150

неразбрал

преди 10 месеца

Просто се чудя как нашия гурелив министър и украински съветник Теодорii Тагаренко не е поръчал чисто нови Леопърди и Бръдлита за нашата армия...Сега е момента неговите покровители краварите ,да ни дооскубят до стотинка.Както го направиха с Ф-16 ,модел от 1974 г

149

Украйна

преди 10 месеца

Държава гробище.

148

Укрофил

преди 10 месеца

Дойдат ли Ф 16 с Русия е свършено.Макар и само 10 Те ще бъдат управлявани от опитни пилоти и всеки от тях ще сваля по 50 МИГа.Освен това скоро Зеленски ще бъде обявен за фелдмаршал вече му шият маршалската униформа и напролет ще поведе лично новата офанзива.Този път цел няма да е Крим а Москва.Москва ще падне в краката на Зеленски до юни 2024.

147

50 хиляди

преди 10 месеца

Ампутанти.

146

краваромучилките,

преди 10 месеца

стига сте надигали тука - отивайте да помагате на Зеленото наркоманче там на място, че няма никакви резултати! Скоро ще му кръцнат главето, ще закрият проект Украйна и ще останете без работа!

145

43 хиляди убити

преди 10 месеца

За 2 месеца от началото на така нареченото контранастъпление.

144

Анонимен

преди 10 месеца

А какво стана с всички оръжия които Украйна получи до сега?

143

Юрий Андропов

преди 10 месеца

Така или иначе - Без контраофанзива или с нея! - Зеленият Актьор е пътник рано или късно! - Когато свърши цялата работа на Американците и повече няма да имат нужда от актьорските му качества - Ще го унищожат и разбира се - в техен стил - Ще хвърлят вината на Руската Федерация! Не може да се отрече , че Американският план е идеално замислен! Да видим докъде ще успее да мине! Директни военни действия срещу Русия - без загубата на нито един техен Военнослужещ! Само и единствено си плащат!!!!!...

142

Анонимен

преди 10 месеца

А в ЕС има ли достатъчно скакалци, червеи и насекоми за да се изхрани населението на съюза? Или ЕС ще си намери от некъде некакви евтини доставчици на скакалци, червеи и насекоми за да изхранва населението си?

141

Анонимен

преди 10 месеца

Говорителят на Държавния департамент на САЩ Матю Милър потвърди по време на брифинг, че Вашингтон ще предостави още един пакет военна помощ на Украйна тази седмица."Продължаваме да снабдяваме Украйна с артилерия, с цял набор от оръжия. По-късно тази седмица ще направим и други съобщения за допълнителната помощ, която планираме да предоставим на Украйна" каза той.

140

Анонимен

преди 10 месеца

До 151 както става ясно навмирисания уркопитек трябва по друг начин да му се покаже,че тук не му е урколандия .ще го уредим не се притеснявай ей така да разбереш кога си нахалствал в чужда страна ще ви направим престоят черен на всички бежанци ,за да разберете ,че тук не ви е кирливата Украйна

139

обратните крави

преди 10 месеца

Абе вие пак сте преиначили подканата! Оргинала беше "с писането на мaлoyмни коментари няма как Русия да бъде победена - запишете се в чуждестранния легион доброволци!"Станете доброволци в ордите на НАТО пcиxoпатите за да помогнете реално на краварските рептили-човекоядци! Ние русофилите си чакаме братушките на по ракия! Знаем че те се справят както винаги!

138

хи-хи-хи

преди 10 месеца

До Анонимен п144- Драги укрофиле ,значи щом 10 Ф-16 ще пръснат 1000 Су-та и Миг-ове ,то затова любимите ти кравари ни взеха 100 пъти по-висока цена за Ф-16?Може би същото се отнася и за непобедимите Леопарди и Брадлита , от които за месец останаха под 50%.

137

Анонимен

преди 10 месеца

голяма експлозия в подмосковието, радост за окото....и не, не било от украински дрон :)))

136

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната публикация, която дава възможност на вмиpиcaните иТъпи русофили да ни покажат своето неадекватно въображение с напълно безсмислени коментари... Един и същи мегаТъп русофил пише болшинството глупости в коментарите.

135

Идват16ките

преди 10 месеца

До144.Това със Ф 16ките много ми прилича на пропагандата със Леопардите.То беше пропаганда как великите Леопарди ще смажат руските танкове и ще отворят пътя към Москва.Резултата беше че при първият снаряд Леопарда пали както кибритена клечка.Та и с 10 ф16 ще стане така,най вероятно от тях три ще излетят.

134

ритник в чатала

преди 10 месеца

Зеленото се гърчи на земята от такива статии!

133

Анонимен

преди 10 месеца

... Както често тук пише един *** иТъп русофил с писането на мaлoyмни коментари няма как Украйна да бъде победена... Русофили изветрели, трябва само да се запишете доброволци в ордите на кремълския пcиxoпат за да помогнете реално на руските варвари.

132

Анонимен

преди 10 месеца

Американский трансгендер Сара Эштон-Чирилло, ставший официальным спикером вооруженных сил Украины для западной аудитории, выступил с заявлением в стиле Третьего рейха и сообщил о том, что "русские не люди".

131

ха-ха

преди 10 месеца

А на 19 юли дъртия изкуфеляк бай Дън каза че Русия вече е загубила войната...Чудя се този склерозирал дядка защо не си лекува деменцията и паркинсона , ами обикаля като гастролиращ к.лоун.