94

Анонимен

преди 1 година

САЩ и ЕС имат избор - или да остъпят с позор, или да изчезнат от лицето на земята. Това означава за тях война с Русия. Русия е твърде огромна, твърде много цели трябва да се унищожат в сравнение с възможностите на САЩ спрямо потенциала на стратегическата противоракетна отбрана на Русия. А САЩ са малък остров, за САЩ и ЕС са достатъчни няколко ракети за да бъдат изтрити от лицето на земята, не става дума за Посейдон или за новите ракети САРМАТ, достатъчни са старите като Булава и Топол.

93

Анонимен

преди 1 година

Някой изчете ли цялата помия

92

Нетрол

преди 1 година

Хага са смешници.

91

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна, освен като военопленник. През 2024 Путин слиза от Руската сцена. Добре е да се подготвите психически, за да не Ви шокира, когато се случи...

90

Откачалки

преди 1 година

Ядрената война с Русия слага край на света. Ще го д......Ат и САЩ.

89

И пак ще го напиша

преди 1 година

Пак чета как плашите със атома по-доло ! Разберете че пипнете ли ядрения чимадан нещата за Русия ще са дали изобщо ще остане нещо от нея ! Не си мислете че Руската и натовската воена мощ са сравними -Русия има много ядрено оръжие но ако разчита на размяна на ядрени удари грешни са и сметките ! Щатите са сигурни че ще им подавят ядрените оръжия иначе няма да са така лежерни и видимо нехайни към десетките заплахи ,въобще не им дреме !

88

Анонимен

преди 1 година

"До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна. През 2024 Путин слиза от Руската сцена.".............Веднага след това Господ, Исус и Дядо Коледа застават под прожекторите заедно с извънземните за да опровергаят всички съмнения относно съществуването си.

87

Анонимен

преди 1 година

Лягайте си да спите русофили неадекватни! Само индивиди с тотална липса на интелект може да защитават един самозабравил се масов убиец, като кремълското джyдже. Фашисткият режим в Русия води държавата към гибел и това се вижда пределно ясно. Десетки хиляди руски войници и украинци умряха заради мегаломанските амбиции на един изперкал дъртак.

86

оня с епруветката

преди 1 година

Само да попитам защо Джордж Буш-Младши все още не е получил заповед за арест за нахлуването в Ирак?

85

Анонимен

преди 1 година

До края на 2023 Украйна си възвръща Крим. През 2024 нито един жив руски войник не остава в Украйна. През 2024 Путин слиза от Руската сцена.

84

1000 Кремълски трола

преди 1 година

83

Анонимен

преди 1 година

Или просто задраскваме всички предложения на съд от миналия век, който нито Русия, нито САЩ бръснат за слива.

82

Анонимен

преди 1 година

Минавам да попитам колко от клавиатурните евроатлантически ми,ш,оци даде 1000 лв. за Украйна.

81

Анонимен

преди 1 година

Русия за 1 година унищожи армията си и дезорганизира икономиката си. Цивилни събрани от улицата не правят армия. Около 1 процент от хората имат заложби за войници. Но армия се планира, финансира, снабдява и обучава за 10 години. Русия не може да упражнява натиск върху провинциите си и те започват да се отделят. Това го видя СиДзинПин и показа на Путин ролята на Русия като много евтина суровинна провинция на Китай.

80

Анонимен

преди 1 година

Държавният департамент на САЩ беше обявил съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими. Има го документирано. Отделно, че янките имат план да атакуват хага и освободят евентуално задържани американски военни. Също го има документирано.

79

Анонимен

преди 1 година

За съжаление, той може да не доживее до арестуването си от съда в Хага, което би отнело доста време, ...това звучи най-реалистично като вариант.

78

Анонимен

преди 1 година

До 75 "Най-страшното е,че службите в Европа знаят за това" - защо да е страшно? Това са европейските ценности...

77

Анонимен

преди 1 година

Който и да е след Путин, първата му работа ще е да опакова Путин и да го изпрати в Хага. Следващата му стъпка ще е да хвърли цялата вина за руското нещастие върху Путин.

76

Анонимен

преди 1 година

ПРИБЕРЕТЕ СИ СЛУГАТА НА ДОГАН ХРИСТО ИВАНОВБбОЙКИКЕВ - ЕДИН ОТ НАЙ-СЛАБИТЕ ЮРИСТИ В СОФИЯ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ ПСЕВДОЮПИСТКАТА КЪДЕТО ГЕШЕВ И ДАВА ЦВЕТЯ А ТЯ ГО ОБИЖДА, ВЪН ФАШИСТИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА!!!!!!!!!!!!!СТИГА ВАШИТЕ АГЕНТИ И ШПИОНИ СА ЗАПОЧВАЛИ ТРУДОВАТА СИ КАРИЕРА НАПРАВО ОТ МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА ВИ ПОЗОРЯТ И ИЗЛАГАТ.ПО-ДОБРЕ ДА ПОЧНАТ ОТ МУТРА-РЕКЕТЬОР.

75

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Само не разбрах, кое гарантира на Запада, че наследника на Путин ще бъде благосклонен към тях а няма да бъде крайно радикален и ще натисне ядреното копче?