35

Ще засвистят

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

34

Анонимен

преди 1 година

Айде свърши цирка.. всичкото тр000л може да ходи да почива.

33

Фактите

преди 1 година

Армията на Русия е в казармите а Укропите са направо размазани. Натовската армия беше разпиляна с наемници и частна армия а прехваленото Натовско оръжие се оказа пълен .оклук. Нашите Евроатлантически хомосексуалисти нещо по ниски от тревата. Днес отново унищожена Натовска техника и отново много жертви от Укропите. А на Белгород музикантите с Ахмат де събират за съвместно турне този път дестинацията ще бъде Харков.

32

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно е имал подготвен опит за преврат от Лондон и Фашингтон, защото преди дни са били хванати украински групи в Москва. И това е театрално-превантивен цирк за внасяне на хаос, а в хаосът в момента се режат гръкляни и прочистват Русия от петоколонната ***.

31

Рептилите пищят

преди 1 година

Рептилите пищят. Рептилски писъци се чуват навсякъде на Запад! От Берлин до Ню Йорк! Пищят като обезумели!

30

Ром"с

преди 1 година

Пригожин е приел предложението на Лукашенко и спрял движението към Москва ..видимо ще разговарят и ще се договорят и Вагнер ще бъде изпратен в СЕВЕРНИТЕ части на Мексико за борба с ....)

29

А клоаката изтича

преди 1 година

Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

28

Анонимен

преди 1 година

И тоя Пирожкин яко го пере тока - министерството на отбраната му се искало?Ще ходи, като Навални на лечение с хляб и вода... Диагноза: Мания за величие!

27

Уточнение

преди 1 година

Музикантите се прибират обратно, има го на запис в неговия канал в Телеграм. Но тук докато мине през посолството, после да го спуснат за преписване.. и минава време. Може и до Москва по инерция да стигнат по СМИ :)

26

Всички мълчаха

преди 1 година

Путин им каза, че ако продължават. Ще ядат Атома. ВСИЧКИ МЪЛЧАХА!

25

Анонимен

преди 1 година

Влязат ли хората на Вагнер в ръководството на руската армия, ду *** да им е яко на всички евроатлантици.

24

Анонимен

преди 1 година

Частната военна компания "Вагнер" и Евгений Пригожин не са против и не призовават за смяна на президента на Руската Федерация Владимир Путин, органите на централната власт и конституционния строй на РФ, не се обявяват и срещу целите и задачите на специалната военна операция. Това написа в профила си в Телеграм самият Пригожин.

23

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха небесата! Кинжалите прорязват тъмнината. Буданов в кома е в Берлин, Залужни веч почива в мир.

22

Анонимен

преди 1 година

Това вeче е голям цирк. Не е като Киро и Баце срещу главния прокурор.

21

Анонимен

преди 1 година

Вариантите са три. Първо - Пригожинин и Путин спрятат чистка на военното министерство. Второ - Пригожин е купен от НАТО, но нещо не ми изглежда, няма я натовската атака по фронта в негова подкрепа. Трето - това е постановка, която да вкара украинците в ентусиазирана атака и тотален погром, ако е така, не се получава. Разбира се, може и Пригожин просто да е изтрещял, то този Герасимов е способен да изкара човек от нерви.

20

Анонимен

преди 1 година

"ЧВК се връща обратно в полевите лагери", заяви току-що Пригожин. А каква е била договорката - ще разберем май доста по-късно...

19

Вова няма да даде

преди 1 година

Ще се молите. За капчица бензин, за молелулка газ. ВОВА НЯМА ДА ДАДЕ!

18

Анонимен

преди 1 година

Нервноатлантик съм. Следвайки наръчника на младия евроатлантик на ППДБЛГБТ си смених пола и пратих любовния си инструмент като помощ за Украйна. Смяната на пола ми я спонсорира Финдацуя Америка за Украйна. От Козяк даже написаха статия и ме похвалиха, а лично Кокорчо ми връчи орден дже-н-дър на годината. Сега реших пък че искам деца, и осъзнах че май малко се прецаках. Обадих се на Козяк да питам има ли път назад. Те веднага ме записаха в Коалиция на желаещите и ме пратиха на фронта в Украйна.

17

Анонимен

преди 1 година

Току що съобщиха, че Пригожин е убит. Застрелян е от вагнеровците си. В челото с 3 куршума, както се разстрелват предателите.

16

Анонимен

преди 1 година

Зарежете го пригожин ситуацията е под контрол вече ,дайте да видим с контранастъплението какво става