95

Анонимен

преди 1 година

Медведев както и всички руснаци имат голям късмет да живеят в държава която е накрая на дните си.

94

Анонимен

преди 1 година

Джуджето алкохолик си разказва халюцинациите. Да ходи на психиатър, не да споделя през няколко дни какви са му симптомите.

93

Анонимен

преди 1 година

Това е безсилие. Човека безсилие. Няма сили да се бие долу и иска да унищожи цялата планета. Позорен клоун. Сякаш твоите деца няма да пият после отряота и да ги пере облъчване нали ? Ти ще живее като скотт под земята докато умреш ?:)Червени ненормалниции,без капка мозък.

92

Анонимен

преди 1 година

Недоумявам следното- Русия се кле как унищожава всяко западно оръжие още при доставката и то не стига до фронта. Разбира се, оказа се че е лъгала, защото пропищя от 8 броя 40-годишни Хаймарс, които бяха за скрап. Да не говорим новите модели какво биха направили. Относно ядрените глави- я има 100 броя функциониращи, я- не. Русия има много цели, а цяло НАТО- една еинствена. Русия ще стане пустиня за минути, но и планетата загива.

91

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Анонимен 93 Никой от въпросните "МОДЕЛИ" не е желан. Моделът с марксистки корени е обречен по начало, защото не е редно, някой да храни ленивците. Няма такъв филм на всеки толкова, колкото му е необходимо, а той по цял ден в кревата. На капитализма пък проблемът е в самите власт имащи и техните лични интереси. За обикновения човек - дърво и в двата случая.

90

Шшш ей

преди 1 година

Пианде спри да пиеш фалшива руска водка псееее, скоро ще гнииииеш в ада не се плюнчи много

89

Анонимен

преди 1 година

До 94. А какво чакаш? Защо още не си в Кремлин?

88

Русобил

преди 1 година

На никой е му пука от второразрядна Русия , ядрения арсенал не се носи на ръце, с технологии от времето на ссср не можеш да направиш много, а дрисльото Медведев вече не е интересен.

87

Анонимен

преди 1 година

Този явно е назначен на щат "Страшилището на Кремъл". Преди го мислех за по- възпитан от Путин..каква грандиозна заблуда!

86

Анонимен

преди 1 година

До Sw 92. Всеки вижда в другите това, което носи в себе си. Друго не е способен да забележи. Аз пък познавам много руснаци, дали своя принос в световната наука. Да не говорим, че Русия няколко пъти е връщала, на практика е подарявала, държавността на европейските страни, в това число и на нашата. Може би затова някои хора толкова я мразят?

85

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Toя военнопрестъпник къде се обажда? Нали плашеше със същото преди година?Товарищ Медведя, като имаш имение за 80 000 000 ЕВРО, доста ще мислиш преди да натиснеш червената кнопка! Виж, ако беше в панелка, е съвсем друго!

84

Анонимен

преди 1 година

Псе, което само лае не хапе. Медвед, голем пинчер се оказа. :)

83

Анонимен

преди 1 година

Киевските фашисти ядат здрав бой в Артьомск, който те незнайно защо продължават да наричат Бахмут.

82

Анонимен

преди 1 година

Красимир Костов почнахте да сте евтин пак ли с Радев на аутоматик не ви лие срам че в Ловеч само вие сте евтини и жалки боите цените срамота

81

Анонимен

преди 1 година

ей плашилото, ще дойда в Кремлин да ти счупя зотката

80

Анонимен

преди 1 година

Руските управляващи, като управляват държава с толкова много изобилни и скъпи ресурси, да бяха изградили интелигентно един мирен, по-добър от западния модел. Това щеше да е истинска смислена победа. А не да си живуркат комфортно в модел на шепа благоденстващи олигарси и мизерстващи маси. В момента два кофти модела воюват и страдат и умират невинни хора. И все пак западният модел е желан от повече хора, никой не иска да имигрира в Русия. Защо ли?

79

Sw

преди 1 година

Страна, произвеждаща и разчитаща на страхове, блъфове и безсмислени действия. Ако нямаше в територията си природните ресурси, щеше да е по мизерна и от С. Корея. Цялата и история е едно насилие, страх, потисничество и насилие. В последствие кражби на идеи, технологии. Нищо смислено не е излязло от там. Само страхове.

78

Ужас

преди 1 година

След ядренните бомбандировки на сащ в япония е било страшноКадри от снимките на американската армия са засекретени и до днес

77

Бялата Златка

преди 1 година

ЯДРО НАШО!

76

Р

преди 1 година

С такава мощност на всички ядрени оръжия според ядрени физици , атмосферата ще изчезне ,това вече се е случило на Марс