23

помнещ

преди 1 година

Прочетох целият "коментар" на "***" с точките и запетайките му! Не го знам кой е като "журналист" или "редактор" все тая! Виждам че "критикува" Орбан и го е"яд"че Не кляка,на Корумпираният " ЕС"! Орбан е мъж от старата Генерация Унгарци! И прекрасно знае какво говори и за какво се бори! На времето през Социализма,казвам и повтарям,Социализма! Страните от бившият Соц лагер,Източен блок,никога Не са били "Комунистически"!Та страни като Унгария и Полша,тогава си бяха най разкрепостени!

22

Анонимен

преди 1 година

Не Полша и Унгария, а Брюксел трябва да се реформира - крайно лявата либерастията унищожава съюза и трябва да се изкорени! Защо на Брюксел не му понася плурализма, защо хора като Орбан да нямат правото да се изразят и да искат различни политики от брюкселските розови утопии? Идеята че всеки който не е радикален либерал е лош, опасен и враг е типично за религиозните култове и прелюдия към диктатура.

21

Анонимен

преди 1 година

Новата притча на Хасан Андерсен е: "Бабо Меркел, где така? Бързам за джамия Мустафа".. Това е Европара в момента! Най-добрите дюнери мижеш да опиташ в Франкфурт, не в Бенгази. Аданъ кебапа е национално ястие в Амстердам.

20

АнонимеН

преди 1 година

ДА СЕ МАХАТ ОТ ЕС И КОЛКОТО МОЖЕ ПО-БЪРЗО ;D И БЕЗ ТОВА ЕДНА КАМАРА ИСКАТ ДА ВЛИЗАТ ,А НЕ ДА ИЗЛИЗАТ :D

19

Браво

преди 1 година

Зелените и фашистите в тандем бързо приравняват стандарта на Запада към Източна Европа. Унгарците едни от първите се усетиха да напуснат СИВ сега ще го повторят с фалиралия ЕС.

18

Анонимен

преди 1 година

До До 7 .... по скоро унгария не иска да слушка... а "закона магнитски" е една измислица за контрол на овцете...

17

Анонимен

преди 1 година

В смисъл какво е едно гермамско или френско хулиганче от мен.....а да, аз съм зъл челяк от Балканите, те там бият без да питат и са диваци и неандерталци......хахахахахаха :))))

16

Анонимен

преди 1 година

По една нова кола на старо безплатно и подкрепяме ЕС-а и НАТО-тому сякак.

15

Анонимен

преди 1 година

На летището е Амстердам, служителя на паспортен контрол с името Арун Хинджани ме провери щателно, защото му дадох Българска лична карта и с насмешка ми каза "Тоя път те пускам".. Направо откачих. Тоя амуджа от Пакистан с Нидерландска лична карта ми се прави на Европеец.

14

джендърпендър

преди 1 година

До До 7 - не, буквално директна причина, поне за част от санкциите срещу Унгария, е отказът да проповядват хомосексуални "ценности" в училище. Може да не е формулирано с тези думи, но е недвусмислено ясно. Това буквално беше преди няколко месеца бе, нищо ли не знаете, нищо ли не помните??

13

Анонимен

преди 1 година

До 11. Ти си останал втора ръка човек ,личи ти.Махай се като нещо не ти харесва

12

До 9

преди 1 година

До 9Страните от източна Европа ,разминаха държавите от западна Европа по покупателна способност.Примерно Чехия и Полша и Естония вече разминаха Италия и Испания

11

Анонимен

преди 1 година

Едно време ни заглавичкваха с банани пък сега на унгарците вече пици им предлагат. Прогрес.

10

До 7

преди 1 година

До 7.Не е джендаризъм.Унгария официално беше призната за автокрация ,като се води вече най корумпираната в Европа и близкия кръг на Орбан е санкциониран по Магнитски.Орбан задуши медиите и е санкциониран заради съдебната система.

9

Анонимен

преди 1 година

Източна Европа винаги ще си остане "Втора ръка" за западна Европа.

8

Анонимен

преди 1 година

Нема проблем в ЕС, има проблем в стандартите за хората от Източна Европа и Западна, разделението е очевидно :)))

7

Анонимен

преди 1 година

Източна Европа е задния двор на Европа! Там европейците си изхвърлят отпадаците, старите коли. .трохите. За сметка на това Източно европейските държави трябва да пазят господарите си на запад от мигранти, контрабанда и руско влияние. Страните членки на ЕС от изток са дворното куче на Европа, което яде отпадаците от Европейския дом, но няма право да влиза в него!

6

Анонимен

преди 1 година

Великобритания е единствената страна от Г7 ,която не достигна предкризисните нива преди ковид и няма икономически ръст.Като голяма част от това се дължи на брекзит.И аз трябва да повярвам че малка държава в източна Европа която в момента е с 25% инфлация и без парите от ЕС е на командно дишане ще излезе от ЕС?Желая им да си излизат и да си правят нов СССР с Путин и Лукашенко

5

Анонимен

преди 1 година

Държавата, която Европейският съюз санкционира, понеже не искат да проповядват джендъризъм в училищата! Много лоши тези унгарци бе! Веднага слагайте транссексуалност в учебната програма!!

4

Анонимен

преди 1 година

По-добре днес, отколкото утре!