73

Анонимен

преди 1 година

То е ясно че Медведев като стана президент, Путин пак му дърпаше конците, тоест пак Путин косвено си беше президент, но въпросът е не дали поста президент за Медведев за втори път го е уплашил, защото пак Путин ще му дърпа конците, а защото самият той не желае вече. Кое не рабра бе? Путин винаги може да го сложи за президент а той като министър председател да си управлява, макар че са президентска република. Кое не разбра вее, шмирегеел?

72

айде бате контрата!

преди 1 година

Джиленски, давай контрата, давай контрата Джиленски! Пари са давани тука, много пари са давани, милиарди са давани, цялото цивилизовано свят обединено и консолидирано, Русия изолирана и рухнала от санкци, а контра - йок! Давай контрата Джиленски, давай контрата, хайде, хайде!

71

Анонимен

преди 1 година

В началото на СВО руските войски не стреляха не само по цивилни, но дори и по Въоръжените сили на Украйна. Тогава резултатът от такова "рицарство" бяха ненужни загуби за Русия. Осъзнавайки това, руснаците се реорганизираха и започнаха да воюват истински.

70

До 69

преди 1 година

Имаш самолети имаш инциденти, нямаш самолети нямаш инциденти...., кое точно ти е трудно за разбиране ... При 15000 самолета е нормално инцидентите да са повече от този с 3000 самолета !!!

69

Анонимен

преди 1 година

Значи китайският посланик във Франция открито заявява, че бившите от СССР нямат действителен статут според международното право, прибалтийските се пocpaxa да се пенят и да подскачат като диви петли на изказването, а от ЕС никаква реакция! Нема ли нещо такова Урсула и Жозето да се изтропат по въпроса такова, и да фанат да земат да изпляскат такова едни унищожителни санкции на Китай?

68

Pen

преди 1 година

*** , стига с тази Русия ! Напишете нещо за България ! :)) Явно тук всичко е наред. :)))

67

Зозо

преди 1 година

САЩ трябваше на 06.08.1945г. да хвърлят бомбите в Масква.

66

гражданин

преди 1 година

на този алкохолик и ненормалник ще му кажа че след ядрена война няма да има никога россия но останалият свят ще съществува и без тях който ще се въстанови в времето и без тези диваци светът ще бъде много много по-добър

65

F-16

преди 1 година

Между другото какво става с новите модерни американски F-16 за които България пред няколко години се изръси няколко милиарда? Кога пристигат?

64

анонимен келеш

преди 1 година

Ние тук в България сме в НАТО!Руски я газ вече е история,както разни бракми като Лада,Москвич,Волга и Запорожец:):):):)

63

Анонимен

преди 1 година

F-16 e самолетът с най-много инциденти и катастрофи в историята на военната авиация, най-често падащия самолет. Само случаите в САЩ на инциденти с F-16 са над 300, смъртните случаи над 30, това е според сайта на F-16. Нашите пилоти едва ли ще са луди да летят такава архаична машина която самите САЩ свалиха от въоръжение.

62

Анонимен

преди 1 година

Удри по Укрия с ядрено оръжие за да се предаде, справка Кравария, как бомби Япония и тя се предава.

61

Лижете, лизачи!

преди 1 година

Американогъзоблизачи, какво става с визите за САЩ, отмениха ли ги? Българите като равноправни членове на ЕС могат ли да пътуват свободно за САЩ без визи както западно-европейците, или българите са нещо втора категория хора в ЕС, а?

60

G.I. Joe

преди 1 година

Дайте му водка да не говори глупости тоя.

59

Анонимен

преди 1 година

Един час във въздуха на F-16 струва 14 хил лева. 16 самолета - 224000 на час. Тепърва трябва да се обучават българските пилоти от нулата, механици от нулата! 16 самолета - 224000 за летателен час

58

Анонимен

преди 1 година

До 53 до 47 Че той този е бил президент на Русия бе, неориентиран))))Че аз да не би да съм казал обратно.Имаше право на втори мандат но се отказа в полза на Путин.

57

от 53

преди 1 година

К'во ми биеш минус ве, глуупак? Медведев е бил президент на Русия. Аман от мааалоумници тука!

56

Анонимен

преди 1 година

Тайван е замразил тренировъчните полети с F-16, след като един самолет F-16 e изчезнал от радарите след излитане за тренировъчен полет. Всичките 142 на брой F-16 са върнати в халетата, изчезналият F-16 се издирва. Това е вече седмия инцидент с F-16 в Тайван.

55

Анонимен

преди 1 година

Бидона е дементирал, а Медведев е ферментирал, не му е лесно на господин Путин.

54

Анонимен

преди 1 година

Краваристан използва ядрено оръжие срещу Япония за да спести хамерикански животи при десант на островите и войната да свърши по-бързо, предлагам руснаците да сторят същото с Укрия. Що да се жертват и война да бушува?