187

...

преди 1 година

Бобиий, тая работа ,обучение за две седмици, я разправяй на някой друг! За химик твърдиш, че си циклил цяла година в НШЗО-то, а за артилерист...две седмици! Всеки един "русофил" е доказан враг на истината!

186

Боби

преди 1 година

До Зозо СССР го разпарчетосаха алчните елити. Всички референдуми където ги е имало обикновените хора гласуваха да се запази СССР. Толкова по въпроса.

185

Боби

преди 1 година

До Стига бе Значи пълен курс за овладяване на 120мм минихвъргачка в мирно време е 6 месеца. В Чечня и Афганистан стрелба както се казва на терен се усвоява за две седмици. защото ако не успееш скоро вероятно ще си мъртъв а това разбираш ли е много ефективен мотиватор.

184

той

преди 1 година

До АнонименДълг, е ако си защитаваш семейството, децата.Всичко останало е мухлясъла идеология, територията да си защитават само тези с превъртелите умове.

183

Анонимен

преди 1 година

Разследване на руски сайт показа, че докато Песков уж е бил на война, Тесла-та му е трупала глоби в Москва. Явно автопилотът на Тесла-та вече е достигнал неподозирани висоти - колата сама обикаля и си прави глоби.

182

Анонимен

преди 1 година

Писар на в щаба ли е бил ако въобще е бил някаде по фронта.

181

Руска поговорка

преди 1 година

Хорошо там, где нас нет

180

Боби

преди 1 година

До 183 do 182 Боби "А също и изнудването на Европа с фосилните горива" Това го направи този който гръмна тръбите на северен поток 1 и 2. Ето ти факти. ЕК приема 3 енергиен проект - енергиен пазар без никакви ограничения - но забравят че това работи добре само при случай че ПРЕДЛАГАНЕТО е ПО-ГОЛЯМО ОТ ТЪРСЕНЕТО. Виждате на какво дередже сме при обратната ситуация!!! Цените скочиха - набедиха че РФ е виновна... А в момента РФ и ОПЕК+ намаляват добивите и цените пак тръгнаха нагоре

179

Стига бе,

преди 1 година

...а три седмици бил обучен за "артилерист"? И всички се вързахме!

178

Боби

преди 1 година

До Анонимен не наистина съм Боби и съм ОЗ от Химически войски(когато още в България имаше нормална Казарма да възпитава защото сегашната младеж голяма част от тях МЪЖЕ не може да ги наречеш както и да се опитваш)

177

Анонимен

преди 1 година

И Кабаева е била на фронта. Забавлявала войниците, но не се споменават подробности.

176

Боби

преди 1 година

До 185 Значи Кремъл е режисирал Майдана. Кремъл е докарал дипломати на половината европейски страни да се месят в конфликта. Кремъл е вербувал един от най-върлите противници на руснаците ГАСПАЖА НУЛАНД да раздава КУРАБЙКИ на протестиращите които са се снабдили с материали и инструкции как се правят запалителни бомби... Не умнико просто Руснаците "излезнаха на сцената" както се казва в точния момент и от място което режисийорите не очакваха. За това беше и толкова силен шока от зелените човечета!

175

Анонимен

преди 1 година

Боби, признай, че си оня измисленяк "полковник" Николай Марков. Познах ли?)))

174

Верваме

преди 1 година

А Иля Медведев е карал танк..

173

До 173

преди 1 година

И от кого е с ордер за арест , и за какво ? За това , че провежда военна операция срещу украинския фашистки режим ! Измисленият орган който иска ареста му е фашизиран. Ти изглежда си също фашизирангендар

172

Боби

преди 1 година

До Анонимен "След Белгород да се готви Воронеж! Руската авиация не прощава!" Стига сте се гаврили с този разминал се без жертви инцидент. Защо не се погаврите със САЩ стратегическа авиация която няколко пъти изпусна атомни бомби слава богу с деактиирани взриватели...

171

do 182 Боби

преди 1 година

Глупости. И въоръжения преврат и "несъгласните" с киевския "режим", всичко си беше режисирано и нагласено от кремлин. Да не забравяме за зелените човечета в Крим готови и на правилното място в точния момент. Също и, че руснаците отидоха на почивка в Украйна с "частните си танкове". Същата цветна революция я пробваха и в Прибалтийските държави, но не им мина номера. Тая война е подготвяна години наред. А също и изнудването на Европа с фосилните горива

170

Боби

преди 1 година

До Анонимен "осъзнават абсурдността на твърдението, че тоя действително и ефективно е служил в частната милиция" Абсурдно ли беше твърдението за това че ще помилват затворници ако изкарат "тур" в редовете на Вагнер в щурмувите части? И ако оцелеят!

169

Анонимен

преди 1 година

След Белгород да се готви Воронеж! Руската авиация не прощава!

168

Боби

преди 1 година

До Анонимен 173 а Въоръжения преврат в Киев от който започна всичко забрави ли го? Тероризирането на всички несъгласни с новия Киевски режим от т.н. НАЦБати забрави ли го? След като терора достигна такива нива че Донбас се разбунтива режима в КИЕВ какво направи изпрати армията срещу собствените си граждани което е и антиконституционен акт. И това продължи от 2014 до 2022 година като има десетки загинали от окървавения Киевски Режим. ЗЕЛЕнски дойде на власт с 74% резултат и направи кървава касапн