202

gogo

преди 1 година

Тоя къс ръкав пак е смъркал здраво. Дундьо, колко хора /укропитеци/ бяха убити днес на линията на съприкосновение - това какво е?

201

Анонимен

преди 1 година

Не след дълго пред цивилизованата световната общност ще застане въпросът: в какво и как да бъде преработена Русия, че да може да служи за нещо полезно?

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,,,304 !Само че забравяш че руснаците се изнесоха от Бг , така че Русия няма да жали гражданите , няма да им трябва жива сила , ще стане като в Дамаск . Както пише в Библията , Дамаск ще се ерине със земята , ще има само стада .

199

Анонимен

преди 1 година

Основният въпрос е дали руснаците ще могат да бъдат превъзпитани. Защото ако след краха на Русия начина на мислене продължи, след време ще трябва пак да се повтаря същото. Разбира се, този въпрос съществува ако решим Русия да продължи да съществува, което не е сигурно.

198

Споко

преди 1 година

Споко, като почнат стоте години когато Русия ще плаща репарации на Украйна, в ЕС ще спрем да подмиваме само 4 точки и ще можем да се къпем с топла вода.

197

Анонимен

преди 1 година

Русия поне 100 години ще плаша репарации на Украйна а руснаците още дълги години ще стоят с минимална заплата 120 долара

196

Анонимен

преди 1 година

Русия не е в състояние да ни поставя условия. Русия не е в състояние да поставя условия на България. Русия беше победена в студената Война. България е с НАТО, НАТО е силен, България е силна! Русия е слаба, Русия е гола вода с бевепето!

195

Анонимен

преди 1 година

Така е , с такива евродепутати-бАРЕКОВЦИ ,ТОЛКОВА !

194

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 292. *** верно ле верваш в това?

193

Анонимен

преди 1 година

Комунистическият диктатор Путин отчаяно се опитва да оцелее останал в изолация на края на силите си и загубил изцяло подкрепата и уважението на руския народ.

192

Анонимен

преди 1 година

До Споко---Нали , за 20-ти пореден път !

191

Анонимен

преди 1 година

И кой го казва, чудя се как има очи да говори.

190

Анонимен

преди 1 година

До Предложение..Предложението ти е мноО важно , и ''изпълнимо'' , като се има в предвид , че България има най-силната икономика в ЕС даже се конкурираме и със светЪ !

189

Споко

преди 1 година

Споко, Русия е Нигерия със сняг. До дни, дори до часове ще рухне под тежеста на осакатяващите санции които цивилизованият свят и наложи.

188

Анонимен

преди 1 година

Русофилите лъжат, че България ще пострада при конфликт между НАТО и Русия. България е добре защитена от НАТО и вместо да слушаме русофилските заплахи можем да нападнем Русия и да спечелим, вместо да се предаваме. Русия е гола вода с БВП, имат БВП колкото Исландия. Русия е просто една бензиноколонка, лесно ще ги бием руснаците, ядрените ракети на Русия са само мит и никога няма да сработят. Гониме посланичката и НАТО да разположат ядрени ракети в България и да ги почваме руснаците с масирани ядрени удари.

187

Анонимен

преди 1 година

Украйна е държава терорист, която извършва враждебни действия и терористични атентати срещу Русия. Всеки който подкрепя терористични атентати срещу Русия автоматично се превръща в цел за Русия.

186

МИЛИАРДИ ЗА ЧЕРТЕЖИ

преди 1 година

НА ВРЕМЕТО НЕМСКИТЕ ВОЙНИЦИ В БЪЛГАРИЯ СА ИМАЛИ МАШИНКИ ЗА ПЕЧАТАНЕ НА МАРКИ, ПЕЧАТАТ И С ТЯХ ИЗКУПИЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, СЕГА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ ПРАВИ СЪЩОТО СЪС РЕСУРСИТЕ НА ПОЧТИ ЦЕЛИЯ СВЯТ... ПЕЧАТАНЕТО НА ХАРТИЙНИ ПАРИ ВОДИ ДО СВРЪХ ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ, НО КАКВО ОТ ТОВА, ТЯХ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА, КОЛАНИТЕ СТЯГАМЕ ТУК В ЕВРОПА САТЕЛИТИТЕ, А ТЕ СИ ВДИГАТ ЛИ ВДИГАТ ДЪЛГОВЕТЕ... И ПОТРЕБЯВАТ 40 ПРОЦЕНТА ОТ СВЕТОВНОТО ПРОИЗВОДСТВО...

185

Анонимен

преди 1 година

А във Сирия и Йемен , престъпленията са ''ХУМАННИ'' , така ли ?

184

да го докажем!

преди 1 година

Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС. "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

183

Анонимен

преди 1 година

11 милиона напуснаха Украйна - 4 милиона в Русия и 7 милиона в ЕС. Когато Русия стигне до Лвов, там няма да са останали украинци, ще останат само руснаците, другите ще се изнесат на запад.