112

Анонимен

преди 1 година

След 10 години мутротиквенски гра(д)Бежи в страната няма нито една свястна улица, път, магистрала, площад, тротоар, дори бордюр! За сметка на това стотина-двеста човека имат чекмеджета, миски и къщи в Барселона.

111

ех Боко

преди 1 година

Освободи ни от теглото си. Време е.

110

Анонимен

преди 1 година

Асфалт паша с нарко педофилски атлантически ценности призова всички Българи да се учат от Винету за да са милионери

109

хахах

преди 1 година

Боко пак иска да краде.

108

Анонимен

преди 1 година

Целия личен състав на украинската армия от началото на военната операция е унищожена. Украйна вече започва да мобилизира жени.

107

Тримата Глупаци

преди 1 година

Лойко, Черепа и Влади.

106

Анонимен

преди 1 година

ДПС е видимата управленска част от пирамидата на Паралелната Власт, в която ГЕРБ е основен инструмент. Там е и цялата друга мър ша, представлявана в Парламента под формата на партии и патерици. България ще започне да става нормална държава само тогава, когато изчезне паралелната власт, създадена от ДС. Лансирането на Пеевски още от ученик за Цар на България, означава, че зад него стои най-силната фигура за влияние в Паралелната власт.

105

МАГНИТСКИй

преди 1 година

Лойко, кога ще връщате откраднатите 800 млн лева от данъците, дето ги откраднахте с Черепа, Влади Горанов, Севда и Менда?

104

Анонимен

преди 1 година

Точно вчера видях билборд на гербаджиите, на който пишеше За стабилна България. Отново. Да, ако има такива тъ паци все още след толкова години, нека гласуват за тях. Отново. За да може да продължим да сме най-голямата тиня в Европа, изцедена от разни про сти депутати, които не ги интересува абсолютно нищо друго освен да крадат. Отново

103

Анонимен

преди 1 година

В Русия до сега не е имало мобилизация. Имаше частична мобилизация. И след една година военна опрерация срещу укронацисткия режим на Киев Русия дори още не използва редовната армия от срочнослужещи.

102

Анонимен

преди 1 година

Гербаджиите се оляха през последните години на управлението си.Не е нормално да си мислиш, че би откраднал 1/3 от 4,8 млрд, без да останат следи.Алчността заслепява.

101

Анонимен

преди 1 година

След 12 години се откри, че сме фалирали, смятай колко сме назад.

100

Анонимен

преди 1 година

Никога повече крадците от ГерП-Дпс, за 12 г обраха еврофондовете

99

109 Спокото

преди 1 година

Пич, иронията ти не е оригинална и забавна. Кажи си истинските чувства бе, русорoбчe:)

98

Анонимен

преди 1 година

Боко Шлангмайстор е голям алхимик - асфалта във злато превръща във миг !

97

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да победи никога Украйна. Никога! Абсолютно никога! По никакъв начин. Няма такава възможност. Със сигурност може да се каже, че Русия при никакви положения няма да победи Украйна. Навсякъде по цивилизования свят съществува 100 процентова твърда и непоколебима увереност че Русия никога няма да победи Украйна. Без съмнение може уверено да се потвърди, че вероятността Русия да победи Украйна е много под математическата нула.

96

Анонимен

преди 1 година

Бойко, хващай самолета за Дубай, докато още има места!Гешев няма да е вечен.

95

Анонимен

преди 1 година

Западът е обединен и изпълнен с оптимизъм. Няма никаква вероятност Русия да спечели. Със сигурност може да се каже, че Украйна ще победи Русия. Без никакво съмнение Русия ще загуби. Западът и Киев обмислят два варианта за контраатака които с абсолютна увереност ще доведат до разгрома на Русия и изправянето на кървавия диктатор Путин пред трибунала в Хага.

94

Анонимен

преди 1 година

Асфалтът не се яде, но пълни чекмедже.

93

Анонимен

преди 1 година

Споко, президънт Зеленски излезе с нова фотосесия прегръдки с Орландо Блум. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и диктаторът Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.