71

Анонимен

преди 1 година

До Грозната истина. Ти чу ли ги лично или верваш на написаното ?

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69. Не си прави диалог със себе си бе

69

Грозната истина

преди 1 година

До АНГЕЛ. Знам, че мисленето не е от силните страни на русофилите, но се замисли, ако това са руски деца и родителите им са убити от украинците защо според Руският омбудсман по правата на детето Мария Лвова-Белова говорят негативно за президента Путин, говорят всякакви гадости и пеят украинския химн. И защо се налага да ги "превъзпитават в любов към Русия". И даваш ли си сметка с какви методи се "превъзпитават"

68

bbb

преди 1 година

Бързо забравихте дрона и подхванахте темата с децата, че е по-благодатна да се упражняват върху нея разни ииндивиди, дето представа си нямат от случилото се в районите на Украйна, населени с руско население! Вървете и вижте паметните плочи и алеята на ангелите, ако не можете да идете - четете и гледайте филми, за да разберете какъв е бил ужаса от злодействата на украинците спрямо руските деца!

67

Бай 100ян

преди 1 година

Само много евтина работарка на заплата . Глобяване и овиквана редовно от шефа си, може да тръгне да вярва на тази гнусна пропаганда

66

(-_-)

преди 1 година

Tези деца не са украински. Това са сирачета, които се евакуират от опасна зона на военна операция. Може би трябва да ги оставят по улиците?

65

Анонимен

преди 1 година

На тези там няма ли кой да им обясни, че това не са украински деца. Трябва да наблегнат на историята и да видят в коя зона какви хора живеят. Все едно утре българите от С Македония да се преселят в България. Кога ще се спрат тези безумия.

64

Анонимен

преди 1 година

До 7-8 руски трола. Не са 7-8 руските тр0.л0ве ,а са 2-3 , понякога е само един, но пише за 7-8. Ако се загледаш повечето коментари са еднакво безсмислени, далеч от темата, с еднакви смислови и граматически грешки.

63

Анонимен

преди 1 година

До БОЗО Шшшшт, жълтопаветно аутсайдерче.По лекичко да не ти избуши изпускателния клапан.

62

Анонимен

преди 1 година

Явно обожателите на злото джудже проумяват бавно и се налага да повторя - Според българските дефиниции - сибирската империя отвличаща деца е еничаерска . Такъв е бил и турския кръвен данък - еничарски .

61

АНГЕЛ

преди 1 година

Това са Руски деца ,голяма част от тях са сираци от Донбас с родители убити от Укрите !! Отворете си Руски сайт да ви покажат документирани факти а не някакви думи произнесени от хора намиращи се на хиляди км от войната

60

Анонимен

преди 1 година

И ние пак ще набутаме ГъЗЗолизци в новия Парламент! Такива като Копейкин вече имат несметно богатство благодарение на 0лигофрените в България.

59

упс

преди 1 година

Полу грамотните фенове на Путин нещо объркаха опорките. Децата били "евакуирани заради войната" обаче според Кремъл няма война. Да ви напомня, че за употребата на думата "война" в Русия ви лепват 10 години в затвора. Освен това според РИА Новости голяма част от депортираните деца са от района на Мариупол, където няма бойни действия от май миналата година. Напрактика варварите първо избиха родителите, за да откраднат децата, нищо чудно все пак са наслендици на Монголската орда.

58

БОЗО

преди 1 година

До Анонимен 58 И ти кво, мислиш се за победител ли? Както и да приключи войната в Украйна, на тези като теб ще им се тъпси сметка! Или се надявяш путин лично да се застъпи за теб!

57

Анонимен

преди 1 година

Според българските дефиниции - сибирската империя отвличаща деца е еничаерска . Такъв е бил и турския кръвен данък - еничарски .

56

Анонимен

преди 1 година

Излиза че според ООН е по-добре децата да стоят на фронтовата линия с риск да бъдат убити от колкото да ги евакуират на безопасно място. Същите тези искат децата да си сменят пола още докато са малки и за да не разбират последствията от това за да се намалява населението.

55

Анонимен

преди 1 година

Прибрали са ги вкъщи. Браво.

54

Анонимен

преди 1 година

Джендърмишките всичко са предвидили с тоя "процес" без обаче да вземат под внимание една малка,но твърде значителна подробност.При войните винаги има трибунали,но те се провеждат не по време,а след краят им.И ги свикват не победените,а победителите.

53

БОЗО

преди 1 година

Драскайте, драскайте, ва тен ки!Путин е първи в Хага, вие сте по петите му, нали не мислите че ще ви се размине, пропогондата също е военно престъпление(виж съдбата на Гьобелс)!!!

52

111

преди 1 година

Депортирането на децата от окупираните територии е военно престъпления според член 8 от Женевската конвенция.