55

Анонимен

преди 1 година

Ако Южен поток беше построен сега нямаше да има Северен поток 2, нямаше да има енергийна криза в Европа, а България щеше да е глобален енергиен играч в Европа, може би най-важния. Евтина газ, евтино отопление за всички, около половин милиард приходи за държавата от транзит, с които ако не се крадат можеха да се строят болници, детски градини, пътища, висoки заплати за учителите, образование и университети.

54

славянин

преди 1 година

Надявам се ''профилактиката'' на ''Северен поток-1'' да продължи през цялата зима, за да се профилактират добре *** тикви на ''умните'' атлантици!

53

Българин

преди 1 година

Аз мисля, че България не трябва да налага визи на гражданите на САЩ, САЩ са демократична свободна страна и наши рилайабъл партньори и американските граждани може да си влизат свободно в България когато си поискат без виза. Това че те са решили да въведат визи за български граждани е техен избор, САЩ са наши рилаябъл партнъри и ние уважаваме техния избор, не се месим във вътрешните работи на нашите партнъри.

52

Шоп

преди 1 година

До Европеец: Няма да им лижеш ботуша, а xy....

51

Американ

преди 1 година

До Европеец: Глупостта завладя ЕС...

50

Споко

преди 1 година

Споко, ще си разработим шистовата газ и ще се греем 200 години. Хайде стига моля ви се с тази руска газ, никой не иска газ от Русия.

49

Анонимен

преди 1 година

Обикалят като кyчки визитарки по целия свят да търсят и да молят за газ лидерите на ЕС. Олаф Шолц даже на визита в Канада беше, да търси и договаря....втечнен газ! Само една малка особеност, Канада няма установки за втечневане, както и терминали, а Германия няма терминали за разтоварване на втечнен LNG! Да го пита човек какво търси там?

48

Делкаме?

преди 1 година

Хайде стига сте ривали - имаме си шистов газ за 200 години в БГ! Само дайте % и на Дзелените, ... ама им ги депонирайте peтpooпpoxoдно!

47

Анонимен

преди 1 година

Извинете, мога ли да попитам, като изстудувама и изгладуваме тази зима напролет империята на злото ще рухне ли, или? Другата зима ще стоим ли вече на топло, или пак ще студуваме?

46

SS

преди 1 година

Прогнозирам до пролетта на 2023 год. ЕС да колабира и дори да се разпадне !

45

Анонимен

преди 1 година

Европа въобще не е притеснена. Вече е ясно, че руски газ никой не иска. Швабите вече обявиха, че Русия вече дори не са основен доставчик на газ за тях. Всичко приключва. От декември се спира и вноса на руски петрол.

44

Анонимен

преди 1 година

До Европеец - ми твоя си работа, седи си на студено и не се къпи. Кво ни занимаваш , ние си искаме топло и хигиена !

43

Кая Калас

преди 1 година

"Газта може да е скъпа, но свободата е безценна". Не знам дали беше Кая Калас или другата тетка копунджийката, ама и двете са убави.

42

Европеец

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и страдание. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

41

Анонимен

преди 1 година

Искате да кажете че ЕС все още не купува скъпа газ от американски танкери??Като нас..

40

Трици

преди 1 година

При положение, че са под всякакви санкции, и ембарга, какво да ги правят руснаците тези $ и ? !? Износът на газ и нефт срещу $ и ? губи смисъла си - като за тyaлeтна хартия са скъпи!?

39

ZV

преди 1 година

ЕП вече се вмирисва на цвик и на риба, Дедо се изпуска и здрависва Кенеди, Путин ги гледа по телевизора и се превива от смях,а Наркото реди оловни войници на масата.

38

българин

преди 1 година

каква е тази истерия за руския газ.. ама не го искаме.. НЕ!!!! разбраха ли . Ама натрапници сибирски..

37

Анонимен

преди 1 година

Ще ходят да подгъват коляно пред путин като данъкопладците излязат със сопите през зимата

36

11

преди 1 година

Аве чакай ве?! Те що имат газ, па ний нямаме? Да не би да плащат в рубли?! Ний що не плащаме като тях? Начи за тях може, а за нас не? Айде бе! А па нали не искаха руски газ, сеа що реват, че газа бил спрял? Е ти санкции = газ без пари нема!