77

Ийст-ромей МАСОНИ 2

преди 10 месеца

Имали сме някакво общо Византо-Българско древно Тайно масонство с доловими неща и от 2023 година но безспорните доказателства са по трудният начин защото става дума за Тайната политика........................Краят на Византо-Българско масонство е при нахлуването на турците в Европа когато аутсайдерите Василевс Андроник и съпругата му Василевсата Кераца Шишманова се вживяват като ЧИСТАЧИ и заедно откриват Жива Вода лекуваща ослепяване впоследствие героизирани въпреки аутсайдерското им управление

76

Анонимен

преди 10 месеца

Не ме впечатляват. Там провокациите са ежедневие и не само спрямо българи. Насъскват народа си последните проруски васали за отвличане на вниманието от злободневни проблеми. И те ще идат в канала.

75

Анонимен

преди 10 месеца

На Балканите, само ние траките сме коренно население!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Нека да си вярват, колелото на историята никога не се е въртяло назад в

73

Никой

преди 10 месеца

Може Русия да си поиска отдавна желаното ченоморие

72

Зозо

преди 10 месеца

Сръбете ще ги биеме пак, а заедно с тях и бившите българи от Сев. Македония. ще намажат от 15 инчовите шамари :)))))))))))))) Както казваше отец Гелеменов през 90-те: Да живее Българо-Албанската граница :)))))))))))))))))

71

Анонимен

преди 10 месеца

Да живее СССР.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Да живее БРАТСКА РУСИЯ,друго всияко е музика.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците ги обучиха на шовинизъм. Зомбираха сърбите,така, че и след разпада на СФРЮ да стискат и да не пускат.

68

Мъйне фаче

преди 10 месеца

Румъния може да си поиска Северна Добруджа.

67

Нане

преди 10 месеца

наглосаксите отнеха македония от България, първо на берлинският конгрес.... Сред множество възстания и войни наглосаксите я подариха на византийци и сръбе с ньойският договор.... Оттогава много Българи са избити без съд и присъда.....!

66

Кривчо

преди 10 месеца

Прави са сърбите,такае е.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите винаги са яли бой от нас,но покровителите им и глупавите решения на нашите политици,са им подарили земи които не са техни.Сърбете се разпадат,бавно и сигурно!

64

Не се връзвайте

преди 10 месеца

Обръщате ли внимание, че мине-не мине и пуснат някоя провокация - дали у нас или от вън, но да ти кипне кръвта, да си насочиш вниманието и да не мислиш за това, което правят. В момента овладяват МВР, по плана от записа "да правим изборите с наше МВР", тъй като местните избори набутват хора по места и да падне централната, по места си владееш. Ние историята си я знаем, знаем и манталитета на србете. Но забележете, че са подсигурили и провокатори в коментарите-да не забелязвате важното! ОСТАВКА!

63

РЕАЛЕН

преди 10 месеца

До АнонименНити Българска!....

62

Анонимен

преди 10 месеца

Сърбите непрекъснато губят територия,трябва да се съюзим с албанците и да си поделим сърбите и макетата!Хърватите и те могат да си вземат нещо,за босненци да не говорим какъв зъб им имат!Отвсякъде са заобиколени от врагове,сега е момента да бъдат разкъсани!За всекиму ще има по нещо!

61

Чобан Хасан PhD

преди 10 месеца

Ке се колиме тукана кръв ке се лее, МакЕдония е изконна турска земя и ние я харизваме на бугарите не на сръбските чобани.

60

до 78

преди 10 месеца

Да де ама като във един виц -- човека уби лъва и изяде на магарето BUIA ! Ние ги бихме а те ни PREEAHA ! Ако ме разбираш !

59

Зозо

преди 10 месеца

Тези пък от 1000г. ги бием къде ги хванем и пак се ежат?!? *** хора си останаха.

58

Ийст-ромей МАСОНИ

преди 10 месеца

СТЕФАН ДУШАН историко-подслушвач на България тайно масонски признава че Македония поне до неговото време е изцяло Българска.........Скопие на Византийския офицер САБИНИАН БЪЛГАРИНА възхваляван от Енодий,Прокопий, Юстиниан Велики впоследствие град КОПРОНИМ посветен на Голата оскубана Глава на Канас юбиги Константин-Курт V Копроним и Съпругата му Канас Сюбиги Ирина-Ирник........................................Далеч по късно сме създали Карлово с името СУШИЦА преведено "Сръбските УШИ на СУХО"