38

Един там

преди 11 месеца

Аз пък виждам че в България няма много Българи.. Само американци и украинци...

37

?

преди 11 месеца

Ако клекнат сега, какво ще поиска Путин следващата година? .. Едно време Хитлер анексира Австрия с референдум (сега Крим) после взима Чехословакия без бой, и Европа кляка..ама нали северните части на Чехия са населени с немци.. Всички викат това му стига.. (сега Северна Украйна)Дали това му стига на Хитлер или година по късно си пожелава и Полша.? (цяла Украйна)После Молдова, После???? Варна?

36

Българин

преди 11 месеца

СЛАВА НА ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ! ДА НИ ОСВОБОДИ ОТ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО!

35

Слава Кокаине

преди 11 месеца

Така е, слабички са доставките на бЕло за Червенски.....

34

Анонимен

преди 11 месеца

Не ли по добре да се замислите за мир, да подписват да дават териториите , те са населени с 90% руснаци, но не по добре да умират още хиляди православни и от двете страни, курбан за амриканските сатанисти!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Първата ми мисъл след като се събудя сутринта е дали кремълския, грозен пcиxoпат е ритнал камбаната... Едва след това се сещам за банята и всичко останало.

32

Америка за България

преди 11 месеца

До последния украиниц казахме, после идват румъния, българия , полша ,литва и естония за пушечно месо

31

Анонимен

преди 11 месеца

Момчета, Гена затвори фабриката. От днес сте безработни. Рубли няма. Търсете мани.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Тия да се откажат,докато не са погинали и имат още време!!!

29

Давай Za

преди 11 месеца

Шом американците казват 6-8-10 месеца, разбирайте години

28

Анонимен

преди 11 месеца

Бавно но славно!!

27

Крим

преди 11 месеца

е руски..............и 20 % от територията на Украйна е руска............свикнаха ли лицемерите а Англия, Франция и САЩ и слугите им в България????

26

????

преди 11 месеца

При тая война загиват руски и украински мъже..................остават свободни много рускини и украинки за западняците,много от които са доста извратени колелета ...............доста свободни жени- вдовици........................това ли искат на Запад???

25

Войната

преди 11 месеца

ще продължи до последния украинец.....................това е ясно.............важно е на руснаците да им е зле и да се отслаби Русия..................така иска елита в САЩ и Западна Европа.............геополитиците, стратезите и професорите на Запад!!

24

Шефрет

преди 11 месеца

Супер е тая " контра")) Укровдовиците се предлагат вече почти без пари. Нас нормалните мъже това абсолютно ни устройва)). Може даже подслон в мазъта да предложа на някоя,оти те в мазите са свикнали,а помена на мъжа и аз ще го поема.

23

130 км2

преди 11 месеца

...............................................много напреднали ,бе , украинските сили...............при толкова много пари и техника, които получиха от ЕС и САЩ.................с тия темпове войната ще продължи още 100 години!!

22

Калашников

преди 11 месеца

Унищожаването на уркопитеците върви по план !

21

Анонимен

преди 11 месеца

Концепцията за настъпление на нато се гради на тотално предимство във въздуха и техническо такова.Атакува се с елитни отлично,съответно скъпо и бавно обучени подразделения,които трудно се попълват.Трябва скъпа настъпателна техника,която Украйна сама не произвежда.Гледах едни украински войници как лежат на минно поле с откъснати крака повечето и се мъчат да се върнат по машините си...Бог да изтреби всички ,които започнаха този ужас!!!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Руските фашисти ще загубят. Това е неизбежно.И колкото по бързо,толкова по добре за самата Рассия,бе.

19

Анонимен

преди 11 месеца

И животните не се бият толкова дълго! Руска му работа!