22

До пълни глупости

преди 10 месеца

Пълна глупост си ти. За какво и за кой да гласувам? За да легитимирам мафията лу? Гласуват посраните послушковци като теб! И тези, които са толкоз глупави, че мислят че от тях нещо ще зависи.

21

Анонимен

преди 10 месеца

евроон-ан-истите пак се престарават- по-полека бре

20

Анонимен

преди 10 месеца

8, 'Избирателите на Копейкин - индивиди без особен интелект, изтъкани от злоба към успешните' -- с ко си успял бе програмистче? успял р0б на банките и комсуматор!

19

Анонимен

преди 10 месеца

Според мен има значение къде се прави проучването!Във София ппдб имат поддръжници но във малките населени места са към нулата,така че бавно но сигурно си отиват към десетте процента!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Няма такава криза! Този Парламент ще ни отведе в Шенген и Еврозоната и надалеч от Руската ко4ина за шок и ужас на пенсионираните путинофили, Копейкин, Нинова и другите путинолюби! Затова и безкрайните напъни на промитите копейки за революция, национализъм и величие. За удавниците сламката на национализма е спасенито. А за провалените политици на руска хранилка - това е Елдорадо.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Гьобелс Денков и Хайнрих Химлер Тагарев ще открият нова ферма за щастливи ***! Как крякат щастливите ***? Гьобелс, гьобелс, гьобелс!

16

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 10 месеца

Не гласуват масово после св оплакват това е т.нар. рашисткки синдром за всичко някой друг им е яиновен...

15

Анонимен

преди 10 месеца

"България навлиза в нов тип политическа криза..."Що бе,същата си е.Щом играчите са същите,каква е разликата?

14

Анонимен

преди 10 месеца

Поредното подвеждащо проучване. Малко са тези, които одобряват сегашното правителство, събрано от предатели, действащо предателски спрямо България. А процентите на Възраждане са много повече, това го знаят всички. Дотук се докарахме и благодарение на големия процент негласуващи.

13

ХАХАХАХАХА

преди 10 месеца

нали над 52% смятат че е по добре да има нещо, дори гроб, сега реват по паветата както реваха 2020. тьпунгери

12

Анонимен

преди 10 месеца

Най-вече голямата част няма да гласува. Какъв е смисъла като после големите врагове, които се арестуват взаимно, правят показни походи и манифестации, послле се прегръщат и запяват обща песен? Какви политики водят и как си ги отстояват, че избирателите им да им се доверят?

11

Митко Луджев

преди 10 месеца

Държавата на вечните реформи си е вечно в криза..

10

Анонимен

преди 10 месеца

Защо пък мен никой никога за нищо не ме попита?

9

Анонимен

преди 10 месеца

То е ясно,че Възраждане са напред. Другите правят такава политика и са такива родолюбци,че е нормално

8

Анонимен

преди 10 месеца

Противоречието е само и единствено с избирателите на Костадинов и Радев! За тях всяко нещо което не ни води право в Азиатската ко4ина на Путин е противоречие. Нормалните българи искат България да се развива в ЕС и НАТО като част от цивилизования свят. Избирателите на Копейкин - хората които не знаят какво да правят със свободата си - за тях само Бащицата и Диктатурата са житейски ценности. Индивиди без особен интелект, изтъкани от злоба към успешните и желание за реванш, съка някой им и виновен!

7

Анонимен

преди 10 месеца

Социологическите агенции дават преднина на този,който най-много е платил.Те от това се хранят.Иначе как 1000 човека на произволен/или не съвсем/принцип ще определят нагласите на 6 милиона избиратели?

6

Анонимен2

преди 10 месеца

Как може избрани 1000 да определят мнението на българите

5

Край

преди 10 месеца

Над 65 % от българите казват че са против да даваме оръжие на Украйна - това е в същото проучване. Защо не го цитирате или не е политкоректно. Българите не протестират щото са сити но не са глупави - ясно разбират кога и кой ги лъже. Не пипайте Конституцията с мръсните си крадливи ръчички. Никой не ви е дал мандат за това.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Проклети да са всички национални предатели,които работят срещу интересите на България

3

Анонимен

преди 10 месеца

Айде стига сте надували процентите на ГЕРБ и ИТН!Последните освен да плюят,нищо съществено не са предложили.Защото за нищо не стават.Но явно чалгаризацията на нацията е толкова всеобхватна,че читави хора не могат да виреят.