK ги наричат "независима държава", може да си направите изводите, че мачът в Украйна се доиграва.