332

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко. Русия гледа на запада с превъзходство и цивилизационно безразличие. А българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

331

следващит 30 години

преди 1 година

Ще бъдат много по-ужасни. И няма да са 30, а най-малко 50. Населението на България ще се съкрати още повече.

330

30 години

преди 1 година

Изминаха 33 ужасни години за България. Измряха близо 2 милиона българи от мизерия и лош живот. Населението намаля от 9 на 5 милиона.

329

Анонимен

преди 1 година

УКРАИНСКИЯ НАРОД ТРЯБВАШЕ ДА ИЗБИРА МЕЖДУ ЕС И РУСКОТО БЛАТО! УКРАЙНА ИЗБРА ЕВРОПА! НО БЛАТОТО СЕ ОКАЗА МНОГО ОТМЪСТИТЕЛНО.

328

Анонимен

преди 1 година

До 379 Анонимен . . . . Никакъв шанс! Тука 99% са с едноцифрено IQ!

327

Русороби

преди 1 година

Руските таракани се познават лесно!Напиши че България трябва да бъде независима и да получава газ не само от Азиатските варвари, и веднага ще бъдете залят с помия!

326

Анонимен

преди 1 година

"Как прежде уже не будет". Западната цивилизация окончателно е изживяна.

325

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 380 "Каза още, че в Русия никога няма да има Родител 1 и Родител 2." Нормално, в Просия 80% от децата не знаят кой е истинския им баща, а повече от половината не са го виждали, тъй че реално втори родител няма ...

324

Споко

преди 1 година

Споко, няма да има студ. Европейската комисия отмени думите "топло" и "студено", заменята се с "термпература 1" и "температура 2".

323

Реалист

преди 1 година

Къде видя калашници на нашите изборни секции? Сляп ли си, как ги записваха по домовете въоръжени до зъби! Или си сляп, или си болен, щом за теб това е нормално !

322

Анонимен

преди 1 година

Уволнете неграмотната Нела! Едно заглавие няма без ортографични или синтактични грешки! Никой не може да надмине българските такситаджии (така се пише, а не таксиджия), ако ще да е шеф на ООН, а тука ми пишат за някакъв Путин шеф на 1/6 от земната територия! Морфологична метафорка! Който разбрал, разбрал!

321

Анонимен

преди 1 година

Каза още, че в Русия никога няма да има Родител 1 и Родител 2.

320

Анонимен

преди 1 година

Никаквa газ няма да има, и малкото което можеше да дойде от Азербайджан (който нападна Армения) може и да не дойде. След взривяването на двата СП цените отново излетяха, започва битка за газ. Кой ще остави България да купива и без това малките количества газ от Азербайджан, когато икономиката на запада се руши.

319

Анонимен

преди 1 година

До Реалист 337. Явно не си забелязал, че и в нашите изборни секции има въоръжена охрана. А там с какво искаш да ходят? С пръчки ли?

318

Анонимен

преди 1 година

Кремълският, дърт и плешив И З РО Д е доказал многократно, че е патологичен лъжец и пoдлец. В малката си кратунка има само кyxи фрази, които нямат никакво покритие. Погуби десетки хиляди руски войници в Украйна, а сега иска те да станат стотици хиляди. Слава на Украйна!

317

Анонимен

преди 1 година

Кремълският, дърт и плешив И З РО Д ч е доказал многократно, че е патологичен лъжец и пoдлец. В малката си кратунка има само кyxи фрази, които нямат никакво покритие. Погуби десетки хиляди руски войници в Украйна, а сега иска те да станат стотици хиляди.

316

Асан'е'Ноф

преди 1 година

Асане , поспри се малко бе! Толкова ли скочи нормата, или покрай кражбата на руското Жуже ви вдигнаха порциона?

315

Димитров

преди 1 година

Тази медия я чета с погнуса, но и с цел да се информирам накъде ни тикат слугите на Лукавия.

314

Анонимен

преди 1 година

Запада трябва да е много гневен! Истината бори..

313

Анонимен

преди 1 година

Урсулка кво прави днеска тука бе? Ще ,,помага,, на евроатлантическите партийки да се спогодят, та да има правителство, което да прокарва западните интереси. Нямам думи.