62

Анонимен

преди 1 година

Японското издание "Shu kan Gendai" написа, че Зеленски има всички шансове да повтори съдбата на Осама бин Ладен, който в свое време също беше подкрепян от Съединените щати.

61

Анонимен

преди 1 година

Русoробите oнанирaт от кеф като видят другарите Си и Пу заедно.

60

ЗА УКРАЙНА

преди 1 година

НИКАКВА ПОМОЩ!

59

Анонимен

преди 1 година

Как ще изветреят щатите? Отвътре. Огромния брой афроамериканци и латиньоси ще свършат всичко което трябва да се свърши. Памперса също работи в тази посока, няма как да му се отрекат заслугите.

58

Анонимен

преди 1 година

Ама вие сериозно ли?То се реши глобалната политика в Москва,а вие се занимавате с Украйна .

57

Анонимен

преди 1 година

Това им е грешката на двамата диктатори, че не са обсъждали мирния план на Киев. После да не се оплакват във Вашингтон че са изяли боя.

56

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да изтегли луганско донецките войници за Донбас обратен път няма. Разберете го. Този план не работи априори. Украйна да сяда на масата да преговаря по китайските предложения сега е момента.

55

Анонимен

преди 1 година

Та къв фактор е Зеля ,та да го обсъждат?Една марионетка клоун,с която си правят гъргара Америка .

54

Анонимен

преди 1 година

Ако Русия и Китай повлияят на още няколко държави, да се откажат от долара, със щатите няма да е все още свършено, но несъмнено ще им дойде бая нагорно. Там 30 процента от населението е на най-различни помощи, без да броиме пенсионерите.

53

Анонимен

преди 1 година

До 44: Всъщност Китай е втора икономика само по номинал, по паритет е първа от известно време и вече с разлика. Това са официални данни. Русия впрочем е 6-та, малко след Германия, която с оглед на безумието на германските власти, се е запътила стремително надолу, и Русия вероятно ще я изпревари още тази година, а не както се очакваше след няколко.

52

от Бест Фулц

преди 1 година

Европа губи,САщ печели.Евтината руска газ заминава в големи количества за Китай.ЕС ще се разпадне.Недоволства от високи цени,безработица ,вдигане на пенсионната възраст и обедняване тепърва предстоят и ще продължат много години.Държавите джуджета в които влизаме и ние ще са най потърпевши.

51

Анонимен

преди 1 година

Китайският вариант включва и анексиране на половин Украйна към Русия, за да може Пекин да си върне Тайван. Но Путин иска 90 процента от Украйна, затова все още работата е на никъде.

50

До 50

преди 1 година

Фалирал ти е дъртия каскет на тебе. Цели два американски щата поотделно са по-богати от цялата ти сибирска територия

49

Сата НАТО

преди 1 година

Според вас колеги, аз идддиот ли съм, или дементен изперкалец? Ама честно!

48

Анонимен

преди 1 година

Предложението на Китай е правилно. Първо Санкциите падат ! Те са незаконни. По следващите точки след падането на санкциите ,всички страдаме от тях. После разменят пленници и затворници.Неутрален статут на Украйна и Европа.

47

Анонимен

преди 1 година

Втората икономика каза, че ше търгуват с другата икономика но така, че да не си загуби пазарите с първата и третата. Казаха още, че втората икономика си има сключени сделки за ресурси с различни партньори и няма да направи грешката на Европа да се предовери на един доставчик освен ако не свалят толкова цените, че действително да не могат да устоят на предложението.

46

Анонимен

преди 1 година

След санкциите върху руските банки, фалираха американските банки! Това и Делфийския оракул не го е предвидил!

45

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е на минус 20 процента от територията си и на минус 20 милиона от населението си (бежанци + руснаци числящи се вече към Русия) . Ако войната продължи, тези числа ще нарастнат.

44

Анонимен

преди 1 година

Най големия производител на дървен материал и хартия е Русия. Европа трябва да си върне сътрудничеството с Русия ако иска да си запази стандарта.Санкциите са незаконни и ако искат преговори санкциите падат !

43

Р.Игнатова

преди 1 година

Имам много криптовалута.Сащ да го ду..т.