146

Анонимен

преди 1 година

"До 142, ти да не мислиш, че руснаците са извадили най-силните си оръжия?! Гърмят с техника от 70-те години - град, точка-У, танкове Т-72 най-остарелите." Това имат с това гърмят. При положение, че губиш войната и стигаш до рискован и отчаян ход с мобилизация на хора, които не искат да се бият, ако имаше до сега да ги е използвал, а не да говори за атоми. Защо не вкара редовната армия във войната? Щото не му стиска.

145

до 148

преди 1 година

Истината е, че Германия щеше да размаже СССР( не русия) за 1-2 години, ако САЩ не им бяха дали оръжие. Просто не знаеш колко много тежка техника са им дали....

144

ДО Джаксъна

преди 1 година

А 300 000 новаци, дето не искат да са там, как ще се справят срещу 2-та милиона?

143

Анонимен

преди 1 година

Вчера в Брюксел национална стачка и протести против обедняването, нито ред в медиите.

142

Анонимен

преди 1 година

Заглавието кърти мивки и както целата останала пропаганда на бг медиите е пълен фейк... СНН, ДВ и останалите се оплакват че руснаците са толкова апатични а вие на обратното .... 140 000 000 страна, 1 400 били задържани, та това дори не е протест.

141

Джаксън

преди 1 година

До До Т.Шак Няма как 100 000 да се бият срещу 2 000 000 от украинска страна.

140

До Анонимен

преди 1 година

Бе не знам дали Рассия си пази най-добрите оръжия, и колко бройки от тях наистина съществуват, но знам че командирите им за нищо не стават, а най-добрите им войници са мъртви.

139

Анонимен

преди 1 година

В Украйна няма протести - там забраниха всички опозиционни партии, убиха преговарящ, безследно изчезват всички, осмелили се да имат друго мнение, затвор грози избягалите от мобилизация украинци...Върху кръвта на украинския народ някои натрупаха немислими богатства. Войната е пир за вампирите! Човечеството може и трябва да живее в мир!

138

Анонимен

преди 1 година

До 142, ти да не мислиш, че руснаците са извадили най-силните си оръжия?! Гърмят с техника от 70-те години - град, точка-У, танкове Т-72 най-остарелите. Пазят си авангарди, циркони, буратиновции и другите модерни дрънкулки, ако чичо Сам реши да се прави на каубой, ще го нашамарят и ще го пратят набит обратно в Небраска!

137

Анонимен

преди 1 година

През 1941 година американското разузнаване доклвадва, че Германия ще премаже Русия най-много за 3 седмици. През 1945та година експертите от американското разузнаване смятат, че Русия ще воюва с Япония поне 3 години. 1945та година Русия разгроми Япония за 2 седмици и Япония капитулира.

136

Анонимен

преди 1 година

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население (целенасочено, да сломят морала), много по-страшни които покриваха като килим градовете. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците изобщо не са се впечатлили от атомните бомби защото са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

135

Анонимен

преди 1 година

На заплата в руската армия хора много. Но за фронта в Украйна хора няма. Затова се принудиха и затворници да наемат.

134

Анонимен

преди 1 година

"Хаймърсите ли? Джавелините ли? Кои?" Не знам защо си мислите хаймарсите за някави супер оръжия. Е начупиха главите на рашките но това е въоръжение от 80те и на Украйна дори не и предоставиха ракетите с далечен обсег за да не унизят джуджака изведнъж. Рашките дори не са се запознали още с въоражението от началото на 2000г

133

До Анонимен

преди 1 година

А Жужака как ще обясни на приятелчетата си милиардери и на останалите бля дове, че трябва да умрат заради него? Не стига че връща "нацистите от Азов" обратно в Украйна, той тва не може да обясни, пък камоли защо Масква е заравнена със земята ще може да обясни.

132

Анонимен

преди 1 година

истината е че руснаците ги е страх от репресиите на полицията върху тях и семействата им и повечето няма да направят нищо защото са свикнали - по-лесно им е куфарите и напускат както се случи вчера по границите, защото не очакваха че диктатора ще обяви мобилизация или поне се надяваха да не стане - все пак другаря се биеше в гърдите с великата си армия, а то кво стана

131

Анонимен

преди 1 година

До 137, атома го имаха вече когато Хитлер го нямаше, но така или иначе тезата ми е че тогава го нямаше възпиращия ефект на ответния удар! А HIAMRS - ите са технология от 80 - те, и пак направиха руснаците на улави! Най-добрите им оръжия американците въобще не ги дават на украинците, че с тях могат да целят направо по Маскве

130

До Т.Шак

преди 1 година

Ми не знам, ти ми кажи за това ли - какво стана с порфесионалните им войници на 'най-мошната армия", защо завършиха в чували за трупове? Защо на Жужака му се налага да мобилизира някакви продавачи, чистачи и офисни плъхове след като украинските мъже са избягали?

129

Анонимен

преди 1 година

правозащитната организация ОВД - Инфо поредното НПО финансирано от САЩ ли е? Само така питам.

128

Анонимен

преди 1 година

Пълни циркаджии. Разни феминистки си свалят сутиените и показват циици в знак на протест - ей това са им "масовите" протести. :) 1400 на 140 милиона население - 0,001%. Бибисито и Сиенена от вчера гърмят колко били "масови" протестите :) ЛОЛ.

127

тук и там

преди 1 година

Тук свалихме Боко заради снимките на чекмеджетата му. В русия путин почна война , съсипа иконимиката , накраде се като за последно и не могат да го свалят. Ако путин беше български управник досега щеше да не направен на палачинка в някоя канавка.