92

Мечка

преди 1 година

Тва е като оня виц за мечката като срешнала ловеца... ми изяде ме...

91

Анонимен

преди 1 година

В един български институт на времето се разработваха едни балони пълни с Гърция газ, срещу ниско летящи безпилотни самолети.Щом безпилотни като го доближи балона гръмва и безпилотника изгаряше още във въздуха.Не беше нещо ново,но много ефективно.

90

анонимен келеш

преди 1 година

Руски тролейбуси,нали разбрахте,че с путин и русия вече никой не иска да име нещо общо?:):):)Ние тук в България скъсахме с тези комунисти вече безвъзвратно:):):)НАТО!Нали не захранвате некви илюзии,че ше има обръщалка:):):)

89

Анонимен

преди 1 година

Преди години в българската армия имаше на въоръжение,така наречения противотанков юмрук който беше с реактивен снаряд.Обслужваше се от един боец и беше преносим и което е най важно,беше българска разработка.Сега виждам,че и в другите армия има подобни,но първият образец бе български.

88

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 Тия лакардии ги знаем. Нали и руснаците приложиха заглушаване на американската GPS в Русия, Донбас, Крим включително и Москва и от цялата работа пострада гражданския трафик. От няколко дни GPS в голяма част от европейска Русия е неизползваем дава отклонение от стотици километри, но само за гражданите. Военните канали на GPS използвани за навигацията на ракетите и дроновете си работят безупречно, което е видно и от точните удари по военни обекти в Крим и Русия.

87

анонимен келеш

преди 1 година

До МишоТочно така!В русия кинти няма:):):)В САЩ има:):):)

86

хммм

преди 1 година

Направо ми писна да ви чета измишлъотините ден и нощ. Хората добре са казали простотията няма почивен ден.

85

DIvanov

преди 1 година

Това е западна пропаганда!!! Своим не ... кво беше там. Нема такова нещо. Гледайте пиервъй канал. Там е истината, леко редактирана от кремълския СЕМ.

84

Мишо

преди 1 година

До анонимен *** 106 - Разбира се! Какво е толкова странно парите са там, големите кинти и какво от това? Това не означава, че Овечкин е станал по-малко руснак! Колко примитивен пост.......

83

мишо

преди 1 година

Професията копирайтър е много популярна особенно ако имаш въображение и можеш да съчиняваш истории по определена тематика! Страхотна тъпотия, прекрасен текст за любителите на постовете в социалните бунища.

82

анонимен келеш

преди 1 година

Овечкин!Легенда за руснаците изкара цялата си кариера на хокеист в САЩ:):):)Яко захлеби$$$$

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя войник пък какво иска? Нали заради това го е изпратил Путин за да бъде заклан.

80

анонимен келеш

преди 1 година

Кажете бе тролеи руски,защо всички хокеисти от Сборная на русия играят в САЩ?:):):)Играят и сега в момента:):):)Залагам и там от време на време:):):)Защо не играят в русия?

79

Анонимен

преди 1 година

Преди десетилетия,преди американците да започнат войната в Ирак в българската армия имаше едни"джаджи"които се изстрелваха със снаряд от леко пехотно оръдие в тила на врага и така всяка комуникация биваше игнорирана, наричаха се"смутители,защото смущаваха и заглушаваха всяка електроника,дори и радиото а не само радиостанциите и телефоните. Когато американците научиха за "смутителите"дойдоха и взеха много такива устройства и ги приложиха във войната срещу Ирак и спечелиха битката но не и войната

78

интерсесно

преди 1 година

Северна Македония,Южна македония,Източна,западна...Накрая ще се окаже,че македония граничи сама със себе си.

77

до 92

преди 1 година

Има ги записите в интернет, качват всеки ден прихванати разговори между руски военни и жените/майките им. Много псуват в тези записи.

76

Нидей рива

преди 1 година

На война като на война. Това не е купон в студентският град.

75

който знае руски.

преди 1 година

До Анонимен- те укропитеците като стане напечено забравят мовата и минават на руски....

74

Анонимен

преди 1 година

Щом Украинските военни САМО са го "прихванали" , но не е излъчено директно по CNN и да видим разплаканата майка и онзи как се "моли " , значи може и да не е истина ! Едва ли Зеленски е отишъл в Америка , за да отпразнуват "победата" , или по-скоро е отишъл на инструктаж да спре докато още има нещо останало ?!

73

анонимен келеш

преди 1 година

Руски тролеи знаете ли кой е Ничушкин бе?:):):)Що играе хокей в САЩ,а не в русия?:):):)