38

доктор Здравков

преди 11 месеца

До: номер 34 (Катя) А не е ли? Не ти разбрах високоинтелектуалното ти съждение?

37

УНИЖАВАМ русофили

преди 11 месеца

БИЙ РУСОФИЛА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ

36

УНИЖАВАМ русофили

преди 11 месеца

Бях полудял обадих се на Килата: Ще ги заровим коп3л3, нося права лопата. ще им намерим хотелска стая в Тополи 6 метра под земята к1ра ме боли. ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ПЛАЩАМ, РУСОФИЛСКА И3МЕТ ЩЕ УНИЖАВАМ, ЩЕ ПРАВЯ ВСИЧКО ЗА ДА СТАВА КУПОНА

35

Луда работа

преди 11 месеца

Божееее, тези англосакси напълно се чалнаха! Содом и Гомор! Явно идва края на света!

34

Смятай, тва банките

преди 11 месеца

станаха доста компетентни в сферата на биологията. Интересно, щом такива базови неща не знаят, колко още не знаят за това, което вършат по принцип?

33

И Борелчо роди

преди 11 месеца

Борелчо напоследък е притеснен и даже леко се е изпуснал! Роди! И в красивата европейска градина понамирисва леко. Но няма страшно, все още си е красива градината. И дори гори красиво. А Борелчо да не се меси и изказва където не му е работа. Да си продължава с алкохолизма и да остави дипломацията на хора които разбират какво правят. Разбира се за лунатици-лаици като него в ЕС работа винаги ще се намери. Синекурни позицийки бол! Ще го направят шеф на джендърастията.

32

българин

преди 11 месеца

Пред английския доктор: Докторе не можем да забремеем от 3 години опитваме всякак по няколко пъти на ден - моля помогни ни.Доктора уморено сваля очилата и въздъхва:Абе момчета вие как я мислите тая работа?Това е страшна напаст тия еврогейци - и на всичкото отгоре - ако си геец ще ти дадат преференциална лихва.А стига бе

31

До Анонимен 38

преди 11 месеца

Стой по-далеч от Джамбазки и всико ще е наред!

30

Анонимен

преди 11 месеца

В Брюксел съм! И тук има фекален мирис като в Лондон! Усеща се навсякъде но особено около сградата на ЕП! Чакам малко да завали поне да отмие!

29

Ще ги режа с калача

преди 11 месеца

На 75 съм. Но имам сили! Като прочетох новината извадих стария калач от мазата и изплясках един пълнител във въздуха. Бабите в селото получиха световъртеж. Кокошките спряха да носят! Събрал съм пенсии няколко. Заминавам за майка Русия. Там с калача в ръка ще умра. За каузата! За доброто! И против джендърастите и половонеопределения запад.

28

Катя

преди 11 месеца

Банката явно е надрасла ретроградното и вредно схващане, че определянето на пола е функция само и единствено на хромозоми и други биологични показатели.

27

Анонимен

преди 11 месеца

До: номер 26 "В Русия и Беларусь няма такива извращения." Айде бе??? Баш па в Русия да няма, това беше вица на деня!Ами още по царско време е имало. Например, княз Дондуков, известен руски джендер, на който още носи името централен булевард в София, че и президентството е на него!За него дори Пушкин е написал стихотворение: "В Академии Наук, заседает князь Дондук..." - потърсете го, намерете го ако не вярвате!Ами на Владимир Соловьов синчето, а? Мамино златно! Много са.

26

Путин

преди 11 месеца

До Анонимен 26- Не е вярно, ние даже покловници опъваме!

25

То

преди 11 месеца

То харесва много Банка на Англия, иска забремени на нея!

24

Асан

преди 11 месеца

И банката на Симитли тъй каза :)))

23

Анонимен

преди 11 месеца

Фъргай атома Вова!!!

22

Онзи

преди 11 месеца

Дийз стюпид бритиш хomoсекшуалс!

21

Анонимен

преди 11 месеца

Най накрая една добра новина браво сега тротинетките ще са на мода и свободно ще могат да се задоволяват на всякъде

20

Антисоросоид

преди 11 месеца

Личи си че евреи са банкерите, те докато не развратят всички християни няма да мирясат. Спешна нужда Второ пришествие, че тоя еврйски Содом и Гомор не се трае.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Половете са два - мъжки и женски. Това че определена група мъже искат да бъдат жени не значи нов пол. Просто някой не може да преодолее този факт и иска да го прикрие с нещо което според него би било по - приемливо. Но това наистина е прекалено.Гейове или не травестити или не ние просто сме едни и същи хора - мъже и жени. някои с различна полова ориентация това е но то не е нищо особено. Просто го приемаме и се държим като иначе нормални хора. Другото са тъпни