36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30 - Тя сега и газ щеше да купува, ама имаше "авария". Руснаците, видиш ли, защото нямат какво да направят,решили си отрежат маркуча, от който капеха пари ...

35

Анонимен

преди 1 година

Цяла Европа си ремонтира ТЕЦовете, ама нашите сме щели да ги затваряме, хаха. Мисирките на Доган и Тиквун да не се притесняват, ако техните божества не могат да извадят по 20 милиона за реновации някоя западна корпорация ще го направи вместо тях.

34

Майора

преди 1 година

Публична тайна е че зад този донос стои просто Киро и Партията на провалите! Целта е за се закрият ТЕЦ и страната от износител да стане вносител на ток и да не се променя ПВУ в частта енергетика! Жалко това което направи бившето тяхно правителство е национално птедателство и то в момент когато Германия , Франция и други страни възобновиха въглищния добив! Жалко господа с доноси до никъде не се стига и ще го разберете на по късен етап!

33

Българин

преди 1 година

Зле сме защото сме с Русия, България требе да скъса с Русия и само така можеме да се оправиме като си туриме зелени енергии от слънчеви панели и вятърни електроцентрали, Полша скъса с Русия и сега зимат европейски заплати по 4 хиляди еврака, а ние още не сме скъсали с Русия, затова ни е малко мерезето, значи първо требе да скъсаме с Русия.

32

Зелените

преди 1 година

В Дания са толкова зелени! Че като им проследя енергоизточниците, почвам да си мисля, че са далтонисти.

31

Анонимен

преди 1 година

Населението на ЕС ще продължава да обеднява устойчиво и през следващите десетилетия. За сметка на това хомосексуализма и извращенията ще се утвърждават във всички сфери на социалния живот - от детската градина, училището, образованието до държавните институции.

30

Анонимен

преди 1 година

Въпреки санкциите, Германия купува по-голямата част от въглищата си от Русия, съобщи германският ежедневник Bild.

29

Анонимен

преди 1 година

До Росен М. - То е, защото им е за последно. Работата е, че искат да затрият всички останали, зарадитях и заради Гълабовския ...

28

Инж+

преди 1 година

Абе стига са ни тровили с тия "средновековни" ТЕЦ-ове!!! Ковачки години наред "прибира", ама не прави инвестиции в модернизация на централите!?

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Ти не само, че плащаш високи сметки, ами много от това не се плаща - топлофикация е натрупала дългове, коти не може да изчисти и след 100 години.

26

Анонимен

преди 1 година

До ВекелинЪ - защо да напускаме ЕС и НАТО, ти нали живееш в Каркасон Франция, какво против имаш ЕС и защо живееш в него, а не в Африка или Азия?

25

Росен М.

преди 1 година

В ТЕЦ 3 в Димитровград не се спазват АБСОЛЮТНО никакви екологични норми! Работят сякаш им е за последно! В Димитровград и селата в региона не се диша! Въздухът е отровен. Имат десетки предписания, но нищо не се спазва. Крайно време е това да приключи! Колкото и да е крайно, по-добре да ги затворят отколкото да тровят хората за сметка на тяхната изгода!!! Същото е положението и в ТЕЦ Бобов Дол и Брикел-Гълъбово! Тези трите са за моментално затваряне!

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 - Гледам та ... мислиш си, че плява рупаме и приживяме и затова та слушаме ... мноо си кух. МНОГО!

23

Анонимен

преди 1 година

Обаче никой не разследва защо плащаме за парното сметки, непосилни за нашите доходи, като при това държим вентилите отворени на "5", за да не мръзнат децата ни, но въпреки това, щом дневните температури паднат под нулата, в стаите не е достатъчно топло, макар че дограмата ни е качествена. И вечер седим навлечени с дебели дрехи, които не са подходящи за домашно облекло, а за разходка навън в облачен есенен ден.

22

Анонимен

преди 1 година

Когато си най бавно развиващ всичко ти пречи, най вече другите които вместо да съжалят един изпростял и понадебелял народ, си налагат техните стандарти. Да бехме си останали под крилото на Мултигруп, ВИС и СИК?

21

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков и ПП стоят зад този пореден донос срещу България!

20

10

преди 1 година

А ся де - минусчета :)

19

БАНко

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛИ МИЗЕРНИ , НАРОДА ТРЯБВА ДА ВИ СПРЕ , НИКОГА ППто И ДБЪто НА КИРЧО И КРИПТО !!!

18

Анонимен

преди 1 година

В Германия се отварят Тецове тук ще ги затварят ето това правят господарите пардон партньорите

17

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Направи ли Ви впечатление едно специфично съскане,съпровождащо словореда на тоя тип? А нещо интересно в лицето му? А спомняте ли си направрният от ромите Живкови "възродителен процес",при който много турци и роми придобиха български имена,а после не се отказаха от тях? Този индивид е ром.Да,казва някои истини,но същите са съпроводени с лъжовна прогноза.Истината е,че няма защо да имаме проблеми с енергетиката.Енергетиката действува.Имаме проблеми с ЕС.Той не действува.Да напуснем ЕС и НАТО !