168

Анонимен

преди 1 година

Брей дори и сега когато 10 милиона украинци са без ток, вода и отопление и живеят в каменната ера, а ЕС им бета по 200 генератора за които няма бензин, ОЩЕ твърдите че САЩ печели войната!! И в Афганистан така то последната секунда, хора висят от самолети, а медиите и тролеите славят победата на САЩ! Клоуни!

167

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Пка да питам: - ти като виден русофил, може би смяташ, че не си продажник, така ли? Питам от любопитство, за да ти отговоря!

166

Анонимен

преди 1 година

Преди да чета някоя медия, първо гледам кой я финансира! За да съм наясно от къде идва пропагандата!

165

До 208

преди 1 година

Мъни, мъни, мъни!

164

До 204

преди 1 година

Явно украинците им се връзват, също българи които гласуват за ПП или направо 35% от българите, които гласуват защото си мислят че България е свободна демокрация!!

163

Пка да питам:

преди 1 година

Краварофилите, не мога да разбера откъде е това чуждопоклонничество у вас?! Ако сте изобщо българи - нямате НИЩО общо със наглосаксите. Нито в генетично отношение, нито в езиково отношение, нито в културно отношение, нито в историческо отношение, нито в ценностно отношение! Откъде тая продажност у вас?

162

рашън стадо

преди 1 година

Всеки с няколко мозъчни клетки в кратуната ще си бие камшика и няма да се бие заради болните имперски мераци на кремълския дедо !

161

До 201

преди 1 година

А как наричаш финансирането и организирането на две цветни революции и преврат в Украйна с цел инсталиране на про американско правителство? Безобидна и напълно легална политическа и финансова окупация??

160

Анонимен

преди 1 година

Спомняме си за американските бомбардировки на Белград и не правиха анкети нито със сърбите, нито с американците.

159

Анонимен

преди 1 година

То вече няма независими журналисти а само платена пропаганда и тролеи! За манипулиране на народа!

158

Анонимен

преди 1 година

Според същите анализатори 99% от българите са за НАТО и изпращане на бг войници в Украйна.

157

До 198

преди 1 година

Ти се притеснявай за украинките..че те са световно известни монахини а мъже не им останаха вече! Ходи в Украйна доброволец да ощастливиш някоя украинка или по добре на Слънчев Бряг!

156

До 191

преди 1 година

Само да те светна че САЩ нападнаха нелегално Афганистан и потрошиха 200 трилиона долара и 20 години и безброй убити да сменят режима на талибаните със...режима на талибаните, който се върна на власт за 3 секунди след изтеглянето им! Това е успех!!

155

До 191

преди 1 година

Затова оставиха военна техника за 80 милиардаа долара на талибаните, беше организирано всичко ха ха ха! И американските граждани там не можеха да евакуират и ги оставиха също!

154

Пешев

преди 1 година

Руснаците искат войната да продължи до безкрай. Обаче им останаха само *** *** и нямат с какво вече да бомбардират Украйна. Пълен крах на Русия, на Путин и на русо-фашизъма.

153

...до талибана

преди 1 година

Само да те светна, че не американците тичаха по летището в Кабул, а обикновените афганистанци които се мъчеха да избягат от талибаните. Американците си се изтеглиха в ред, вярно на бързо, но не са бягали. А изтеглянето се подготвяме от 2 години, просто Байдън избърза. Колкото до техниката оставена, американците обясниха, че би било мн по скъпо да се връща цялата техника обратно в САЩ заради логистиката от колкото просто да се остави, като те си повредиха електрониката и др важни компоненти.

152

Анонимен

преди 1 година

Започнаха могилизациите и изведнъж "мирния" руски народ се сети, че искал мир да има.

151

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

150

Анонимен

преди 1 година

Какво трябва са стане за да обяви Украйна войната за загубена? Повече хора в момента умират от студ отколкото на фронта! Да! А някои умират в пожар опитвайки да запалят огън в жилищата си да се сгреят!!

149

до 181

преди 1 година

То и на колегата му Чаушеску одобрението му беше 99% ден преди да изяде бахура !!!