119

ФАКТ

преди 1 година

Няма и помен от хегемона, който СССР беше. Русия не е била по-слаба от 100 години насам.

118

Анонимен

преди 1 година

Северна Корея нали бяха освободени от руснаците... Сега ядат тревата по поляните и листата по дърветата.

117

Опомнете се

преди 1 година

Не гласувайте за Възраждане. Ще влезете в черни списъци и когато НАТО спечели войната, ще бъдете гонени като мpъсни кyчета. Най-добре не си го натрисайте това на главата. Пазете неутралитет, не заставайте на страната на Русия. Ние сме в НАТО, а не в СССР. Опомнете се, докато е време. Ще стане страшно.

116

Анонимен

преди 1 година

До Ваня - много правилни думи, но се отнасят за Русия, не за Европа и НАТО.

115

Ваня

преди 1 година

Скоро европа и нато потъват, който не го знае просто не го признава, свърши тая дето беше....капитализма си отива спете спокойно деца...видя, се че не става и това си е.

114

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде в държавите, където има или е имало руско влияние и присъствие... винаги е имало глад и тотална мизерия... При нас какво е в момента? ПРезидент фигурант(руска марионетка) и негово правителство, което не иска да въздейства на инфлацията. На всички нива в политиката ни е пълно с русофили-предатели. Е, как да се интегрираме в ЕС...? Тия руски Б O K Л У Ц И са буквално навсякъде.

113

:D

преди 1 година

Какви глупости говори Копейката - те били единствения гарант иначе сме щели да влезем във война и да ни пратят на фронта, за да се бием срещу Русия. Абе Копейко, каква война, какви 5 лева?! България е има-нема 5 млн човека. Хората в трудоспособна възраст - 2 млн. От тях половината жени, колко стана? 1млн човека. От тях колко ще мобилизираш бе? Ами от тях колко ще избягат преди да ги мобилизират? С колко войника останахме? Дезертьорите от възраждане махни сега. Колко стана? 50 хиляди войника.

112

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да се напъвате не можете да промените действителността! Живял съм по времето на соца и много добре си спомням лозунгите от онова време.. Демагогията, която ни се налага през последната една година е по-страшна от онова време! Европейската икономика отива в канала, всичко го виждаме! До 5 години емигрантския поток ще е в посока Русия, помнете ми думите!

111

Жоро Павето

преди 1 година

Русия трябва да анексира България, смао тогава имаме някакъв шанс.

110

Hahahhaha

преди 1 година

Окраинките не превзеха ли Москва??????

109

до Показателно

преди 1 година

Предполагам, от твоя гледна точка Украйна и България са автономни държави, а? :D

108

Ужас

преди 1 година

Ако тук стане руско, ще емигрирам като се навра в гумата на някой ТИР.

107

Показателно

преди 1 година

Ако искате да сте добре, бягайте от Русия с 200, ако може и с 300. Като Украйна. Залагат на масата абсолютно всичко, само и само да не са с Русия. Това трябва да ви говори достатъчно.

106

Ща чегара

преди 1 година

Ща направа да не можеш да си отключваш телефона.

105

Анонимен

преди 1 година

Пилците се броят наесен..Така е, наесен ще преброим колко от членките на ЕС ще са принудени да го напуснат по обективни причини..

104

Анонимен

преди 1 година

Путин нападна не Украйна,иска да пороби бившите сос. страни.

103

Анонимен

преди 1 година

Пилците се броят наесен... Всичко друго е баластра. То и Хитлер беше пред Москва, но благодарение на САЩ и Англия и СССР беше върнат обратно в Германия. Херсон, Изюм и Лиман също бяха "руски" за кратко, но вече не са. Крайцера Москва също не беше подводен хотел за морски обитатели.

102

Анонимен

преди 1 година

До 109 - Не е в правомощията на Гълабето да взима такива решения!

101

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До Анонимен 91 --- Фантастиката ме интересува, но само, ако е Sci-Fi. При положение, че е "Фай", демек фикшън, става прозаична. Джуджетата могат да докарат снаряди и артилерийски системи от Марс, но пак ще бъдат бити и пребити до откат.

100

Анонимен

преди 1 година

До 101 - Заб-ра-ви! На Румъния й е казано (от руснаците) ясно и недвусмислено да не се меси, а на Молдова - че ще спре да съществува ако се опита да напада нещо из Приднестровието или ако помага на укрите да правят същото