359

Анонимен

преди 1 година

Щом Масква мълчи значи че съвсем скоро ще млъкнат и българските русофили.

358

Анонимен

преди 1 година

Да хич не върви по план Украйна с 300 к армия обучена от НАТО и още 700 к мобилизирани и натъпкани с още 200 милиарда пари и оръжие стигна до там,че с едно село отстъпено от опиция на фронта без ,кой знае какво стратегическо значение се представя като някакъв голям успех.Направо цирк и половина.

357

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Ако някой се чуди защо Русия не нападна директно НАТО или САЩ. Руските бомбандировачи са две поколения изостанали спрямо американските, американския Б-2 Спирит няма аналог, а скоро ще бъде заместен от Б-21 Райдер. Американските дронове Глобал Хоук и Рийпър са доказани в битка вече повече от 20 години, може да се каже че са морално остаряли даже...а Русия тепърва ще се учи как да строи елементарни дронове с помощ от Иран. С чипове от перални не ставало май.

356

Анонимен

преди 1 година

Хирурга извършва специална операция! В един красив момент пациента скача, вади нож от пояса си и започва да оперира хирурга! СЛАВА УКРАИНЕ!

355

Боби

преди 1 година

До Анонимен И къде е този 14 км Пробив? Защото ако има 14 км пробив на фронт 10км челните ударни отряди са стигнали 2 рубеж на отбраната(с непокътнати минни полета) в тази 14*10км зона ВСУ няма ПВО съответно от три страни летят хищните Ми-28 и Ка-52 + безпилотници необезпокоявано насочват пак от 3 страни Руската артилерия... Пак питам Къде е тоя Пробив и дай Линк към новината.

354

Анонимен

преди 1 година

Украйна тотално срината, демографски срината, инфраструктура срината, икономиката съсипана, енергетиката срината но уркопитека по долу му бавнее някакси..... Те това е уркопитек!!!

353

Анонимен

преди 1 година

Абе келвштаков анонимен ,я първо гледай украинските загуби ,а после пиши фантазиите си ялови.

352

МДАААА

преди 1 година

3 дневната спец операция на Вова нещо не върви по план.

351

1945

преди 1 година

В тази статия са цитирани само ОкроФашистки и Американски източници - вярвам и! Те са доказали, че никога не лъжат хахахахах Контаофанзивата ще свърши около Киев, където Американците бесни в яда си, че са за пореден път разбити верочтно ще сложат на дъската като заплаха ядрено оръжие - те са единствените които са използвали такова срещу Мирни цели 2 ДВА пъти! На САЩ не и дреме за Европа!

350

Боби

преди 1 година

До Анонимен От къде взе 5 милиона общо загинали Германци? Аз ти обясних от къде взех към 8 милиона част от Цивилните жертви реално са Военни защото масово са отганизирани в края на войната в народно опълчение. Пример Дрезден 14.02.1945 Градът е претъпкан от бежанци (важен кръстопът) Англичаните хвърлят по градската част 1500т Фугасни и 1200т запалителни бомби(фугасите избиват всички прозорци и врати следват запалитлните бомби) ВБ - 25000жертви(нищо работа) СССР споменава за 135000(масови пожари)

349

анонимен келеш

преди 1 година

Як кютек из бойните полета в Украйна:):):)Днес поне още 300 руски трупа:):):)Украинците преди тази война не ги харесвах,обаче сега с това всекидневно,поголовно изтребление на руснаци много ми се издигнаха в очите:):):)

348

Анонимен

преди 1 година

14 км пробив в дълбо4ина до морето остават 61 до жп линията захранваща крим 17 км руснята бяга това до днес в 9. 00

347

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците побеждават......., Че то кой се е съмнявал?!?

346

той

преди 1 година

Върнала няколко села с цената на безброй много жертви. Що за лудост в 21 век да умираш заради някаква прашна или кална земя, не знам ! Това е пълен абсурд да се жертваш заради тухла, мебел или земя.

345

Пян_Гъ

преди 1 година

Абе, както казва агент Василев (напоследък нещо не пише), Селяни прости, мислете прагматично, не емоционално. Аргумент 1: Кой ще спечели войната? Няма как да са САЩ/Украйнал Ще бъде Русия, по-сериозните US анализатори (и не само те) са КАТЕГОРИЧНИ! Аргумент 2: Добре е да си с победителя, нали? Иначе прекрояване на граници, репарации и т.н. Гледали сме филма, и пак ви е майтап. С единия брат НЕ сме роднини, но с другия, победителя, СМЕ! Кръвни, духовни, географски - както щете. Ето ви подход!

344

Боби

преди 1 година

До генерал смърт Проверка в Телеграм включително Украински канали... няма. Името на населеното място ВЪОБЩЕ. Т-80 е цитиран във връзка с Руските засади край минни полета преди 3 дни... Но да приеме че си прав има такова нещо дай ЛИНК !!!

343

Анонимен

преди 1 година

До Боби недумай 8 милиона от общо 5 600 000 общо загинали германци в цялата война с цивилните я беж у лево пръдлю

342

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 357: Това "РДК", ако не ти е ясно, е разузнавателно-диверсионна колона (група). Какв са се намъкнали там не се знае, но там ще си оставят и машините, и костите. Това ще са интересните събития.

341

Боби

преди 1 година

До Историк Знаеш ли какви са военните загуби на страните от Конфликта? СССР губи 11 милиона военни, Нацистите 8 милиона(вклюва се и такива ХитлреЮген части) 2 милиона Румънци, Италианци, Хървати, Унгарци и контингенти от всичи европейски страни вкл България) Великобритания 500000 на Европейския и много повече в Азия Китай(всички фракции от 1930 год) 10 милиона поне САЩ 230000 Европа 220000 в Тихия океан Япония от 1930 поне 6 милиона военни в Азия и Тихия океан. Отделно са Цивилните жертви

340

генерал смърт

преди 1 година

Стражевое важен опорен пунк е взет много пленено оръжие после са и помляли и руска броне контра атака поне 4 бр т 80 горят доста пленици в съшия район е разтреляна и друга броне колона поне 2 бр т72 горят