38

доктор Здравков

преди 1 година

До: номер 34 (Катя) А не е ли? Не ти разбрах високоинтелектуалното ти съждение?

37

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 година

БИЙ РУСОФИЛА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ

36

УНИЖАВАМ русофили

преди 1 година

Бях полудял обадих се на Килата: Ще ги заровим коп3л3, нося права лопата. ще им намерим хотелска стая в Тополи 6 метра под земята к1ра ме боли. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПЛАЩАМ, РУСОФИЛСКА И3МЕТ ЩЕ УНИЖАВАМ, ЩЕ ПРАВЯ ВСИЧКО ЗА ДА СТАВА КУПОНА

35

Луда работа

преди 1 година

Божееее, тези англосакси напълно се чалнаха! Содом и Гомор! Явно идва края на света!

34

Смятай, тва банките

преди 1 година

станаха доста компетентни в сферата на биологията. Интересно, щом такива базови неща не знаят, колко още не знаят за това, което вършат по принцип?

33

И Борелчо роди

преди 1 година

Борелчо напоследък е притеснен и даже леко се е изпуснал! Роди! И в красивата европейска градина понамирисва леко. Но няма страшно, все още си е красива градината. И дори гори красиво. А Борелчо да не се меси и изказва където не му е работа. Да си продължава с алкохолизма и да остави дипломацията на хора които разбират какво правят. Разбира се за лунатици-лаици като него в ЕС работа винаги ще се намери. Синекурни позицийки бол! Ще го направят шеф на джендърастията.

32

българин

преди 1 година

Пред английския доктор: Докторе не можем да забремеем от 3 години опитваме всякак по няколко пъти на ден - моля помогни ни.Доктора уморено сваля очилата и въздъхва:Абе момчета вие как я мислите тая работа?Това е страшна напаст тия еврогейци - и на всичкото отгоре - ако си геец ще ти дадат преференциална лихва.А стига бе

31

До Анонимен 38

преди 1 година

Стой по-далеч от Джамбазки и всико ще е наред!

30

Анонимен

преди 1 година

В Брюксел съм! И тук има *** мирис като в Лондон! Усеща се навсякъде но особено около сградата на ЕП! Чакам малко да завали поне да отмие!

29

Ще ги режа с калача

преди 1 година

На 75 съм. Но имам сили! Като прочетох новината извадих стария калач от мазата и изплясках един пълнител във въздуха. Бабите в селото получиха световъртеж. Кокошките спряха да носят! Събрал съм пенсии няколко. Заминавам за майка Русия. Там с калача в ръка ще умра. За каузата! За доброто! И против джендърастите и половонеопределения запад.

28

Катя

преди 1 година

Банката явно е надрасла ретроградното и вредно схващане, че определянето на пола е функция само и единствено на хромозоми и други биологични показатели.

27

Анонимен

преди 1 година

До: номер 26 "В Русия и Беларусь няма такива извращения." Айде бе??? Баш па в Русия да няма, това беше вица на деня!Ами още по царско време е имало. Например, княз Дондуков, известен руски джендер, на който още носи името централен булевард в София, че и президентството е на него!За него дори Пушкин е написал стихотворение: "В Академии Наук, заседает князь Дондук..." - потърсете го, намерете го ако не вярвате!Ами на Владимир Соловьов синчето, а? Мамино златно! Много са.

26

Путин

преди 1 година

До Анонимен 26- Не е вярно, ние даже покловници опъваме!

25

То

преди 1 година

То харесва много Банка на Англия, иска забремени на нея!

24

Асан

преди 1 година

И банката на Симитли тъй каза :)))

23

Анонимен

преди 1 година

Фъргай атома Вова!!!

22

Онзи

преди 1 година

Дийз стюпид бритиш хomoсекшуалс!

21

Анонимен

преди 1 година

Най накрая една добра новина браво сега тротинетките ще са на мода и свободно ще могат да се задоволяват на всякъде

20

Антисоросоид

преди 1 година

Личи си че евреи са банкерите, те докато не развратят всички християни няма да мирясат. Спешна нужда Второ пришествие, че тоя еврйски Содом и Гомор не се трае.

19

Анонимен

преди 1 година

Половете са два - мъжки и женски. Това че определена група мъже искат да бъдат жени не значи нов пол. Просто някой не може да преодолее този факт и иска да го прикрие с нещо което според него би било по - приемливо. Но това наистина е прекалено.Гейове или не травестити или не ние просто сме едни и същи хора - мъже и жени. някои с различна полова ориентация това е но то не е нищо особено. Просто го приемаме и се държим като иначе нормални хора. Другото са тъпни